💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 564
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
БОли го Момчил, дали ще се върне Румен. Може да го бие със затворени очи.
Ама не пропуснаха и водещите да го оплюят. А че Дунев и той не изяви желание, никой не говори

# 1 021
Сега Елица ще рИве....оффф, Мудева рИве, обърках се.
Ми те така тече пълноводна реката 😉

# 1 022
Това момченце усеща ли се какви ги върши?
Грешка. Искам да се върне и  двубой с Момчил. Аз не забравям, че беше попеден и от Васко. Ами к'во да прави. Все е победен.

# 1 023
  • София
Дунев къде е?

# 1 024
Мого тъпо вече с тези изрази " истинско" и "фалшиво". Нито ги използват резонно нито знаят какво означават.
А това "сърцето и душата на арената" .... всички са си научили стихчето Satisfied

# 1 025
  • Sofia
Олеее няма пропуск, всяка секунда и всяка възможност за омаскаряване на Момчил, се използва на Мах! Ей льольо, льольо, жалък си..

# 1 026
  • Другата България

Мисля, че е време сценаристите да се пенсионират, а списващите репликите и дупликите, с които целенасочено следва да се очерни някой, да си починат поне два сезона.
Това с Румен - Момчил вече е толкова нелепо, и в случая не правят никаква услуга на Мудев, напротив .......дори не знам струва ли си да го коментирам изобщо.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 20:57 от Merri_An

# 1 027
Стискам палци РР да си ходи! 😅

# 1 028
  • София
15 сек. наказание, че им е калпаво въжето???

# 1 029
Хахахахахаха  наказание за Мудев щото тъпаците от село не вързали добре варела. Нееееее казвам ви тея са зо шоуто на........

# 1 030
  • София
Крум може да плува, чудя се защо поиска жилетка.

# 1 031
Аз бях една от "фенките" на Румен. Все му стисках палци, все го съжалявах, че се мъчи на онзи смотан плаж, че все остава втори, че не може да е с любимата... Ама вече ми е изключително дразнещ и искам да си ходи... Не се показа като добър човек и играч в моите очи.

# 1 032
  • София
Наказание от 15сек. за Винету..Той за какво точно е виновен??Тия наказания за нищо си ги нямат..

# 1 033
  • Варна
Не знам дали РР ще отпадне, обаче ако отпадна Крум и се върне Радо ще стане интересно при Гладиаторите

# 1 034
  • Другата България
Мудев горканчо още сигурно сънува кошмари, че Васко го отнесе при Отшелниците.
Такава ненавист към брат му, и то при положение, че ....абе вие всичко сте казали, да не си чупя маникюра по клавиатурата заради това момченце.

Общи условия

Активация на акаунт