💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 431
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Някъде в Матрицата
Замислих те върху изречението "напускаш игри на волята завинаги". Ами като е завинаги, кой ще ви играе в ол старса, бе серсеми? 😁😁😁

# 1 051
Ох, горкия Гатьо, очите му са пак като понички Grinning

# 1 052
Никол трябваше да бие и Онзи на забавления каданс.
Крум вчера беше на гъби, днес на успокоителни. И него нещо не му е на център.

# 1 053
  • Буркина Фасо
жълтия като си беше забравил ключа защо не се върна да си го вземе с веригата на врата?

# 1 054
  • Sofia
Мудев горканчо още сигурно сънува кошмари, че Васко го отнесе при Отшелниците.
Такава ненавист към брат му, и то при положение, че ....абе вие всичко сте казали, да не си чупя маникюра по клавиатурата заради това момченце.
Аз се отказвам! Беден ми е речникът, стане ли дума за Муньо. А иначе имам дар слово, но този младеж ме оставя безмълвна! 🙄
"Най-добрият" от добрите и отзад напред.

# 1 055
жълтия като си беше забравил ключа защо не се върна да си го вземе с веригата на врата?

А защо да е с веригата, той трасето си го мина както трябва.

# 1 056
  • София
Ненормалници.
30 кг. верига.
Тя веригата е колкото Крум.
Смешници.

# 1 057
В тази тежка битка този понтон трябваше да е наполовината разстояние. Тук само Радо, Мишо и Момчи един срещу друг можеха да са си конкуренция с толкова много плуване. Моделчето ми не мога да го позная, много протеинови барчета ще е хапнал.😉😁 А Крум горкото не стига , че му е зор плуването, а ми и веригата колкото него.😉 Сигурно имат саде една жилетка, за това са с вериги. Безумна продукция.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 21:09 от Joy 05

# 1 058
Малко съм назад, но аз определено не мога да намразя Румен, колкото и да е негативен в последните дни.  Сълзите и емоциите му са истински, не смятам, че са злобливи. Предвид въпросите, които го захранват бих казала, че редактори и сценаристи се хранят като лешояди от абсолютния карамбол, който му докараха на психиката. При толкова силни емоции само трябва нещо да запали фитила.

# 1 059
На Румен нещо му е по-дълъг синджира между двата кокили отколкото е при Крум, а този на Благо не го видях.

То така е лесно да ги отваряш и плъзгаш 😬

# 1 060
Много гнусно изглежда басейнът

# 1 061
Ех Круме  Круме Гатьо ще трябва да те замести.

# 1 062
  • Пловдив
Чао, Мудев.
Няма да ми липсваш.

# 1 063
На Радев точността му изяде главата

# 1 064
  • BG-DE
Много гнусно изглежда басейнът
Точно това си помислих, защо не го поизчистиха този басейн, на помийна яма мяза 🙂

Общи условия

Активация на акаунт