💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 278
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 335
  • BG-DE
Защото след като Ситнилски си е тръгнала явно си е взела и телефона т.е. този номер те са го видели по-рано и можеха вчера да го разиграят и това, а не да продължават да ни занимават.

# 1 336
На Виолета защо отзад половината и тухли са изправени?

Снимката е калпава, обаче ...? Как става тоя номер?

Топчето е по средата на улея. Тя още не е приключила и е до масата да вземе плочка, а не на пъзела.
То има прескачане и между утешаването на Никол и когато ги подредиха тримата да им кажат какво следва.
Може да са правили някакви паузи при снимането, преигравали нещо, и после при монтажа да се е случило като чашата от starbucks в game of thrones 🙂

# 1 337
И сега? Жълтите останаха без капитан. Кой ли ще бъде избран?

И да! Радо проговори. Точно толкова, колкото беше необходимо. Готов съм Simple Smile

# 1 338
Защото след като Ситнилски си е тръгнала явно си е взела и телефона т.е. този номер те са го видели преди това и можеха вчера да го разиграят и това, а не да продължават да ни занимават.
Може да е бил заключен с пин код и да не са можели да го отключат без нейното съдействие.

Хора, Ивка Бейбе великата водеща дори не знае как се чете името на Мастагарков, положението вече е под трагично Sad Пуснах Румен, ама май това ще ми е последният опит.

# 1 339
  • Буркина Фасо
Защото след като Ситнилски си е тръгнала явно си е взела и телефона т.е. този номер те са го видели преди това и можеха вчера да го разиграят и това, а не да продължават да ни занимават.
Ситнилска си тръгна от плажа, но тел. и храната останаха на каците.
докато тя се прибере, приготви си багажа тогава може да е звънял непознатия номер.

# 1 340
Сега си върнах записа с падането на последните плочки на Виолета. Даваха ги как падат в едър план, от средата някъде, не от началото. Докато редяха пъзела на два пъти се показа общ план и половината плочки си стояха прави.

# 1 341
Днес пак ще съм първо чучка - писател, после - читател, но не мога да се въздържа, въпреки че досега пестях клавиатурата за Мудеви.
Тръгна си японското петле,  вероятно ще бъде потресен колко зрителите не са оценили подобаващо"героизма" му, но..да бе си затварял устата. Сега да си подскача на воля. Единственото положително от участието му е, че покрай него лъсна и характера на Мудева,  но както старите хора са казали - "Господ свиня и лебед не събира"
Дяволо, не вярвах, че ще го кажа, но слушайки мякането на Мудева рязко ми залипсва твоето "сладко Вики".😁
Битката между Момчил и японското петле не беше в меренето на физическа сила, а в наличното в междуушието. Възпитание,  култура, широкоскроеност срещу егоцентризъм и мижитурщина. Мудев да си чисти комплексите навън, че едва го изтърпяхме!

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 00:04 от _Hope_

# 1 342
Фактът, че Гатьо не е набухан с антихистамини и отново направи ангиоедем в такава степен е престъпен.

# 1 343
Ами много си ме кефи мен Марто.
И след днешния епизод още повече.
Как ги готви на бавен огън нагаждачите...
Той затова според мен накрая ще си дойде на мястото в коалиция с Виолета, която пък не харесвам, защото тя е просто хитра, но и глуповата.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 22:55 от Лайкa

# 1 344
Руменчо сам се наигра , но и Ганьо да беше отишъл , щеше да загуби 🤷♀

# 1 345
Няма да има имунитет. Димо го каза.
Този гладиатор, който Радо изпрати идва без имунитет и следва последен финален съвет, трима на трима?!?!
Безумци.
И след това остават двама, които играят последна игра.
Значи може и Крум като Цецо да си замине  без битка.

# 1 346
  • София
Хора какъв Крум?
Крум го уважават много останалите, той е и мозъка за битките. И се жертва за цялото племе. Абсурд да бъде пратен. Никога няма да го направят Кръстеви, нито Рълев.
Ако няма да е Цвети, ще е Калоян, защото ги излъга на съвета с обещанието си.

Но друг е проблемът тук. Който и да изпрати Радо, то той няма да има шанс да се бие в битка!
И втори гладиатор ще си тръгне по този безумен начин.

Абе хора то в Сървайвър си тръгват след битки и имат втори шанс, ама нашите клети червени герои капят като круши ей така на смешни съвети.

Пълно падение е този сезон.

Върнаха играта години назад!

# 1 347
Силно се надявам веднъж Радо да послуша хората, използващи древната техника на мисленето и да не прати Цвети.
Не се надявай, ще се аргументира, че ако прати Крум, ще усетят загубата му на арената, докато ролята на Цвети могат да я компенсират. Нямам никакви надежди за стратегическа игра от страна на Радо.
Цвети нямаше ли я на снимките понатам в играта ?!

# 1 348
Гледам със закъснение, но поздравления за Мастагарков.
Имам само една забележка - защо по дяволите се изправяше на всяко кубче до цял ръст??? С 30 кг вериги на врата това са 24 изправяния???  Толкова по-икономично е да седне и да се завърти около оста си по дупе.  Само Румен го направи няколко пъти по икономичния метод.

# 1 349
Уф, вече го преекспонираха този телефон гейт, толкова ли не можаха вчера да раздадат "справедливост" на когото трябва 🥴 Тези нови правила на Чистилището направо гилотинират един от гладиаторите, дано да е Калоян 🙂
вероятно някой се е обаждал след като мина вчерашното изгонване, без да знае, че продукцията вече ги е разкрила и е взела тел.
Или са изкарали някак разпечатка на разговорите.

Общи условия

Активация на акаунт