💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 589
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Буркина Фасо
Наказание от 15сек. за Винету..Той за какво точно е виновен??Тия наказания за нищо си ги нямат..
къде и как ги отчетоха тези 15 сек.?
докато се отключваше и рязко изтекоха тези 15 сек. Smiley
ако случайно на някой падне веригата вероятно ще го накарат да си я вземе и тогава да продължи.
тук трябваше да изчака да му закач варела и след това да продължава без наказание.

# 1 036
  • София
Не оправдавам Румен, но този път въпросите, съдържащи отговор в тях, директно дойдоха от продукцията.

# 1 037
  • Брюксел / София
Изобщо не мога да бъда за Крум защото не може да плува. РР е вечният номер 2. В тази игра съм за Мастагарков, който по принцип не харесвам.

# 1 038
Как са си разменили трасетата Joy
Крум играе по жълтото, Румен по синьото

# 1 039
Искам Мудев да е втори. Хем няма да е победител, хем няма да е отпаднал . Искам тотално да се орезили и накрая да отпадне позорно.

# 1 040
  • Другата България
Не оправдавам Румен, но този път въпросите, съдържащи отговор в тях, директно дойдоха от продукцията.
Именно, това казах и аз, време е да си починат малко, нелепи са с тези толкова целенасочени “атаки“, че чак е супер смешно.

Мудев цикли. Момчил е виновен за това, нали е ясно?

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 20:55 от Merri_An

# 1 041
  • София
И аз съм за Мастагарков, на фона на високопарните слова на Мартин и Денислава днес, ми стана симпатичен. А и от тримата, участващи в битката, най-малко ме дразни.

# 1 042
Тази игра е точно за финал!

# 1 043
  • София
Наказание от 15сек. за Винету..Той за какво точно е виновен??Тия наказания за нищо си ги нямат..
къде и как ги отчетоха тези 15 сек.?
докато се отключваше и рязко изтекоха тези 15 сек. Smiley
.

Принципен е въпроса, хем те са виновни, че не са закачили добре варелите, хем друг наказват..
Ама сефте..

# 1 044
  • София
С тези кокили май някой си беше свалил кожата от ръцете миналата година. Дано не стане така и сега!!
И аз съм за Мастагарков.

# 1 045
На Крум реката му се е отразила зле, нещо има при него...

# 1 046
И мен ме дразни Румен напоследък,  но не искам да отпада точно на тази битка. Ако е втори, ще е ОК
Трябваше да изкарат на битка най-провинилите се с храната, а не да им дават възмжност да избират кой да пратят.

# 1 047
  • София
Димо гледаше нависоко май при прощалните думи.

# 1 048
Гатьо е като радар. Много точно ги усеща що за хора са още от пръв поглед. За Ива от самото начало беше прав. А тя и нагла.
Надявам се да се разтури жълтото племе.
Момчил си е старейшина.
Гатьо е само и единствено гладиатор.
Няма да играе. Точка. Mask

# 1 049
  • София
Не мога да позная Крум.
Виждате нагледно какво означава дивата река и че това което правят от ИВ е пълно безумие, защото не гледаме качествени битки.
Тази битка в момента е изключително тежка и виждате колко е негледаема когато имаме неподготвени атлети заради странични неща, като глад например.

Общи условия

Активация на акаунт