💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 229
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Sofia
Скрит текст:
Днес пак ще съм първо чучка - писател, после - читател, но не мога да се въздържа, въпреки че досега пистях клавиатурата за Мудеви.
Тръгна си японското петле,  вероятно ще бъде потресен колко зрителите не са оценили "героизма" му подобаващо, но..да бе си затварял устата. Сега да си подскача на воля. Единственото положително от участието му е, че покрай него лъсна и характера на Мудева,  но както старите хора са казали "Господ свиня и лебед не събира"
Дяволо, не вярвах, че ще го кажа, но слушайки мякането на Мудева рязко ми залипсва твоето "сладко Вики".😁
Битката между Момчил и японското петле не беше в меренето на физическа сила, а в наличното в междуушието. Възпитание,  култура, широкоскроеност срещу егоцентризъм и мижитурщина. Мудев да си чисти комплексите навън, че едва го изтърпяхме!
С две ръце и с два крака си подписвам под това!👍

# 1 351
  • Буркина Фасо
Сега си върнах записа с падането на последните плочки на Виолета. Даваха ги как падат в едър план, от средата някъде, не от началото. Докато редяха пъзела на два пъти се показа общ план и половината плочки си стояха прави.
Виолета след като нареди всички плочки спокойно ги прегледа за разстоянието м/у тях и чак след това пусна топчето.

# 1 352
Значи, корицата на Дяволо много добре отразява какво се случва тази седмица в игрите Joy

# 1 353
Сега гледам плочките. И мама му стара, това състезание сме го гледали сто пъти, предполагам и те. Толкова ли не се сещат да оставят интервал след първа плочка, така че топчето да не им бута всички плочки???

# 1 354
  • SF
Защото след като Ситнилски си е тръгнала явно си е взела и телефона т.е. този номер те са го видели по-рано и можеха вчера да го разиграят и това, а не да продължават да ни занимават.

Ти мислиш, че Ситнилска си тръгва от плажа и повече няма никакви взаимоотношения с екипа на продукцията?
Ти видя ли я как си взима телефона и си го прибира в багажа?

# 1 355
И сега? Жълтите останаха без капитан. Кой ли ще бъде избран?

Гатьо няма да иска вече, дори и да молят. Мина му мерака да е капитан на пираните-амазонки, дето опустошават всички джанки 🙃.

# 1 356
Фактът, че Гатьо не е набухан с антихистамини и отново направи ангиоедем в такава степен е престъпен.
+100
Това е престъпна небрежност на лекарите там. Животозастрашаващо е.  При мен, за половин час щяха да ме изтърват. Започнаха отоците, ММ ме грабна на ръце, в колата и в болницата. В бърза помощ казаха, че това ме е спасило. Много опасно. А при Гатьо се случва за втори път.

# 1 357
  • При семейството си
Фактът, че Гатьо не е набухан с антихистамини и отново направи ангиоедем в такава степен е престъпен.
Като човек, правил алергичен шок за минути и стигнал до реанимация, това наистина е престъпно.
П.С. Не гледам епизода, но щом се изкоментира от толкова съфорумци, значи има проблем…и той не е маловажен.
Едит: Писали сме почти едновременно.

# 1 358
Интересно как има типажи мъже, които се харесват на повечето жени, но на доста по-малко мъже. Момчил сякаш е от тях. Както ние, жените, масово не харесахме "сладкото Вики", а сякаш съфорумците нямаха нищо толкова против нея! Simple Smile))

Много ми харесва отношението на двойките братя помежду си. И Момчил и Васко, и Радо и Мишо, и Рълеви, очевидно имат много силна връзка и искрено се обичат. Това е много хубаво!

Аз имам две момчета в още много крехка възраст (на почти 2г. малкият и на 3г. големият), но те са много близки. Не могат един без друг. Будят се и се търсят веднага. Иначе как се млатят с колички и как се хапят, не е истина направо Joy
Но пък вечер като ги оставя сами в банята да си играят под водата и ги слушам през вратата - такива неща чувам, че направо ми пълнят душата. И като искам да ги изкарвам от банята така братски и сплотено водят тая битка с мен за още 2 минути сами двамата под душа 😆

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 22:57 от Лайкa

# 1 359
  • Другата България
Хора какъв Крум?
Крум го уважават много останалите, той е и мозъка за битките. И се жертва за цялото племе. Абсурд да бъде пратен. Никога няма да го направят Кръстеви, нито Рълев.
Ако няма да е Цвети, ще е Калоян, защото ги излъга на съвета с обещанието си.
Но друг е проблемът тук. Който и да изпрати Радо, то той няма да има шанс да се бие в битка!
И втори гладиатор ще си тръгне по този безумен начин.
Абе хора то в Сървайвър си тръгват след битки и имат втори шанс, ама нашите клети червени герои капят като круши ей така на смешни съвети.
Пълно падение е този сезон.
Върнаха играта години назад!
Успокой се малко, споко.
Познавайки продуцентите, няма как втори път за две седмици да направят една и съща гавра, с /почти/ един и същи участник - и Крум е силен като Цецо. Дори не допускам и Калоян да “сготвят“. В смисъл - някой от тях ще е при двете грации, но няма да отпадне той. Нещо друго ще измислят, според мен ще намесят Ива в тази драма, не знам как, някак. По-вероятно косвено.

# 1 360
  • Дубай
Ох, милия Гатьо, пак е целия надут и подпухнал... Явно е алергичен към нещо... Дано се оправи човекът и помисли повече за здравето си, и напусне по собствено желание,защото тези реакции са опасни...

# 1 361
Мислех си ,че продукцията след сбърканите племена, след изгубеняците откарани в болница, след всичките излезнали с контузии, след действителното отпадане на Мартин и връщането му все едно нищо не е станало , след всички нагласени игри, след Цецо и след снощните сеири, няма да има на къде повече да падат. Амаааа уви жестоко съм се объркала. 😪 Толкова много очевадна простотия и безхаберие не съм виждала...Защо изобщо някой да ходи да се разхожда до чистилището ??? Да го гонят и него служебно, все ще му измислят причина. По адекватно щеше да ми е от сегашната ситуация. Те до последно ще държат Николчето, защото не е заплаха за никой и им регулира кой да излезе от чистилището. Радо им обърка плановете. Брааааво Радо! 🥳 И сега ще го отнесе някой страничен наблюдател . Почти съм сигурна ,че за това е подновяването на телефонгейт утре. Вторият замесен няма да го изгонят служебно, нееее просто ще го пратят на чистилище онези двете свраки да го изпъдят. Еееее честито, "големи" сте мозъци. Направо ми се отщя да гледам. То все са били манипулации четири сезона и нагласени победители, амаааа тази година се изстреляха в космоса от нагласяне. То няма смисъл от игрите, да дават чека на тазгодишният избранник и списък с реда на излизане на останалите и готово. Какво се опитват да ни залъгват като някой шарани или канарчета ?  Смееешни сте продуцентчетата, смешни сте.....

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 23:03 от Joy 05

# 1 362
  • Буркина Фасо
Сега гледам плочките. И мама му стара, това състезание сме го гледали сто пъти, предполагам и те. Толкова ли не се сещат да оставят интервал след първа плочка, така че топчето да не им бута всички плочки???
могат да започнат от най-далечнат плочка - тази над кофата. топчето и да пада няма да стигне до нея.

# 1 363
Цецо поне имаше битка, тоест шанс да се върне в племето. Този, който Радо ще прати утре при двете хубавици, няма да има този шанс. Предполагам, че ще е Калоян. Не го харесвам, но не е това начинът, по който искам да отпадне. Както не исках и РР да си тръгне днес. Надявах се да отпадне в битка с Момчил, това щеше да е много болезнено. Smiley
Страхотен Мастагарков, аз чак днес го забелязах. Smiley

# 1 364
  • София
+100
Това е престъпна небрежност на лекарите там. Животозастрашаващо е.  При мен, за половин час щяха да ме изтърват. Започнаха отоците, ММ ме грабна на ръце, в колата и в болницата. В бърза помощ казаха, че това ме е спасило. Много опасно. А при Гатьо се случва за втори път.
Койй..продукцията и престъпление..няма такова нещо, бъркаш сА. Винаги другите са престъпници, те -никога!

Общи условия

Активация на акаунт