💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 069
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 675
ОМГ, още по-зле значи се е изложила Ситнилска.
Ако е имало нещо по-важно от игрите, за което е знаела преди тях, защо е влязла в игрите?!

# 676
Мастагарков горкия кофти приятел си избрал, като вярно куче го чакаше и гледаше в очите. Първият път, в който не му угоди достатъчно и го нарита по кокалчетата, че и другарски съд по негова инициатива му спретнаха.
На Мастагарков с "приятел", като Марто, враг не му трЕбва !

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 11:07 от sineva 1

# 677
И така, приключи трагикомедията днес.
На семейство Мудеви много им порасна работата. Теодора беше по-лицеприятна, като го нямаше Руменчо в племето, сега рие дъното заедно с него. Как пък реши, че повече може да носи от Ситнилска, не разбрах. Или пък, че Момчил бил лицемер - не е лицемер Момчил, може да има голямо самочувствие и понякога да е малко в повече това, но не е лицемер. Абсолютно беше искрен в това, което каза за Румен, защото неговото мислене е такова и би направил същото. Оня без една индивидуална победа и влязъл в играта по милост и с извънредна смяна на правилата, няма и да го коментирам. Може само да диша прахта на почти всички от племената. От его се самопредложи за утре и това его ще му изяде главата, защото на това трасе никакъв не го виждам. Според мен беше права Оряшкова в първото й предложение четирите жени да теглят чоп, ама Ивето и Мудева си направиха оглушки, а Теодора си мълчи, както винаги.
Браво на Старейшините за стратегията, заедността и великолепната победа! Прав е Мартин, че заради другите неща някак им убиха радостта след битката. Ако ще и връзкар да е Елвиса, е страхотен играч. Дунев какво толкова морализаторства, като и той е в кюпа с яденето. След такива неща е по-добре всички да мълчат и с наведени глави да си понасят наказанията.
Калоян днес беше пълно фиаско, яко забива това момче и е много слаб психически, веднага се отказва, вместо да се стегне и да опитва до откат. Крум полудя по време на играта, трябва малко да се озаптява, че става неприятно. Рълев много синхрони почнаха да му дават, да се прави на герой и да се извинява и да обещава, че повече няма да прави така. Все пак трябва победител да става, ама пусто не мога да го харесам достатъчно и това си е, независимо от това колко е добър и се раздава на терена.
Никол колко беше нагла днес, не е истина. Цецо две жени го били победили. Цецо две жени го наиграха на съвет. Ако го бяха победили две жени нямаше Дуневата да е с един елиминационен глас, както във всяка битка на Изгубените. Тази няма място в племената, за нищо не става, въпреки че тати я чака, но няма да я дочака. Виолета пък веднага захапа Радо, ама той така да не й обърна внимание, че чак беше забавно да се гледа. Тя се надяваше да го смаже, ама той е върхът на непукизма.
Ще видим утре как ще се развие елиминационната битка и тази при Изгубените. Залагам на победители Мастагарков и Радо.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 00:56 от Не се сърди, човече

# 678
  • София
Напротив, разбра се, на 30:40 минута:
https://youtu.be/TZXypMDrCBA?si=_qTdK8RMPKU_a5a-
Сестра и’ се забъркала в някаква продажба, имотна сделка с мошеници, който можели да и’ вземат апартамента и Ситнилска дистанционно решавала проблемите, докато говорела само с приятеля си.
Чак пък детектор на лъжата..ама тая чува ли се какви ги говори?? Ситнилска да не е някой сериен убиец, че да я подлагат на детектор..Ивка ли е-мивка ли е, се е взела много насериозно, баси изтрещелия народ..

# 679
Руменчо така пелтечи , че чак дразни. И ми се струва че утре ще “обере пешкира” . Въпреки че се надявам да отпадне някой от другите двама, изключително дразнещи са ‼

# 680
  • София
Игри на волята: България (09.10.2023) - част 1 и част 2
Сезон 5 Епизод 33

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 12:28 от Mari_Mar

# 681
Ситнилска каза, че е сложила телефона в сака си, който продукцията го взема, когато влизат. Тоест тя би трябвало да не е имала достъп до този телефон почти месец. Едва когато е отишла в резиденцията, е имала възможност да го използва.

Уж много обстойно проверяваха тези сакове, правели проблеми за какви ли не дреболии (по думи на предишни участници), пък не са успели да открият телефона.

Изгледах това 'интервю' (не бих го нарекъл подкаст), защото в епизода никакво обяснение не беше дадено за цялата случка (очаквах в самия епизод Ситнилска да обясни причината, поради която го е направила). Но не мисля да продължавам да го гледам този измислен подкаст - освен, че е аматьорско заснето, не мисля, че в бъдеще ще има и кой знае какво интересно да се научи. Причината да харесвам Надкаст е, че понякога казват неща, които не се виждат на екран, въпреки че и те имат някакви ограничения на това, което могат да говорят. Но тук всичко ще е силно цензурирано от продукцията, няма смисъл да гледам повече от това, което показват по ТВ.

Чак пък детектор на лъжата..ама тая чува ли се какви ги говори?? Ситнилска да не е някой сериен убиец, че да я подлагат на детектор..Ивка ли е-мивка ли е, се е взела много насериозно, баси изтрещелия народ..

Бях потресен, едва ли не иска да каже, че си измисля, за да се оправдае? Каква беше идеята на цялото това нещо с детектор на лъжата....

# 682
Каквито и проблеми да има сестра й едва ли могат да се решат по телефона! Ако е сериозно просто е трябвало да де откажез от предаването, а не да хитрее.

# 683
И още нещо във връзка храната исках да добавя .На чистилището нищо не се яде.... да бе да 😄, и затова Николче седи на същите килограми +70, и цъфти.😂Този сезон е пълен фарс 🤦😁

# 684
Ей, бонбони нямате стигане!
Гласувах и тримата да отпаднат и анкетата прие гласа ми!(Амин дай Боже!) Е, на следващия въпрос не можах.
Мундеви , ако може и двамата да си ходят, а Гатьо да остане за следващия сезон.
Радиаторите и старейшините ми удрят дъното отвсякъде.От умуване кой от Мартин и Мастагарков е по-кофти парче,спечели третия.Дундевците също да си ходят заедно.Повелителките на далматинците също.
Хайде стига съм пъдила,че накрая Димо и Ралица ще останат само, а това също не е опция .
Кой ял ,кой спал ,кой..
Те тия три работи, а между другото тук-там някоя тегава игра.

# 685
Дунев яко мишкува.Rage
Все повече си мисля, че първият път, когато като капитан си дръпна наградата съвсем правилно си беше разбрал, че е само за него, а после бързо отреагира, като се оправда, че не е разбрал, че не може да я ползва за Никол.
Скатава по ъглите,  никаква инициатива и отговорност не поема.
Все по тъчлинията тича и по тънката лайсна си я кара.
Много е "хлъзгав", както би казала стрина.

# 686
И още нещо във връзка храната исках да добавя .На чистилището нищо не се яде.... да бе да 😄, и затова Николче седи на същите килограми +70, и цъфти.😂Този сезон е пълен фарс 🤦😁

А баща й супер нагло коментира осъдително  другите. Нямам думи!
Естествено, че разбра Дунев за наградата, не е имало и съмнение.

# 687
Ситнилска каза, че е сложила телефона в сака си, който продукцията го взема, когато влизат. Тоест тя би трябвало да не е имала достъп до този телефон почти месец. Едва когато е отишла в резиденцията, е имала възможност да го използва.

Уж много обстойно проверяваха тези сакове, правели проблеми за какви ли не дреболии (по думи на предишни участници), пък не са успели да открият телефона.

Скрит текст:
Изгледах това 'интервю' (не бих го нарекъл подкаст), защото в епизода никакво обяснение не беше дадено за цялата случка (очаквах в самия епизод Ситнилска да обясни причината, поради която го е направила). Но не мисля да продължавам да го гледам този измислен подкаст - освен, че е аматьорско заснето, не мисля, че в бъдеще ще има и кой знае какво интересно да се научи. Причината да харесвам Надкаст е, че понякога казват неща, които не се виждат на екран, въпреки че и те имат някакви ограничения на това, което могат да говорят. Но тук всичко ще е силно цензурирано от продукцията, няма смисъл да гледам повече от това, което показват по ТВ.

Бях потресен, едва ли не иска да каже, че си измисля, за да се оправдае? Каква беше идеята на цялото това нещо с детектор на лъжата....
И понеже не са го открили, Ситнилска е решила, че ѝ е позволено да го ползва или ... ? Rolling Eyes

Нямам намерение да кликам на никакви видеа с въпросната Ивка, така че мерси на преразказващите Grinning

# 688
  • Другата България
Аз понеже превъртях битката, почти, верно ли е, че Рълев е казал на Крум нещо от рода на “ще стана и ще ти отвъртя един шамар вече!“.
Joy Вероятно пак е бил....фрустриран. Ама много се фрустрира тоз човек, що така?
На този фон пред очите ми е леденото спокойствие на Радо при дебата му с Виолета.
Няма как да предпочета Рълев пред Радо, то е ясно, но и за Радо е заложен тигана, вече.....

# 689
  • София
Гласувах за Ива в анкетата, нареждам Момчил на предпоследно място, а Гатьо на последно в редичката кой да ходи на битката.

Не мисля, че Румен беше длъжен, но е по-добре за него и без това няма шанс за победа накрая, а само се излагаше последните епизоди. Сега поне постъпва достойно. Мисля, че ако не бяха Мудева и Оряшкова нямаше да го направи. Определено го е страх и разбираемо, на всяка индивидуална битка досега беше победен. И все пак предпочита той да отиде пред двете дами.

Мастагарков и Крум, особено вторият е доста по-силен от Румен. Ще му трябва късмет, за да победи.

Общи условия

Активация на акаунт