💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 435
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 095
Румбата спечели ли изобщо някаква игра в тоя сезон?

# 1 096
Благо беше уникален. РР е чао. Мудева - ще има рев.

# 1 097
Специални благодарности на Румен , че ни освобождава от присъствието си !!! 🤗🤗🤗🤗

# 1 098
Би трябвало да ни покажат и остатъците от храната която са яли Изгубените. Поне някои от тях
Няма. Никол е още там.

# 1 099
Тази с цветовете.

# 1 100
Нареди им пъзела на най-първата игра, с което спечелиха

# 1 101
Само река Амазонка да не прелее..

# 1 102
  • София
Ще гледаме повторение на Мирелината драма, когато Валери не се върна.

# 1 103
  • София
Сега ще има рев и от Румен, и после от Мудева. И да знаете, че Момчил ще е виновен, че си е тръгнал мил Руменчо без нито една победа Wink

# 1 104
  • На Изток от Рая
Мастагарков ги отвя, никакъв шанс. Исках Мудев да се спаси заради Момчил, ама той нали Димо каза, че Момчи е виновен, ако Мудев отпадне, така че пак става😀

# 1 105
  • Някъде в Матрицата
Скрит текст:
Крум може да плува, чудя се защо поиска жилетка.

Защото е тактик номер 1 или 2, ако 1 е Цецо. Не знам кое от двете е по-вярно.
Това са 4 курса х 2 плуване и то на 100 м. като гледам понтона или 800 м. + верига 30 кг. а той е най-дребен.
Може да плува, но няма правилната техника, а жилетката те пази и помага. Така пести енергия след това за веригата и кокилите. А енергия ти трябва и за да стреляш, защото ако си капнал няма как и да стреляш точно...
Хе, хе, Diavolo, виж 15 поста по-нагоре от твоя.😉

# 1 106
Ми аз не исках след Цецо да си ходи някой от Крум и Борис, така че резултата ме урежда..

# 1 107
Тази с цветовете.
И вирна два носа до небето!

# 1 108
  • Другата България
Димо: “Проблемът е, че този Румен Радев никога не е слагал фуражка“. Joy
Голем си, Димо, голЕм!

Тъй, ясно е, че Мудев ще си ходи, нещо, което в началото на миналата седмица си предположих/пожелах, само че под формата на внезапна “смърт“ на капитан. Дойде, изгоря, и много бързо загасна, премина през четирите локации на формата /без/славно като малък метеор, и накрая се разби на Палмс Бет Арена, след като часове наред целеше едни кубчета /не знам времето му сравнено с онова на копаене при изгубените сумарно дали няма да се равнява на общия му престой в сериала/. Опитаха се да направят отпадането му мега героично, но то си стана супер трагично, най-вече след поредната доза незаслужен хейт към “основния му конкурент“ при Амазонките. Дано този момък е разбрал, че всъщност и Момчил, и продукцията го надиграХА. Не може да ми е мъчно за него, за това, че е поредния използван от продуцентите, защото ....знаете защо. Пожелавам му да е малко по-смирен, и сериозно да наблегне на правоговора, още повече, че е учител /от вас го разбрах/. И вместо с Мудева да се чудят в кое заведение да акостират, не е зле да посещават повече театри, изложби, библиотеки, читални и други все такива места за простосмъртни.

# 1 109
Браво на моделчето ми раздаде се, а дано все така я кара, че само с красота не става.😉😁 А сега стискам палци на Крум.🤞

Общи условия

Активация на акаунт