💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 263
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 660
Аз и най-добрият ми приятел, гледайки епизодите

Хапвайки пуканки и сникерси 😂
Пуканки не знам, но тук Николчето ми  се вижда, че е с червилце

# 661
Какви сникерси ви се привиждат? Енергийни барове от спонсора и вафли за 50 стинки

# 662
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Приятно цъкане! 😉

# 663
  • София
Който живо се интересува от жълти клюки, това ми изскочи ненадейно..Елвиса от "Игри на волята" награби Емануела!

# 664
Ситнилска грам разкаяние няма! Щом си има проблеми в живота, защо влиза в продукцията? Личеше си, че й е все едно и беше супер нагло!
А Мудева много прихваща от Руменчо, все Момчил им е виновен. Той ли трябваше да се предложи, Гатьо го направи но Румен отказа..
А за сините ми е интересно Дени какво ще каже, доволна ли е, че този път Мастагарков се предложи или ще си замълчи? Мартин вече взеха постоянно предателства да му се привиждат....

# 665
Чак пък нагло. Жената се извини и си тръгна.

# 666
Съгласен съм и мен Дени и Марто почнаха да ме дразнят. Все някой им е виновен, все предателства виждат Grinning  но явно съм станал доста взискателен и от този сезон само Рълев и Радо ме кефят , просто спокойствието и липсата на всякакви емоции от Радо ми допада. Има и минуси, но много пъти ми се е искало и аз да съм като него Grinning

# 667
Аз и най-добрият ми приятел, гледайки епизодите
Хапвайки пуканки и сникерси 😂
Пуканки не знам, но тук Николчето ми  се вижда, че е с червилце
А сефте! Nerd Тя редовно гримирана, все пак ще я дават по телевизора! Satisfied

# 668
  • На Изток от Рая
Аз май за сега единствена искам Крум да отпадне утре. Мудев си го пазя за Момчи, а Мастагарков  за Мартин😀.

# 669
  • Варна
Николчето е по-зле и от Мани.

# 670
И аз съм фен на хората дето са супер чил и не се палят и разправят като на пазара - Момчи, Радо, Гого, Фифо. В комбинация с това, че мачкат, много добре се получава.

# 671
  • Стара Загора
Хора, чуйте идея  от другата тема - ами ако това с Румен е сценарий и са му казали , че ще го вкарат в играта при определени условия ????

# 672
Дали, ако пресвети Момчил беше капитан, въпрос 4 щеше да е със същите резултати? Съмнявам се
Недей.
Мъжката арогантност винаги е отблъскваща, особено когато самочувствието е без всякакво покритие.
А завистта е порок. Особено при комплексирани мъже.
И не, в случая не говоря за Мудев. Blush
Двамата да  не говорите за различни въпроси Simple Smile
Въпрос 4 или въпрос 5 обсъждате?
То и аз съм една запетайкаджийка:)  Simple Smile   пусто  професионално изкривяване

# 673
  • При семейството си
Много лош “водещ” е тази Ива. Фъфли, има фонова музика, не се разбира много какво говорят.
  Ситнилска е говорила вечер по телефона с приятеля си. Ива е знаела.
 Ситнилска говори за сериозен личен проблем със сестра й. Болест/насилие - не се разбра точно какво.  Вижда се от видеото, че не се чувства виновна - тя си казва, че е поела риска, защото нещото, случващо се в реалноя живот докато се е снимало предаването е било много по-важно от игрите. И е трябвало на всяка цена да има връзка с външния свят.
Напротив, разбра се, на 30:40 минута:
https://youtu.be/TZXypMDrCBA?si=_qTdK8RMPKU_a5a-
Сестра и’ се забъркала в някаква продажба, имотна сделка с мошеници, който можели да и’ вземат апартамента и Ситнилска дистанционно решавала проблемите, докато говорела само с приятеля си.

# 674
  • Другата България
Дали, ако пресвети Момчил беше капитан, въпрос 4 щеше да е със същите резултати? Съмнявам се
Недей.
Мъжката арогантност винаги е отблъскваща, особено когато самочувствието е без всякакво покритие.
А завистта е порок. Особено при комплексирани мъже.
И не, в случая не говоря за Мудев. Blush
Двамата да  не говорите за различни въпроси Simple Smile
Въпрос 4 или въпрос 5 обсъждате?
То и аз съм една запетайкаджийка:)  Simple Smile   пусто  професионално изкривяване
Не, аз изобщо не говоря за въпроси, дори не съм ги прочела.
Потребителят ме разбира какво имам предвид.

И понеже с това започнах тази вечер, с това и ще завърша.
Много е важно да си прочел....хайде, не един вагон книги, но достатъчно, за да можеш когато и най-вече - където се наложи, и когато се наложи, да не се излагаш с това, което ще излезе от устата ти. В такива моменти си личи не само природната, но и другия вид интелигентност. Не искам да обидя никого, не знам Мудева какво е учила, какво работи и с какво се занимава, но това момиче освен беден речник има и доста пропуски в начина на изразяване и изразните средства, които използва. Не става въпрос само за “доблестносТТА на Момчил и тоналносТТА на Гатьо“. Още помня и паралела, който направи с онова, че докато някой няма какво да яде, други /като тях/ се чудят на кое заведение да седнат и каква кола да си купят. Мудев е същия, и не визирам говорни дефекти. За други дефицити иде НА реч, ама все пак не съм адвокаТИН, не са малки, да се оправят.
Отивам да потърся някое барче в хладилника, ако не - ще скокна до денонощния. Докато Моторолата ми се зареди, че алармата на него е силна....Blush

Общи условия

Активация на акаунт