💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 309
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Теди Мудева ми е симпатична, но цялата тази сюжетна линия с двойките ги прави неприятни. И Дуневи, и братята и Дени. По отделно нямаше да бъдат оценявани негативно.

# 961
Нека коментираме играта.
Същата игра в сезон 4 я изиграха като по учебник.
И не за първи път забелязвам, че играчите от този сезон генерално (с изключение на няколко (малцина) атлети ама те са ясни) отстъпват доста на тези от сезон 4, а бих казал дори и от сезон 3.
Гледам и сравнявам само играни битки, не нови. Ами от всичко което видях дотук, то е, че този сезон средното ниво на участниците е по-ниско.

Ами вчера сините направиха показно, тотално смазаха останалите затвориха ги с две обиколки, почти не падаха, такова брутално мачкане май не е имало този сезон, Мартин май каза 50 минути преднина. Имаше една игра в която и Гладиаторите завършиха много преди останалите, но тая май беше по брутална. Уникални сини.
Стратегията на жълтите жив зян, Михаил пак с арогантно изказване, че той и Румен щели да носят Гатьо цял ден без проблеми, е видяхме. Сините и те бяха 3-ма мъже, които тежат, но се справиха безапелационно.

# 962
  • Буркина Фасо
Ами вчера сините направиха показно, тотално смазаха останалите затвориха ги с две обиколки, почти не падаха, такова брутално мачкане май не е имало този сезон, Мартин май каза 50 минути преднина. Имаше една игра в която и Гладиаторите завършиха много преди останалите, но тая май беше по брутална. Уникални сини.
Стратегията на жълтите жив зян, Михаил пак с арогантно изказване, че той и Румен щели да носят Гатьо цял ден без проблеми, е видяхме. Сините и те бяха 3-ма мъже, които тежат, но се справиха безапелационно.
Маги (Халваджиян), ти ли си ? Smiley
кой знае колко ли пъти са я повтаряли тази игра през деня докато заснемват. как го разбраха, че е 50 мин. ?

# 963
  • При семейството си
Милата Ситнилска…телефон предвидила, втори лещи, не.
Толкова медали за мен, като българка, България донесла, пък никой, аз,държавата не и’ платили здравните осигуровки.

# 964
  • Sofia
Вероятно за телефона на Ситнилска са разбрали в 5-те дни, в които са били на Резиденцията. Говорила е под чаршафите и го е зареждала неясно къде.

тя и на стопанството беше, там ток има
Ток, да, багаж не. Simple Smile

# 965
Време е Simple Smile Нареждайте се пред телевизорите и не забравяте, да скриете телефоните.
Аз си  чакам един щастлив край тази вечер.  Винету   да си отпътува и Радо да успее да покаже на Вили, как се играе. Ех, мечти..... А дано. Стискам им палци

# 966
За казуса Ситнилска вече съм коментирала . Моите правила тя не е нарушила, за мен тя не е навредила на никого другиго освен на себе си.Наруши си договора, санкционираха я, драмата свърши. За мен лично е гордост ,че има българка която е доминирала с години в бойни спортове и е донесла толкова много медали на БГ
Но да телефонът и е бил в сака  т.е. на резиденция. И тя не съжалявала, приоритетът и са близките и хора.  И тя не е навредила на някого с него, на който трябвало се е извинила.
Щом телефонът  е бил в нейния сак, а саковете се намират в Резиденцията, тя е имало достъп до него едва последната седмица и нито ден преди това.
Продукцията няма начин да не проверява багажа им. Значи те са видели, че в сака има телефон, но са си затраели и са чакали да го ползва и съответно да стане панаир. Могли са да го приберат, като забранена вещ, но не са го направили, защото са търсели точно този ефект.
Не я оправдавам, защото е знаела, че е извън правилата, но и не я виня, защото ако този който налага правила в случая Продукцията не ги спазва, то тогава защо да има скрупули ?!
Нито ми е любимка, нито по-малко ще я харесвам, заради случката!
Продукцията съвсем умишлено е оставила нещата да се случат, за да пълнят ефирно време, да става скандал, да се коментира и да генерират рейтинг.
За мен не е нищо повече от буря в чаша вода.
За спазване на правилата съм. Но ако системата те цака и играе мръсно с удари под кръста, защо да не се опиташ да прецакаш системата, ако имаш възможност?!

# 967
Маги (Халваджиян), ти ли си ? Smiley
кой знае колко ли пъти са я повтаряли тази игра през деня докато заснемват. как го разбраха, че е 50 мин. ?

Мартин го каза - "около 50 минути", така го е преценил на око, какво са повтаряли, като си почне играта си върви, както и да е, то се видя колко дълго чакаха сините идваше ми да превъртя жълтите мудняци Simple Smile

# 968
  • София
Приятно гледане! Simple Smile

# 969
Слагам телефона на заряд, и сядам пред екрана

# 970
Салами и кренвирши....
Много лидълска е зарядката...

# 971
  • София
Охх тея сцени с хладилника....

# 972
  • España
За снощи : очаквах “Крадецът на праскови “ , а то излезе накрая “Престъпление и наказание “ ! Точно и ясно ! Точка !

Да не забравя : демонстрираната подкрепа в мрежите към Ситнилска от някои участници ( Момчил , Благо) ми прозвуча като дежа вю ( “Горе главата , Бубе! “ )
Скрит текст:
казусът Белослава
! 🤢  Патетично …..

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 20:10 от Воден пъпеш

# 973
Мастагарков гол ,по престилка Grinning

# 974
Денислава започна много да говори и лично мен да ме дразни, както и майка й.

Общи условия

Активация на акаунт