💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 466
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Добре де, защо толкова е зле Румен Радев в стрелбата?
Това е трудно обяснимо за мъж.

# 1 066
  • Другата България
Офф, Димо, и моите прогнози обикновено са добри, ама много протяжна тази битка брат, пращайте Мудев да захранва вкъщи, осигурете му психолог аванта като за начало, за да го свали малко от пиедестала, на който сам се е възкачил, захранете Крум в БУС-а на път за стопанството, и да гледаме Радо и Виолета, че вече става досадно, брат.

# 1 067
  • sofia
Мудев кубчетата ще го прецакат.

# 1 068
Значи ако РР отпадне се пригответе. За рев и сополи

# 1 069
  • София
Като видя как си овесват тия вериги на врата, зле ми става.

# 1 070
Димо коментира играта или ни дава спойлери какво ще се случи."дали в този момент Крум не подпечати билета си за оставане".

# 1 071
  • Някъде в Матрицата
Сетих се, защо Крум е с жилетка. Не е защото не може да плува. Пести енергия.
В плуването, неправилната техника те уморява повече. Измежду играчите плуващи има, но плувци няма. Плуването им отнема от енергията, която много повече им трябва, за веригите. Та, мисля си, жилетчицата на Крум си е тактика. 😉

# 1 072
Не беше честно да сложат на Крум толкова килограма,колкото на останалите двама. Когато ги видях подредени един до друг-Мастагарков ми изглеждаше 2 пъти по-висок от Крум.Румен Радев също е по-висок.Продукцията МНОГО ЧЕСТО си прави ГАВРА с участниците.Много долно е.

# 1 073
Искам и за Никол да пуснат тази игра 💁🏻‍♀️

# 1 074
  • Sofia
Ха хаха Димо ме кефи "шанс" за Румен Радев! Прав си Димо, шанс, шанс, ама оно като не става.. и шансът се предава. 😂😂😂

# 1 075
Ох, много мудно вървят тези битки напоследък, ако можех бих превъртяла.

# 1 076
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Румен не е слаб на арената, но играе някак странно разсеяно, оглежда се излишно, сякаш не бърза заникъде... Не е никак точен в стрелбата, но и там сякаш не се цЕли, а просто си хвърля ей така вяло в някаква посока. Май ще е чао и пак ми стана жал за него. Не искам никой от тримата да отпада.

# 1 077
За Николче няма правилна игра. Нея и Мани от сезон 3 ще я отнесе

# 1 078
  • На Изток от Рая
В началото на играта не обърнах внимание, в сандъка има ли пъзел или е знаме?

# 1 079
Благо е фантастичен,просто наслада да се гледа 🔝🔝🔝

Общи условия

Активация на акаунт