💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 274
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 290
Кака Вили не напразно обърна внимание на психическото състояние на Николче. Сега от загриженост ще гласува да си ходи, няма смисъл да се мъчи повече девойката, за нищо не става.

Напротив, не и е това играта. С Никол гонят новодошлия на съвета и на битката я смазва. Това е пътя на Виолета обратно в играта.

# 1 291
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Браво на Радо, но утре ще ме разочарова, ако играе реваншистки, а не тактически. Не ми харесва в него, че не мисли много-много, дървеноглав е. Дано Рълев и Мишо му налеят малко акъл и дано ги послуша де, че и миналия път Рълев опита, но не му се получи.

# 1 292
Който и да изпрати Радо ще го сполети съдбата на Цецо, нали така? От думите на Димо разбрах, че тримата отиват на съвет, където Виолетка и Никол си гласуват заедно....и още един Гладиатор ще си ходи без битка!

# 1 293
Доволна съм - Радо се връща, Мудев аут, Николчето за пореден път се доказа на арената, Виолета ще постои още малко на камънаците.

Утре още един изгонен ли ще има заради телефона?

# 1 294
Силно се надявам веднъж Радо да послуша хората, използващи древната техника на мисленето и да не прати Цвети.

# 1 295
  • Брюксел / София
Тази Никол изкара цяло лято на плажа на загубените. Аз разбирам, че всеки родител вижда детето си в най-добрата му светлина, но все пак не е лошо Дунев да има реална оценка за качествата на дъщеря си. Ами, тя не става за този формат. Симпатично, усмихнато момиче и толкова. Неговото участие минава под надслова “чакам дъщеря ми” и трупане на негативи от това защото се скатава. Мн глупава история..

# 1 296
  • София
И пак, къде са правилата?
Не дават наказателен глас на връзкарката Никол дето и днес стана за посмешище за 1234 път.
И реално ще изпратят на заколение гладиатор.
Защото е ясно, че на съвета е чао-чао с 2-1 гласа срещу него.
Вили хем пази златното Николче заради татко и, хем си осигурява по-лесен съперник за последната битка.
И изпратеният гладиатор реално ще си тръгне без битка.

Моля някой да ми обясни логиката и дали е справедливо?!

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 22:23 от Diavolo

# 1 297
  • sofia
Когото и да пратят, е аут....Леля Вили ще си пази Никол за опонент...да няма изненади

Дяволо, както ни се показа, правила няма, справедливост, само когато е угодно на продукцията.

# 1 298
Имам едно много смело и нечувано предложение към продукцията: да оставят играчите сами да си се изпокарат или сприятелят, без да ги подтикват и манипулират, както тях така и игрите. Мисля, че и без режисиране и сценарии може да се получи интересно предаване. Но уви... зрелище да има...
Днескашната игра на Изгубените очевидно беше с цел Виолета и никол да отидат при сините, а Радо да си тръгне. Но понеже не им се получи сценария, решиха да ги оставят още 1 седмица на чистилището... и тогава да ги върнат на сините...

# 1 299
Доволна съм - Радо се връща, Мудев аут, Николчето за пореден път се доказа на арената, Виолета ще постои още малко на камънаците.

Утре още един изгонен ли ще има заради телефона?

Не ми се вярва да гонят още един, звучеше повече, че ще накажат някак Амазонките, може да ги накрат да правят нещо допълнително в игра (както понякога е това с веригата), за да са по-бавни примерно.

# 1 300
Тази вечер който трябваше отпадна  и не  е жертва на племето  а понеже другите бяха по добри от него.Мастагарков и Крум  се печаха на същия огън  но победиха Браво на Радо  хладнокръвно отстреля  жените които го готвеха за заколение.

# 1 301
Гатьо пак е подпухнал!

# 1 302
  • Другата България
Добре де, Иван и Мишо няма ли да му дадат акъл на Радо кого да прати на плажа.
Именно, и този път ще ги послуша, промото го подсказа.
Няма да е Цветката.
Ти да видиш, сега ще извъртят нещата, че Ива е трябвало да отиде на битка, а ето на, голямата лоша Ива си замълчала, и Биг Капитано заради “глупостта на племето“ си заминал рано-рано, горканчо......

# 1 303
  • Варна
На Виолета тактиката е да котка Никол до последно, на следващия съвет ще изгонят новодошлия и ще я бие на последната битка. Това сега. В предните седмици я коткаше,  заради това че е дъщеря на Дунев и ще има съюзник  при старейшините , ако Никол влезе  в племената

# 1 304
На Виолета защо отзад половината и тухли са изправени?

Снимката е калпава, обаче ...? Как става тоя номер?

Топчето е по средата на улея. Тя още не е приключила и е до масата да вземе плочка, а не на пъзела.

Общи условия

Активация на акаунт