💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 204
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 365
Фактът, че Гатьо не е набухан с антихистамини и отново направи ангиоедем в такава степен е престъпен.
+100
Това е престъпна небрежност на лекарите там. Животозастрашаващо е.  При мен, за половин час щяха да ме изтърват. Започнаха отоците, ММ ме грабна на ръце, в колата и в болницата. В бърза помощ казаха, че това ме е спасило. Много опасно. А при Гатьо се случва за втори път.
Явно са решили, че не е нужно след Урбазона и Алергозана да го продължат, както си е по учебник, а са му давали само докато е на реката и пак е цъфнал. Аз направих ангиоедем през юни и все още пия по едно хапче на ден, а тия хора при такъв отток просто са го оставили...

Това се е случило и през нощта, когато няма снимачен екип, не знам дали има някакъв екип въобще. Абсолютно реалистично е този човек да си отиде от това за минути, наистина съм потресена и никакви манджи и телефони не могат да стъпят на малкия пръст на тази престъпна небрежност.

# 1 366
  • Буркина Фасо
Нещо друго ще измислят, според мен ще намесят Ива в тази драма, не знам как, някак. По-вероятно косвено.
за наказание ще я изпратят на Чистилището. ония двете ще я изгонят и ще направят битка.

# 1 367
  • BG-DE
Може би са очаквали номиниран за елиминацонната битка да бъде човекът, на когото утре ще набият каската и като не е станало пак изваждат телефон гейт на масата за да раздадат ", справедливост" 🙂

# 1 368
  • При семейството си
Джой, ако това стане и го “отнесе” Ива….ами да се сърди и на Ситнилска, която не била навредила на никого.

# 1 369
  • SF
Ама вие нямате нищо против да не се показват отношенията, прегрешенията, намеренията на участниците...
Наистина ли съжалявате, че са показали случката с телефона? Ако я бяха отстранили като Цецо, по-интересно ли щеше да ви бъде?

# 1 370
Мисля си сега, във връзка с битката на Радо и изравените плочки на Виолета. Значи представете си какви неща може да се наложи да изтърпи един участник. Примерно виждаш как конкурентът ти не е завършил рунд в играта, но за да е по-интересно и сюблимно, екипът казва - минаваш втори кръг, без да довършиш първи. Участниците са подписали договори, в които пише, че не трябва нищо да оспорваш, че може да има десетки преигравания и преснимания и насосвания, както продукцията си реши. И ти трябва да го изтърпиш, да си замълчиш и да продължиш да играеш, въпреки това. Яки нерви трябват!

# 1 371
  • Другата България
Нещо друго ще измислят, според мен ще намесят Ива в тази драма, не знам как, някак. По-вероятно косвено.
за наказание ще я изпратят на Чистилището. ония двете ще я изгонят и ще направят битка.
Не го вярвам така директно. Някак косвено мисля, че ще е, ама не знам как.

# 1 372
  • София
Това се е случило и през нощта, когато няма снимачен екип, не знам дали има някакъв екип въобще. Абсолютно реалистично е този човек да си отиде от това за минути, наистина съм потресена и никакви манджи и телефони не могат да стъпят на малкия пръст на тази престъпна небрежност.
Абсолютно и ако имаше такава ситуация плюс телефон, можеше да звъннат на екипа или на спешна помощ и да спасят живот..
Ето как дефектът, можеше да се превърне в ефект.

# 1 373
Е, спечели на играта за памет, на цветовете.
Любима моя сървайвър битка. Simple Smile
Спечели с ОЩЕ двама.
Няма НИТО ЕДНА индивидуално спечелена битка. Blush
До момента.
Но аз още държа на това, че утре той няма да отпадне.

Вече можеш да пуснеш:)

# 1 374
Сега гледам плочките. И мама му стара, това състезание сме го гледали сто пъти, предполагам и те. Толкова ли не се сещат да оставят интервал след първа плочка, така че топчето да не им бута всички плочки???

Ами той Димо директно ѝ го каза...

# 1 375
  • София
Аз лично възразявам срещу отношението и назидателните лекции, които чете Ралица. Нарушила правило, нарушила - казвате така и така, Ситнилска е внесла телефон, отстранена е. Останалите сте пренасяли храна, номинирайте по един за елиминации. Толкоз. Те само дето не им плеснаха по един зад врата.

# 1 376
  • София

Игри на волята: България (10.10.2023)
Сезон 5 Епизод 34

За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър.

за Хром

за Мозила -

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 12:28 от Mari_Mar

# 1 377
То и при мен беше вечерта. Към 1.30, гледахме финал на световното по снукър/заради мен изтървахме победата на Рони/. Дано Гатьо да не поиска да напусне. Като знае, че сега само река ги очаква, директно ще го поиска.

А спомняте ли си Крум, Калоян и Цвети какви ги кроиха. Цвети да се направи, че играе вече с Мишо и Рълев. А ако те се сетят, че може да се направят, че и вярват и сами да продължат този игра. Малиййййййй то направо Троянски конник става Simple Smile

# 1 378

Абсолютно и ако имаше такава ситуация плюс телефон, можеше да звъннат на екипа или на спешна помощ и да спасят живот..
Ето как дефектът, можеше да се превърне в ефект.
На реката телефон няма. Той е бил в багажа, до който достъп само на Резиденция. На реката са с раници, осигурени от продукцията, с багаж от продукцията. Екипите им и вода.

Когото изпратят утре е много по-сготвен от Цецо. Той поне имунитет и битка имаше. Новият е жертвоприношение.

# 1 379
  • София
Мери Ан
Ахам, загрях... Wink
Чакай, че се притесних за бушменчето и се ядосах не на шега...
Абе никой не заслужава така да си тръгне. Който и да е той.
Тук задължително трябва да има битка, а не гласуване. Това трябва да отпадне изобщо от ИВ като за средство за елиминация. А да остане само за номинация.

Да, да. Ще нахендрят Ива и тя ще опере пешкира и ще се спаси гладиаторът. Дам, аз имах сигнал за Ива от снощи, но не знаех никакви повече подробности.
Очаквали са Ива да си признае и поеме вината, но тя се сниши.
Сега ще я изтипосат пред всички.

Общи условия

Активация на акаунт