💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 393
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 915
Аз започвам да се чудя, в тон със сеирджийския манталитет на продуцентите, дали след всичкото това пазене на семейство Дуневи и величаене на дърт Дунев от страна на Дени и мама, именно мама няма да е тази, която да отстрани Дуневата щерка. Заложила съм, че довечера Виолета ще спечели, тази игра ми се видя като за нея, но ако логично вървим по утъпканите пътеки на сценария следва в последната битка да противопоставят Виолета и Никол. И естествено, Никол да отпадне от формата, в това съм сигурна, няма как да се разделим с Виолета на този етап. Да видим.

абсолютно играта е за Радо, а не за Виолета.

Иска се скорост и пъргавина през цялото време + концентрация. Специално на скорост и пъргавина Виолета отстъпва с много на Радо, така, че не виждам как е направена тая игра за Виолета.
Много пъти сме я гледали тази игра, дано се светнат да поставят втората плочка далеч от първата за да не им падат парчетата и накрая само да коригират. Според мен в тая игра Радо ще спечели, колкото и да искам Виолета да се върне заради шоуто (всъщност вече не знам дали искам защото може да навреди на играта на Дени, която ми е абсолютна любимка)

# 916
След последните циркове (особено отстраняването на Цецо и предстоящото с Момчил, почнаха да го очернят вече) ми е интересно какво мислят за влизането си в Ол Старс Фифо, Ваня, Мишето? Пресвети Гого пак се оказа един ход напред и директно е отказал да го сготвят втори път.

# 917
  • SF
Е, защо не си мълчала Дени... Ами такъв ѝ е сорта, нали виждаме майка ѝ каква е. Пък с кой друг да се кара?
Е, да! Точно!!
Дадоха й тон за песен и тя запя. Тонът е даден от интервюиращия: Какво ще кажеш за постъпката на Мастагарков? Не мислиш ли, че той се прикри зад жените?... И ето й на Дени хляб за дрънкане.
Тя е от тези, откровените, с радост дава интервюта. Има много тегави участници.
Теодора хич не става да даде смислено интервю.  Притеснява се, няма дар слово и не се разбира нищо. Като цяло страни от това да се включва в "ситуации" и да ги коментира.

# 918
  • Другата България
Не се чувствай длъжен да виждаш, или да се съгласяваш с мнението ми. Blush
Затова подчертавам, че според мен е като за Виолета, разбира се, може Виолета да не спечели и да се върне Радо, от което ще съм супер доволна, защото Радо ми е фаворит, въпреки черните точки, които натрупа.
Тъй че може и да си прав.
Що се отнася до Виолета, тя за мен е най-подготвената жена във формата, дори по-подготвена от Дени. Въпреки възрастта си. Така че очаквам изненади от нея, и то в индивидуална битка.

# 919
След последните циркове (особено отстраняването на Цецо и предстоящото с Момчил, почнаха да го очернят вече) ми е интересно какво мислят за влизането си в Ол Старс Фифо, Ваня, Мишето? Пресвети Гого пак се оказа един ход напред и директно е отказал да го сготвят втори път.

да го сготвят ??? Open Mouth Чакай малко той не отпадна ли с преднина на едни топчета, които не можа да схване?

Многокомпонентна игра в която отпадна на точност, как точно го сготвиха.

# 920

да го сготвят ??? Open Mouth Чакай малко той не отпадна ли с преднина на едни топчета, които не можа да схване?

Ами появиха се слухове, че разни хора били пробвали въпросните топчета след играта и те не влизали и не влизали. Нещо се била изкривила конструкцията, що ли....

# 921
  • SF
Когато отпадне любимецът или когато не отпадне този, когото хейтим, много от зрителите имат усещането, че е по вина на продукцията и любимците им са сготвени.
Играта на Дени срещу Дани е била измислена така с това дърпане на кануто, че Дани да си тръгне.
Според мене беше измислена така, че Дени да си тръгне, но тя ги изненада и не си тръгна.
Така ги решават хората тези сготвяния.

Между другото, наистина, за мене пък Цецо беше сготвен. Как така оставиха този силен играч да попадне на острова на изгнаника и после да си замине заради вот, още се чудя.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 17:06 от Esmee

# 922
Топчета, които се удряха в грешно завъртяни платформи. Т.е. е нямало как да влязат в ограденото място. Коментираше се в под и надкастове след финала.

# 923

Ами появиха се слухове, че разни хора били пробвали въпросните топчета след играта и те не влизали и не влизали. Нещо се била изкривила конструкцията, що ли....

еееее добре, аз рабирам конспирации, ама то това вече граничи с налудничевост (който го е подхвърлил де) Simple Smile

Слухове, че разни хора се пробвали Simple Smile Добре

# 924
Някой гледа ли промото за днес за "Алея на славата". Едно момиче много прилича на Дени. Дали е тя?

# 925
При Чакала Ваня каза, че много се колебае, но би влязла само срещу пари.

# 926
Когато отпадне любимецът или когато не отпадне този, когото хейтим, много от зрителите имат усещането, че е по вина на продукцията и любимците им са сготвени.
Играта на Дени срещу Дани е била измислена така с това дърпане на кануто, че Дани да си тръгне.
Според мене беше измислена така, че Дени да си тръгне, но тя ги изненада и не си тръгна.
Така ги решават хората тези сготвяния.

Между другото, наистина, за мене пък Цецо беше сготвен. Как така оставиха този силен играч да попадне на острова на изгнаника и после да си замине заради вот, още се чудя.
Оставиха на острова не е точното определение. Те го обрекоха на каторга.

# 927
Аз започвам да се чудя, в тон със сеирджийския манталитет на продуцентите, дали след всичкото това пазене на семейство Дуневи и величаене на дърт Дунев от страна на Дени и мама, именно мама няма да е тази, която да отстрани Дуневата щерка. Заложила съм, че довечера Виолета ще спечели, тази игра ми се видя като за нея, но ако логично вървим по утъпканите пътеки на сценария следва в последната битка да противопоставят Виолета и Никол. И естествено, Никол да отпадне от формата, в това съм сигурна, няма как да се разделим с Виолета на този етап. Да видим.
Нали ВиолетКа ще се жертва за Никол. Или поне така казваше . Макар, че всички знаем каква лъжа е Sunglasses

# 928
Абе, цялата работа е на приципа правилата са за другите. Очаквано Ралица изля назидателната реч с особен патос. Все пак участниците в следващите сезони трябва да знаят какво ще им се случи, ако не спазват ключови забрани. Ясно е, че за храната малко си затварят очите, но в случая не върви да се карат само за телефона. Играчите автоматично ще решат, че може да си чопват малко вафлички за черни дни.

Интересното е, че Димо им каза, че имат достатъчно храна. Вероятно им липсват глезотийките сладичко, газирани напитки, протеиновите барчета и т.н. и затова така слабеят. Месото най-вече, а както виждам и млечните продукти също им липсват. Смешно е, че измежду контрабандните стоки имаше и краставици, и ябълка. Може пък някой да иска да се храни с еко-продукция. Кой знае на резиденцията какви зеленчуци ядат Simple Smile.

# 929
  • SF
Оставиха на острова не е точното определение. Те го обрекоха на каторга.

Добре де, ти си го напиши точното, но от твое име. Аз съм по-умерена в изказа си.

Общи условия

Активация на акаунт