💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 033
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 810
Мартин е абсолютно прав в ситуацията с Мастагарков, който си мишкува напоследък. Двамата имаха уговорка да гласуват един за друг, но Мастагарков не я спази, каква реакция очаквате от Мартин? Не смятам, че продукцията бута Мартин повече от другите участници. Денислава малко я побутнаха като на елиминационна битка и дадоха същия пъзел с който влезе в племената. А за бутането на Амазонките да не говорим, там са подаръци, подаръци. 😄За разлика от някои други, Мартин се представя много добре и във физическата и в социалната игра. Аз пък много му се кефя. 🙂

# 811
# 812
Благодаря за темата, Дяволче! 🥰
Благодаря и за анкетата (анкетите). Отговорих на въпросите с "искам", пропуснах тези с "ще". 😉
За любимец не съм гласувала, защото Крум не е сред предложенията. Но да уточня, че този сезон нещо нямам истински любимец, такъв, който да ми грабне сърцето... Един Жорко от миналия ми е далеч по-любим от Крум. Единствено втори сезон ми е бил по-безразличен от този...

Иначе очаквано Дени се справи чудесно на пъзела. За догодина бъдещите участници да тренират физиката при Фифо и Гого, а пъзелите при Джаро. 😎

# 813
Ами то може и другите участници да имат лични проблеми и притеснения. Но не са влезли с телефони.
Като си притеснен, отиваш на битка, падаш и се прибираш в къщи.

# 814
Отново постове с куп спекулации около мотивите ѝ и личния ѝ живот (да не изпуснела гаджето, интелекта на сестра и и куп небивалици) , с което пак падаме на ниво жълт вестник.

Тя си е поела риска, тя си носи последствията - изгонена е. Личния си живот, не е длъжна да обяснява и оправдава.

Всички сме съгласни, че не е постъпила правилно и е наказана. Но спекулирането с лични ѝ живот, това вече наистина е проява на "балканския манталитет"

# 815
  • Другата България
Ами то може и другите участници да имат лични проблеми и притеснения. Но не са влезли с телефони.
Като си притеснен, отиваш на битка, падаш и се прибираш в къщи.
Всъщност, ние не знаем, и никога няма да разберем кой с какво е влязъл. Blush
Никога не забравяй това, както и другото - че тази продукция може да направи всичко, за да изглежда един участник ....както те преценят, че искат да изглежда. Просто като им знаеш “номерата“, и си подготвен какво да очакваш. Това не значи, че оправдавам Албена, и че случилото се не е нарушение - ето, хванаха я, призна си, изгониха я. Само че явно очакваха това да ги издигне в очите на зрителите с оглед “колко сме морални и сме ЗА правилата да се спазват“. Вместо това масовото мнение в нета е в полза на Ситнилска. Смятай до къде са докарали зрителската аудитория с техните сериали, за да приветства същата всеки опит от рода на “с вашите камъни по вашите глави“.

# 816
Наистина не разбирам защо постоянно се правят опити да се оправдае Ситнилска и това, че са яли кришом. Това е продукция и хубава или лоша, има си правила. Ти си подписал договор, в който си се съгласил да участваш при определени условия. Но още в началото знаеш, че ще се опиташ да врътнеш някоя схема, защото, разбира се, си по-хитър от другите. Манталитет, какво да правиш.

Правилно я изгониха, ама трябваше и още малко да ги грилват останалите.

Румен Радев ми е страшно противен тип и се надявам довечера да стяга куфарите. Жена му също. Простовати хора със самочувствие, това са те. Особено той - пък бил даскал - оле-мале с тая нечленоразделна реч и мисъл.

Дунев е страшна мижитурка, ако и да е шампион в дисциплината си. Чакал дъщеря си. Ми, тя дъщеря му все на опашката 2 месеца, така и не свари да се пребори да влезе, той я чакал, видиш ли. Щото ако влезе, ще обърне играта.

Елвиса мислех, че ще ми е най-неприятен в началото, но човекът си играе супер добре и за момента се справя повече от отлично - и в социалната игра, и в битките. Мастагарков е смешко на негов фон.

От жените фаворит ми е Денислава, въпреки че Виолета не я трая - грозна, нахална и голяма грубиянка.

# 817
  • Euskal Herria
Денислава даваше много точни указания на Мартин. За разлика от гладиаторите.
Аз пък друго се чудя - три седмици на реката бяха амазонките, как си е зареждала телефона Ситнилска?

# 818
  • Калгари, Канада
Беше казано, че на стопанството не трябва да се пипа продукцията и че това ще доведе до наказания. Но вместо това се появи "другарски съд", явно наказанията не са били измислени.

На едната бъчва отгоре имаше нагризани краставици и т.н. Много странно, значи ще си откъсна от стопанството краставица, ще си отхапя и ще я захвърля, та продукцията да я намери.

Другото са обвинения, че от резиденцията се взима храна, крие се по раниците и се пренася по другите локации. Това означава, че контрол от страна на продукцията при смяна на локациите няма.

Правила има, контрол няма, т.е. благоприятни условия продукцията да си затваря очите за каквото реши и да организира "другарски съд" или каквото друго измисли когато си реши.

При изгубените голям кеф, навеса им става все по-добър, условията им все по-приемливи, "домакинките" усмихнати. Рахат. Сега само остава да видим каква игра са подготвили, нещо "женско", примерно пъзелче, за да изгонят Радо. Все пак горещо се надявам да е с плуване и той да се върне в племето, последната да отпадне, а другата да остане да си чака дуела с който Радо изпрати (дано пак да е Цвети)

За телефона, струва ми се, че някой доброжелател е казал на продукция. В повечето реалита е норма да няма телефони и достъп до външния свят, тъй че одобрявам отстраняването на участничката.

За стратегията на амазонките - всички са виновни, мъжете си наложиха виждането, жените пък не си го наложиха(или по-скоро Ива, понеже тя най-изявено мрънкаше, че не са я чули). Да речем, че Момчил и Оряшкова бяха останали на пъзела, а Гатьо не играеше, така остават само момичетата и Румен - дали щяха да могат да пренесат първо Румен и после Румен с момичетата да носи останалите... изобщо не съм сигурна, че щяха да могат да носят, това дърво/рамка си тежи и без да има човек на него, тъй че слабичките момичета едва ли щяха да могат да го носят

# 819
Аз пък друго се чудя - три седмици на реката бяха амазонките, как си е зареждала телефона Ситнилска?
Тези телефони държат яко.
Явно го е държала изключен и го е включвала само за разговор.
На мен друго ми направи впечатление-на реката и на стопанството не са я хванали, но щом влезе в резиденцията бааам. Дали на другите локации е успявала да се скрие по храсталаците докато говори.

# 820
  • София
Фифо и Лефтеров гости на Чакала и Аквамен с извънредно 20 минутно видео

Ситнилска в 'На кафе'

Дани викинга в 'На кафе'

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 12:59 от Diavolo

# 821
  • SF
Аз си пиша в старата тема, а то имало нова. Simple Smile
Ситнилска няма да ми липсва=
Soney ми липсва повече.

# 822
  • Дубай
Тези телефони държат със седмици, а и Албена спомина, че на реката не е имала възможност да го използва. Според това и обяснение го е ползвала два-три пъти в резиденцията, защото и Ива е знаела и помагала.

# 823
  • София
Снощи ми беше най-радостно от култовия разговор между Виолета и Радо Laughing  Голяма веселба - Виолета го смята за лесна мишена и иска да го "изяде" на един залък, обаче ще й приседне ми се струва. Тя нека да си говори, не му пречи на Радо Laughing Ех, тоя Радо, чак рязко ми стана симпатичен Laughing

За телефона моето мнение е, че знаеш къде отиваш и какви са правилата. Или влизаш, или не влизаш. Имала причина - ами всеки може да има някакви причини, тогава не се влиза и това е. Виж, за храната донякъде ги оправдавам и си мисля, че от продукцията си затварят очите за тук там нещо откраднато, но явно доста са прекалили и вече е станало очеизвадно и нахално. Ами то и в краденето трябва да има мярка и интелигентност Laughing

От тримата, които ще се бият довечера, най-слаб ми се струва Мудев, но никога не се знае...

# 824
Наистина не разбирам защо постоянно се правят опити да се оправдае Ситнилска и това, че са яли кришом. Това е продукция и хубава или лоша, има си правила. Ти си подписал договор, в който си се съгласил да участваш при определени условия. Но още в началото знаеш, че ще се опиташ да врътнеш някоя схема, защото, разбира се, си по-хитър от другите. Манталитет, какво да правиш.

Правилно я изгониха, ама трябваше и още малко да ги грилват останалите.

Румен Радев ми е страшно противен тип и се надявам довечера да стяга куфарите. Жена му също. Простовати хора със самочувствие, това са те. Особено той - пък бил даскал - оле-мале с тая нечленоразделна реч и мисъл.

Дунев е страшна мижитурка, ако и да е шампион в дисциплината си. Чакал дъщеря си. Ми, тя дъщеря му все на опашката 2 месеца, така и не свари да се пребори да влезе, той я чакал, видиш ли. Щото ако влезе, ще обърне играта.

Елвиса мислех, че ще ми е най-неприятен в началото, но човекът си играе супер добре и за момента се справя повече от отлично - и в социалната игра, и в битките. Мастагарков е смешко на негов фон.

От жените фаворит ми е Денислава, въпреки че Виолета не я трая - грозна, нахална и голяма грубиянка.

На 100% моето мнение.

И аз се чудя какъв учител е Мудев. Какъв подход има към учениците, как комуникира с тях, търпение и т.н. Не ми се струва зрял и подготвен за учител. Не говоря за физическа подготовка.

Общи условия

Активация на акаунт