💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 188
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 305
И пак, къде са правилата?
Не дават налазателен глас на връзкарката Никол дето и днес стана за посмешище за 1234 път.
И реално ще изпратят на заколение гладиатор.
Защото е ясно, че на съвета е чао-чао с 2-1 гласа срещу него.
Вили хем пази златното Николче заради татко и, хем си осигурява по-лесен съперник за последната битка.
И изпратеният гладиатор реално ще си тръгне без битка.

Моля някой да ми обясни логиката и дали е справедливо?!
Не, няма никаква логика! Димо каза: първо съвет, после битка между двамата останали. Този, който дойде си заминава със сигурност! Светкавична елиминация!
И има някаква вероятност това да е Ива.

# 1 306
  • Дубай
Дяволо, баце...Признавам те, днес каза- Ивето последствия и не закъсняха...
Евала, Пич! Да не си таен агент под прикритие....Базикам се!

Редно е да понесе последствия Ива, защото е знаела и премалчала, превръща се в  пряк съучастник и също подлежи на наказание.
Радев аут, малко ме е яд, защото е добър по трасето, но последните му синхрони хич не ме кефеха и ми спадна интереса към него.
Когото и да изпратят утре при изгубените  е аут, и Вили отстранява Никол, че е по-лесен противник, не за друго!

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 22:26 от I.V

# 1 307
А бе хора, нали пристигналия на чистилище  е с имунитет !? Би трябвало Николчи или Виолета да са аут.Зависи кой ще дойде, ама който и да е ,ако сметне ,че Никол е още от началото и не е влезнала в племената би трябвало да му светне лампата , че е по слабия противник.

# 1 308
  • SF
И пак, къде са правилата?
Не дават налазателен глас на връзкарката Никол дето и днес стана за посмешище за 1234 път.
И реално ще изпратят на заколение гладиатор.
Защото е ясно, че на съвета е чао-чао с 2-1 гласа срещу него.
Вили хем пази златното Николче заради татко и, хем си осигурява по-лесен съперник за последната битка.
И изпратеният гладиатор реално ще си тръгне без битка.

Моля някой да ми обясни логиката и дали е справедливо?!

Не е справедливо, как ще е справедливо!!
Много добре знаят, че който и да отиде, освен баща или дъщеря, ще бъде пратен вкъщи. За какво е това "правило"?

# 1 309
Когото и да пратят, е аут....Леля Вили ще си пази Никол за опонент...да няма изненади

Дяволо, както ни се показа, правила няма, справедливост, само когато е угодно на продукцията.
То всеки от нас щеше да си пази Николчето за последна хапка! Тук Виолета даже не трябва и кроежи да крои!

# 1 310
  • При семейството си
Редактирам, защото само чета теата, не гледам.
На Николчето ролята явно е втори глас на Виолета на съветите.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 22:29 от Elpis

# 1 311
  • София
А бе хора, нали пристигналия на чистилище  е с имунитет !? Би трябвало Николчи или Виолета да са аут.Зависи кой ще дойде, ама който и да е ,ако сметне ,че Никол е още от началото и не е влезнала в племената би трябвало да му светне лампата , че е по слабия противник.
Добре е да слушате Димо. Никой няма да има имунитет или служебни гласове на предстоящия съвет.

# 1 312
  • Варна
Аз гледах малко отгоре - отгоре епизода тази вечер и не ми стана съвсем ясно , но още един гладиатор ли ще бъде елиминиран по подобие на Цецо? Предполагам да разбирам, че Крум или Калоян в петък ще са аут от предаването. Без битка, без нищо. 2-те жени е нормално да гласуват в тандем срещу по- силен от тях опонент.

Иначе поздравления за победата на Мастагарков и Радо. Simple Smile

# 1 313
  • Варна
Ти да видиш, сега ще извъртят нещата, че Ива е трябвало да отиде на битка, а ето на, голямата лоша Ива си замълчала, и Биг Капитано заради “глупостта на племето“ си заминал рано-рано, горканчо......
И коалицията на амазонките заминава 😁
Гатьо капитан ау, ау,ау😁

# 1 314
  • София
Няма да има имунитет. Димо го каза.
Този гладиатор, който Радо изпрати идва без имунитет и следва последен финален съвет, трима на трима?!?!
Безумци.
И след това остават двама, които играят последна игра.

# 1 315
  • Буркина Фасо

Може ли точната минута, в която Ситнилска споменава разговор със сестра си?!
1.24 мин. - https://www.youtube.com/watch?v=wUhHCICzRQI

# 1 316
  • BG-DE
Уф, вече го преекспонираха този телефон гейт, толкова ли не можаха вчера да раздадат "справедливост" на когото трябва 🥴 Тези нови правила на Чистилището направо гилотинират един от гладиаторите, дано да е Калоян 🙂

# 1 317
Топчето е по средата на улея. Тя още не е приключила и е до масата да вземе плочка, а не на пъзела.
Когато бяха наредени тримата пред Димо след края на играта, плочките са изправени. Показаха го и сто пъти, докато двамата редяха.

# 1 318
Леле, егаси кримката стана.
Ъъм, извинявайте, ама Ситнилска вече напусна заради телефона, той е нейна собственост предполагам. Тези да не са полиция, че й се ровят в телефона и проверяват разговори хахахах

Не че я оправдавам, който е вкарал телефон и го е ползвал, заслужава директно гонене, съгласна съм.

# 1 319

Аз, чакайки Румен Р. да уцели 2 кубчета.

Общи условия

Активация на акаунт