💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 350
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Би трябвало да ни покажат и остатъците от храната която са яли Изгубените. Поне някои от тях
Там остатъци от храна няма..всичко е изядено Joy Обаче опаковките и кутийте им ще напълнят  3те варела на другите племена..муахааха

# 1 111
Очаквах от Крум повече, но той май е по-лек от другите и няма толкова сила.

# 1 112
Мудев не е спечелил нищо. Допринесе племето да спечели.
На цветовете бяха 4 жълти. Не е бил сам. Така, че Не. Спечели хейт. Честит да му е.

# 1 113
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, сега видях битката на отшелниците. Ами Николчето ще види племе и баща си, ама на куково лято. Joy Дунев има да я чака до второ пришествие. Виждам Виолета като фаворит в тази игра. Радо също ще е бърз, но не мисля, че ще се светне как точно да я изиграе по най-ефективния начин, който да му донесе победата.

# 1 114
  • sofia
Крум нещо зацикли на последното кубче, дано кадрите са само за съспенс.

# 1 115
  • Другата България
Румбата спечели ли изобщо някаква игра в тоя сезон?
Тази с цветовете.
И вирна два носа до небето!
Нищо ИНДИВИДУАЛНО не е печелил.
На играта с цветовете бяха ТРИМА спечелилите, той и две жени.
Естествено, и за това Момчил е виновен. Sunglasses

# 1 116
  • Буркина Фасо
жълтия като си беше забравил ключа защо не се върна да си го вземе с веригата на врата?

А защо да е с веригата, той трасето си го мина както трябва.
ако нещо не си го направил както трябва се връщаш отначало. след като си взе забравения ключ трябваше да си сложи веригата на врата.
ако беше забравил ключ на понтона как щеше да се върне да си го вземе? - със скутер ли?

# 1 117
  • София
Браво на Мастагарков!
Безапелационна победа.

# 1 118
Малко ме разочарова това говорене с гаджето, но въпреки това все още ми е симпатична. Мога да сравня случката с договорите на Мартин или Алекса. С отстъпките, които им правят. Или гоненето на Цецо. Признавам, че ако телефона беше на Мартин или Никол например, щях да съм бясна. В случая ме дразни, че е прекалила, да говори всяка вечер с гаджето...но каквото, такова. Изгониха я и това е. То беше подозрително как не дават нито един синхрон с нея толкова време...
Малко съм назад в темата, извинявам се, за което. Днес в На кафе, чух Ситнилска да казва, че не й се е отдала възможност да използва телефона, защото си е получила багажа чак на резиденцията. Откъде тръгна това за разговори с гаджето, от новия подкаст на продукцията ли?

# 1 119
  • На Изток от Рая
Димо защо все гледа надолу като коментира?
Да няма реплики в краката си

# 1 120
Димо защо все гледа надолу като коментира?
Слуша какво му се говори в ухото, от тези които следят на мониторите 😁

# 1 121
РР се отказа
Иииии нека плачът започне сега.

# 1 122
  • София
Даниел плува до последно, човекът, макар да беше ясно, че отпада. РР реши да не се мОри.

# 1 123
Честито на аудиторията, чиито уши повече няма да страдат!

# 1 124
  • София
Пак не е справедливо, че отпада Винету..Той нищо не е откраднал, ама така е ..Без вина - виновен
Браво на Мадагаскарков!

Общи условия

Активация на акаунт