💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 266
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 945
Това, че Цецо още не е гостувал в "На кафе" ме навежда на 3 мисли:
1. Той ги е отсвирил
2. Те са го отсвирили
3. Нещо ни готвят..може да има изненади, които леко да върнат баланса и да успокоят страстите...

Всичко е възможно, той е на пътуване в Италия сега. Пътуването му съвпадна с отпадането - същия ден замина за Ибиза. Това е публично инфо от ИГ. Според мен може по-късно да гостува - миналата година имаше такива случаи - май Мани не беше в БГ при излизането си.

# 946
Аз мисля че Цецо, за доблестното поведение, трябва да го пуснат да играе просто.

# 947
За казуса Ситнилска вече съм коментирала , ама днес доста инфо прочетох за нея.( За хора ,които не я харесват не четете по- нататък за да не се нервите.😉😁) Моите правила тя не е нарушила, за мен тя не е навредила на никого другиго освен на себе си. Отношенията и с продукцията изобщо не ме интересуват.  И аз съм никоя, че да е съдя или оправдавам. Наруши си договора, санкционираха я, драмата свърши. За мен лично е гордост ,че има българка която е доминирала с години в бойни спортове и е донесла толкова много медали на БГ. А и като човек от това което видях, много я харесах. Яд ме е само ,че не можа да се разгърне. От всички интервюта които прочетох разбрах ,че е се е занимавала не само с бойни спортове, а и баскетбол, волейбол, плуване...А за плуването е казала ,че носи лещи заради късогледство и понеже е нямала очила за плуване я е било страх да си натопи главата да не би да се разместят и да ги изгуби ( сигурно е нямала втори чифт ). Казала е още ,че се е раздавала само на 70% защото е било твърде ранен етап от играта и травмите не са шега. През  цялото време е предупреждавала момичетата да внимават и да се пазят и че не всичко е на всяка цена. Но ако евентуално стигнела по- напред била е готова да играе на max, с рогата напред. С удоволствие би играла игрите отново, но не и снимачния процес. Бил и е много тегав, не е била подготвена за това как се снима риалити. Също е казала ,че в играта е била такава ,каквото си е и отвън и е било много странно сега като гледа, че някои хора са с други лица по синхрони. Намира за неравностойно разпределението на племената. Медалите тръгва да ги продава ( но не ги е продала ), в лош момент от живота си. След 20 години по състезания и с десетки титли и медали за БГ няма нито един ден платена здравна осигуровка . И тогава се е ядосала на правителството. Решението било или да ги продаде или да ги изсипе пред министерски съвет. За ИВ и се е  искало само в друг момент от животът и да е този сезон за да може да му се наслади. За телефона вече достатъчно се изписа и няма нужда и аз да добавям. Но да телефонът и е бил в сака  т.е. на резиденция. И тя не съжалявала, приоритетът и са близките и хора.  И тя не е навредила на някого с него, на който трябвало се е извинила.

Стига с това не е навредила, взела е мястото на човек, който не би вкарал телефон и не би бил служебно изгонен за това. Като си е имала други приоритети къде се пъха в игрите ... две дини под една мишница или хем вълка сит, хем агнето цяло Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 19:10 от ТикТак

# 948
  • София
Прочетох резюмето на подкаста с Чакалов, Лефтеров и Филип. Не се съмнявам, че мерките за сигурност, на които са станали свидетели, са истина. Но форматът не е затвор, всеки формат, който има елемент, в който участниците могат да се движат свободно и не са затворени в определено помещение (i.e. Big Brother) е "податлив" на нарушения, хората са изобретателни и се учат. Помня, че Иван и Андрей обсъждаха по време на първи сезон на Къртицата как има участници (Рут и Любомир), които се крият от камерите, когато ги водят на изпитание, провеждащо се извън базата и не са могли да ги открият около половин час. В темите на трети (мисля) сезон на ИВ имаше "цивилни", т.е хора, които по принцип не гледат предаването, които бяха забелязали участници по улиците, докато са били на почивка. А фехтовачът Пламен от втори сезон беше напуснал Резиденцията под носа на операторите. А те нека проверяват дали има захар във водата на участниците. Заложено е у човек да се бунтува срещу властовите структури, особено ако ги намира за несправедливи.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 10:58 от La Vikinga

# 949
Интересно как има типажи мъже, които се харесват на повечето жени, но на доста по-малко мъже. Момчил сякаш е от тях. Както ние, жените, масово не харесахме "сладкото Вики", а сякаш съфорумците нямаха нищо толкова против нея! Simple Smile))

Много ми харесва отношението на двойките братя помежду си. И Момчил и Васко, и Радо и Мишо, и Рълеви, очевидно имат много силна връзка и искрено се обичат. Това е много хубаво!

# 950
  • София
Като е заемала нечие място Ситнилска, да я бяха изгонили в началото, като са знаели за пустия телефон, и да поканят този някой, чието е мястото. Адресът на упреците ви не е точен.

Гого разказа за отпадането си, че в някакъв момент е бутнал една от стойките, на които отскачат топчетата. И понеже и тези стойки са като всичкия реквизит, тя се разместила. Гого опитал да я нагласи обратно, но явно не е уцелил точния ъгъл и така и не можа да продължи...

# 951
Още в книгите за бебешко възпитание пишат, че не бива да се налагат правила, които няма да бъдат спазени. Не може да мъчиш хората от глад и после да ги пускаш на битки за резиденция, не може да караш някого да копае градината и да очакваш, че ще яде само боб и ориз, без да си откъсне домат или краставица, накрая - няма как да изискваш от самотна майка на дете в първи клас да не чува, да не вижда и да не знае нищо за детето си три месеца. Резултатът е налице.  Разбира се - има не по-малко измами и в предходни сезони. Достатъчно е да споменем разходките до Китен. Ако ограниченията са умерени, ако всеки, който желае, може контролирано да чува свой близък през седмица и други подобни, никой нямаше да мами. Аз не обвинявам никого. Акцентът в това предаване са игрите и взаимоотношенията. Никакво удоволствие не ми доставя да наблюдавам как хора се мъчат, нараняват, разболяват, оцеляват мръсни и пр. безумия.  Затова например Марто ми харесва - виждам хубав и умен мъж, изглеждащ нормално в нормална среда и се радвам, когато успява. Ревящият и посърнал Радо или превърналата се в стафида Виолета ... не, благодаря.

# 952
Кой е казал, че са знаели за телефона това е само една догадка пусната и раздута тук (малко като кейтъринга на Никол Simple Smile)

Наигра се Ситнилска, "всеки си заслужава, каквото си заслужава" Simple Smile

За днешната елиминационна игра, мисля, че РР ще спечели с преднина, а един измежду Мастагарков и Крум ще отпадне.
На другата битка залагам за Радо.

# 953
  • София
😊

# 954
  • София
Два месеца и половина са снимките. Не е години и когато подписваш договор с ясни  правила е някак редно да го спазваш.
Очевидно е, че им дават храна, а това, че не е обилна е част от шоуто. Съгласили са се. Бенджи ми е симпатична, но сгази лука.

# 955
Когато отпадне любимецът или когато не отпадне този, когото хейтим, много от зрителите имат усещането, че е по вина на продукцията и любимците им са сготвени.
Играта на Дени срещу Дани е била измислена така с това дърпане на кануто, че Дани да си тръгне.
Според мене беше измислена така, че Дени да си тръгне, но тя ги изненада и не си тръгна.
Така ги решават хората тези сготвяния.

Между другото, наистина, за мене пък Цецо беше сготвен. Как така оставиха този силен играч да попадне на острова на изгнаника и после да си замине заради вот, още се чудя.
20кг жилетка + двата най-слаби елементи в играта на Даниел: плуване на доста дълго разстояние и пъзел. Дори някак да беше стигнал преди Денислава щеше да зацепи на пъзела и както ние така и продукцията е напълно наясно с това.

Няма как да се дава толкова дълго плуване на играч, който има нужда от жилетка и да се твърди, че той е бутан в тази ситуация. Това да сменяш два вида жилетки отнема поне едни 10 секунди от времето му при всяка обиколка. Самото вдигане на 20 килограмовата жилетка е тежко след цялата умора от трасето, а за самото и носене през всички препяствия да не говорим. Пъзела на Денислава също беше абсолютно същия като при играта, в която тя влезе. Те са напълно наясно, че тя знае как да нареди този пъзел за отрицателно време.

Дори бивши участници като Жорката, Ралица и Чакала споделят същото мнение. Нямаше по-ясно бутане от това на Денислава през целият сезон на този етап. Даниел беше обречен на тази битка от самото начало.

Иначе за гаврата към Цецо си права, там пак се опитаха да бутнат жените тъй като всички видяхме, че Цецо няма как да е конкурентно способен на тази битка предвид мускулната си маса и въпреки това я дадоха.  Е, няма как хората да не започнем да смятаме, че очевидно продукцията е нагласила всичко, за да отпадне Цецо. Михаил, спечели доста изненадващо тъй като продукцията очакваше, че Виолета ще издържи повече от 10 минути. На Мишо реално не му трябваше много, за да падне, а Цецо е доста по-тежичък от него.

На Дани му сложиха 20 килограмова жилетка, за да може Денислава да има шанс в силова битка, кога ще видим да сложат каквато и да е тежест на някоя жена, за да може Цецо да има шанс на изометрия? Така че, има напълно обективна причина, хората да се настройват срещу жените, които елиминират силни играчи. Така се случва, защото обикновено се случва чрез бутане от продукцията.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 19:35 от Иван С. 659770

# 956
  • SF
Вероятно за телефона на Ситнилска са разбрали в 5-те дни, в които са били на Резиденцията. Говорила е под чаршафите и го е зареждала неясно къде.

# 957
Едно време в почти всяка детска книжка се нищеше основния въпрос на битието "Кой счупи стъклото и ще си признае ли сам". Тая история с телефона ми го напомни.

# 958
Вероятно за телефона на Ситнилска са разбрали в 5-те дни, в които са били на Резиденцията. Говорила е под чаршафите и го е зареждала неясно къде.

тя и на стопанството беше, там ток има

# 959
  • При семейството си
Днес искам да отпадне Румен. Стига му толкова. Единственото, което допринесе за племето на Амазонките, е Гатьо да се откаже от жълтите гащи…които така чакаше.
Мудева се справяше добре, по-добре и без него.

Общи условия

Активация на акаунт