💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 379
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 900
Мудева преди идването на Мудев правеше такова добро впечатление, кротка, усмихната, с всички се разбира, в игрите много добре се представя... А след пристигането на рицаря на бял кон (с малко закъснение) какво се лепна за него и взе да повтаря неговите фикс идеи, не знам. Не е хубаво така, Мудева, дано се погледнеш отстрани сега и малко да пипнеш настройките на бъдещото ви семейство.

Направо като един троянски конник се вряза и разцепи племенната идилия. Smiley

# 901
като ѝ е толкова деликатно положението да не влиза - просто е. нека не драматизираме излишно, сякаш на другите вътре не им е трудно и сякаш само тя има деца.
и според мен си измисли проблемите със сестрата или поне силно ги преувеличи.
Да де, ама другите с деца си имат половинки и съответно двойно повече роднини, нали така... Деликатно е положението и това е самата истина. Когато фактите говорят...

това пък въобще не е сигурно. има двойки, които абсолютно сами си гледат децата и нямат пукнат родител или помощ, има други, на които цялата рода им помага.
в случая ѝ стига една майка, не е нужно 100 човека да се грижат за едно дете. ако е толкова закъсала, не си оставя детето.
излишна драматизация наистина.
За жалост не мога да си изтрия коментара. Не искам да съдя дори съдниците. Приоритет ми е отскоро да се променям. Пожелавам на всички успех с изборите и решенията, които взимаме. Дано да са правилни и за добро.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 15:49 от anela9

# 902
До колкото си спомням, като спечели капитанската битка отказа да се нахрани тя и май грошове, а взе награда за племето - огън. Така че надали е щяла да се възползва от друга награда еднолично, за сметка на други в племето.

# 903
Дяволо, да използвам да ти благодаря за инфото, с което ни снабдяваш, както и за снимки/сторита от настоящи и бивши участници Simple Smile

Аз с храната нямам проблем. Някак по-нормално го приемам. Все пак не са си я внесли отвън, а някак вътре в предаването остава Grinning как да го обясня, то е като вид оцеляване на рамките на играта. А и с един-два контрабандни протеинови бара и няколко краставици няма да си променят драстично положението с изхранването.

# 904
  • София
Нека коментираме играта.
Същата игра в сезон 4 я изиграха като по учебник.
И не за първи път забелязвам, че играчите от този сезон генерално (с изключение на няколко (малцина) атлети ама те са ясни) отстъпват доста на тези от сезон 4, а бих казал дори и от сезон 3.
Гледам и сравнявам само играни битки, не нови. Ами от всичко което видях дотук, то е, че този сезон средното ниво на участниците е по-ниско.

# 905
Дяволо,
кой я игра по учебник точно? И миналата година бяха леш. Звезделнина и Непобедимите не спряха да мрънкат и да се влачат по терена. Сините минаха добре, но изкараха Цецо, който все пак по мои спомени много държеше да се набута.

След епизода на Чакала заставам доста повече зад Ситнилска. Филип обясни как са им преглеждали багажа и в какви детайли са влизали. Този телефон е бил намерен и оставен за подходящ момент. Не е имало секунда, в която Продукцията да не е знаела, но вместо да изгонят Ситнилска по начало(очевидно резервна скамейка бол) решиха да е публично. Затова и подкрепям твърдата й позиция, че не изпитва вина.

# 906
  • София
Да, това е доста гадничко. Знаели, ама си траели, да щракне хубаво капана и да стане сеир. Хубаво, нарушила правилото, или я наказват още в началото, или я гонят и влиза резерва. Защо я държат половин сезон?
И да, тези мизерни вафли и барчета колко могат да ги нахранят "контрабандистите", за ден-два да имат по два залъка отгоре. Ще речеш, че са влачили куфари, натъпкани с храна, ако слушаш на Ралица потресения тон.

# 907
Казаха, че това е предпоследната битка за влизане в племената... а каква ще е последната? от къде хора за последна битка? Пак ли ще прецакат някой като Цецо?

За Ситнилска - гледах едно интервю с нея излъчено в Гонг, с мъж интервюиращ -  това същото ли е като при Ивка?
Него не съм гледала, но по преразказ от съфорумки разбрах, че там е казала, че е взела телефон, защото сестра й е попаднала в измама. В интервюто за Гонг тя казва, че сестра и е имала здравословен проблем. Не разбрах последно какъв е повода да вземе този телефон. Това си е нейно решение - знаела е, че не бива и пак го е внесла, но поне да уеднакви версиите по различните интервюта...

# 908
  • Другата България
Скрит текст:
Никой друг не е знаел за телефона, а само Ива!
Ивка бейбе няма да погледна (нищо лично, просто порязаха нашите любими ютюбъри), но ето дори и Бенджи си е признала там, четох в темата, преразказите.
А относно Ива ще има разкрития и в самото предаване, много бързате...
Телефонът на Ситнилска е намерен още в самото начало, но са и го оставили за да се изложи и да я хванат и да има после сеир и рейтинг. Няколко пъти е звъняла... Това е истината. Да, тъпо за Бенджи и не я оправдавам, но това е все едно някой катаджия да спре пиян шофьор и да не му вземе книжката, а да го остави, за да му гледа сеира...
Скрит текст:
Цялата тази храна (то пък все едно пържоли са изнасяли) е на практика нищо. Хората си гладуват и мизерстват, сега не могат да се затворят устите на разни фейсбук моралисти.
И пак ще се повторя. Винаги го е имало под една или друга форма, малко щипване ако може и мине номера. Просто сега се случиха няколко фактора накуп и така. Голяма драма...

Стопанинът може да има психо вид, ама всъщост е благ човек и участниците го харесват. Лично той доста пъти им е мушвал по някоя и друга краставица както се казва. 'За извън камерите и правилата'
Бе хора, това са нормални неща. Няколко краставици или чушки повече са едно голямо нищо при тези тежки игри и постоянен глад извън резиденцията (а там пък храната е супер неполезна, да не кажа вредна).
Joy Ама казвай ги по-навреме тези неща, що ме караш да се моря и да им разгадавам идеите с предположения, пък то си били самата истина! Само като чух Фифо как обясни начинът, по който ги претърсват като рецидивисти, че и водата му изсипали да не би да е сложил захар в нея, и ми стана ясно, че са знаели за въпросния телефон, просто са чакали момента. Навързано и с другото - всички се чудехме Ситнилска в играта ли е, нито синхрони, нито кадри с нея.....а те чакали милите да има време да я сринат, материал събирали....и как да не ѝ симпатизираш?
За развитието, което предстои за Ива /явно само една жена им се е видяло малко да омажат/ не искам да знам какво е. То ще стане ясно. Но ако имаш инфо какво са подготвили за Момчи, дай го /може и на ЛС/, че с него очаквам да надминат самите себе си. Пък не ми се отварят “старите канали“, току виж и нещо друго науча, аз и вече във ФБ групите не влизам, много започнаха да спамят там, пренаселено стана.

# 909
  • SF
На мене тя не ми беше интересна. Добре, че вкара телефон в играта, за да я запомня с нещо. А и да има случки, които да генерират по 60-80 страници на ден! Нека има движение в темата. Иначе какво ще пишем.

Показаха им прегрешенията. Много важно за някакви краставици и барчета с шоколад. Довечера ще има елиминационна битка между капитаните и Мастагарков, който се предложи сам, за да спре онова Дени да му дудне на главата.
Дени е силна. Не й трябва някой да я пази от битки. За какво пили толкова време, че Мастагарков не отишъл вместо нея да натупа Даниел. Да седи в миманса и да обижда хората...
Само с мама да не се съберат, че ще се подхлъзне по нея и ще си развали хармоничните отношения, които е изградила в отбора си. Всички я уважават и ценят, но за 5 минути може да стане за резил.

# 910
И на мен ми дойде в повече дудненето на Дени. В повече ми е и презумцията, мъжете да ходят на битки по желание, за да пазят жените, а после колко сме равни и да има женски финал.
В повече ми е и -"Да пазим тати" . А също и коментарите на Дени, в снощния епизод примерно само тя коментираше. Синхрони ли как им казвате.
Изобщо твърде лицемерно.

# 911
Е, защо не си мълчала Дени... Ами такъв ѝ е сорта, нали виждаме майка ѝ каква е. Пък с кой друг да се кара? Мастагарков е най-лесен и в същото време не е безсилен, че да не може да се защити. Ама аз и такава я харесвам Дени. Мен друго ми е интересно - дали наистина и тя се връзва на надеждите на Дунев, че Никол ще влезе в играта. Нали седя с Никол в Чистилището и я видя, че не е добра в игрите? А сега като знаят, че и Виолета, и Радо са там, какъв шанс изобщо виждат за Никол?

# 912
Докато не отпадне, винаги може да се появи бонус шанс, както при РР

# 913
  • Другата България
Аз започвам да се чудя, в тон със сеирджийския манталитет на продуцентите, дали след всичкото това пазене на семейство Дуневи и величаене на дърт Дунев от страна на Дени и мама, именно мама няма да е тази, която да отстрани Дуневата щерка. Заложила съм, че довечера Виолета ще спечели, тази игра ми се видя като за нея, но ако логично вървим по утъпканите пътеки на сценария следва в последната битка да противопоставят Виолета и Никол. И естествено, Никол да отпадне от формата, в това съм сигурна, няма как да се разделим с Виолета на този етап. Да видим.

# 914
Мисля, че ролята на Никол се изчерпа. Подържаха я за да мълчи Дунев и да я чака, беше им удобна в изгонването на Цецо, защото пое част от хейта. Не виждам накъде повече може да се развива, дори и за самия Дунев излизането ѝ от играта ще е плюс.

Общи условия

Активация на акаунт