💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 384
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Аз пък за изправените плочки на Вили си мисля, че като са видели, че не става и не става при нея подредбата и Радо много ще дръпне, са ѝ казали Остави тая работа, дай да снимаме как тука падат няколко плочки и минавай нататък.

# 1 426
Просто искат да изглежда, че има интрига 😀

# 1 427
Имам още много размишления и наблюдения, но няма да мога да ги формулирам всичките сега.

Ще споделя някои. Симпатизирам на доста играчи, с ясното приемане, че няма идеални хора. И все пак тук първо оценявам човека, а след това играча. Та и затова Мудеви ми опротивяха. Че то при тях 70% от думите им са лъжи и другите 30 - неосъзнато лицемерие. Другите участници имат само 30те процента и в останалите 70 са себе си. Изключение е сигурно Калоян, който е 70% неосъзнато лицемерие и 30% добри намерения.

Виолета няма да я харесам и това е. Рязко ми се разминава разбирането за доблест с нейното. Нейното мото явно е, че всички оръжия са позволени на война. Ами, не си права, како! И аз съм жена, борила се с какво ли не и за какво ли не, и мен ме е учил живота, но различно ме научи. Тези гнусни психо атаки, които прилага на всеки, най-малкото я смъкват едно стъпало надолу в човешката еволюция. Как беше модерната сентенция: strong people lift others up, not put them down. Та, като човешко същество, образа на Виолета не е на силен човек. Цецо беше силен човек. Той спази човешката максима: за да получиш, първо дай. Има моите адмирации, макар че не ми беше любимец нито за миг.

Радо но такова не направи. Все повече ми харесва. Даже ми беше много комично жените как се питаха една друга дали са готови за битка и Радо каза: Аз съм готов. Горкия, хаха, никой не го пита него даже. Gaslighting и каквито си намери прийоми в ръква, дъртата вещица. Сетих се Виолета в злобата си как си тръгна на реката без да се сбогува с племето. Пък и защо злобееше, след като за нея важи 'Катп сееш ветрове, ще жънеш бури'. Ще е интвресно да се върне при Старейшините другата силиконка и как ще я асимилира Виктория.

Много забавно беще и как Марто и Мастагарков седяха на масата, всеки с чаша The boss... Ей, не могат да си поделят шефството и туйто. Или именно си го делят. Заедно винаги. Имам чувството, че когато единия отива на битка, малка част от другия също отива на битката. И на двамата се кефя много, защото добрите им намерения и доблестта им са доста повече от кусурите. Харесва ми все още как изговарят всичко. Чини ми се, че Мартин си дава сметка, че такъв тип играч като него досега не е имало и си струва да докаже това, което носи като ценност, как може да е пример. А и дъщерите му, които го гледат, от техния поглед няма как да избяга.

Румен направи едно достойно нещо, това че се предложи за битката, но не съм сигурна дали егото му да натрие носа на Момчил не го водеше много повече. Той си го и призна. Не ми харесват с Мудева за модел за подражание. Съвсем различни неща излъчват от това, което говорят. Руменчо един ден го виждам в управата на Сливен да забатачи нещата яко, но пък с чест. А за Мудева нямам думи хич, но ако не се посрамува от любимия си, явно са си лика прилика. Мале как се бяха наточили да дърпат конците в цялото племе. Тази, дето се скатаваше и снишавше, сакън да не я номинират, сега ще гони хора и ще реди стратегии. И лъже, че много и се играело, а оставиха моделката да не вдига тежко. Ииии, познах, че Руменчо ще заплаче на финалната сцена! Тука без изненади, драги зрители!

А специално за Дяволо, с най-добри чувства ☺️, ще формулирам най-после това, което отдавна исках: каква стана тя, минорната коалиция Гладиатпри за мен е по-силната. Ето пак как едни мъже, тръгнали да мачкат от първични подбуди, се оказаха нещо друго. Само един Крум, накрая и той плува с жилетка. И Цецо, но там той пък май наистина си беше повече соло играч със силен социален импулс. Гола вода си бяха Дани, Ники, Калоян, че и Гатя.

😁

Очаквам разпадане като прогноза... Последните гладиатори, половината се вливат в редиците на Амазонките: за радост на Гатю - о, блажен съюз. Останалите при Старейшините, Виолета също и там войната продължава в нови измерения...

# 1 428
Относно плочките на Виолета единственото логично обяснение е да са я пуснали да се "прави" че реди пъзел за да има някакъв съспенс докато Радо го нареди.
Ясно се вижда на няколко снимки че първите 12-13 плочки стоят на място, дори когато падат плочките на Вили дават в кадър само последните 15 плочки как падат:

Първите плочки не се виждат а последните са паднали по един и същи начин, което изключва всякаква монтажна грешка,

Дори накрая също се вижда как плочките на Вили стоят прави

Дори не са си направил труда да аранжират мизансцена! Nerd
Съвсем я подкараха през просото.
То вече няма скрито покрито на всички ни е ясно, че е водевил и дори репликите на актьорите са предварително раздадени.
Те знаят, че ние знаем, че те знаят, че ние знаем и затова не се и крият вече. Satisfied
Циркът е пълен! Nerd

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 02:57 от sineva 1

# 1 429
Мани не я искам в Олл Старс ако ще избираме на ниво постижения,спечелени битки и тн.
Но като дразнител е добре дошла и колкото и зле да беше в игрите,не може да се отрече,че си е "звезда".
2г по-късно още я говорим,да не казвам какво чудо беше в темите. Феноменален сезон наистина.

Толкова слаб и некадърен участник като Никол никога не е имало,и ако Мани няма претенции за медали,спортна кариера и бла бла,то Николче си влезе със заявка гимнастичка(нищо,че е 80 кила), печелила турнири и настояща треньорка.
И докато съм на вълна Дунева,за Дунев мога да разбера защо не се натиска на дуели и битки.
Според вас как един 50г мъж може да победи на трасе и тежки елементи момчета на по 20-25г...колкото и добър да е Дунев,годините си казват думата.
Съвсем логично и очаквано е,да не иска и да не го пращат на дуели.
Например играта с Веригите днес..как го виждате Дунев на нея? Rolling Eyes  

Апропо битката,гледах я с едно око,с другото наваксвах тук в темата коментари. Много са ми досадни тези едночасови битки едно и също и така по 5-6 пъти минаване на трасето.

За утре - смятам,че който също е ползвал телефона(стана ясно кой) трябва директно да бъде изгонен,а не при Загубеняците.Или най-малкото първи номиниран за елиминации.
Радо си спечели стратегически ход кой да премахне от ИВ и нямат право да му отнемат този ход.

# 1 430
  • София
И с какво по-конкретно Радо си е спечелил "стратегическия ход да премахне някой от ИВ"? С това, че посъветва брат си да изпратят Цвети, въпреки че Рълев им напомни, че тя бързичко може да се върне? С това, че спечели битка при Изгубени? Ами и Васил го направи, Денислава също, защо те нямаха правото да изгонят някой конкурент завинаги? Или ако ще визираме от изпратените при Изгубени после - защо Мартин да не си спечели правото да се лиши от Виолета завинаги?

# 1 431
Леле, започнах да слушам подкаста с Румен. Това момче не си е взел грам поука от всичко излъчено. Имал право на мнение и щял да си го изразява. Арогантен.  Ивка и тя приглася, че ако всички те харесвали, имаш проблем. Същата, която в друго реалити е точно такава. А всъщност Румен го харесваха всички,  а Момчил не. Нямали са караници с него.

# 1 432
Ох, тоя горък Мудев ми се видя Хамлетов трагичен герой още от самото начало. А иначе снажно хубаво момче, всичко може физически на арената и то по много... обаче липсва му някаква съставка за победата. Дали е хъс, дали е решителност, нещо го яде отвътре и не му дава да се разгърне докрай. А би могъл страшно много. Ако сам не се прецаква още в главата си. Най-лесното обяснение е, че дългият престой при мъчениците го е пречупил, но не мисля, че е това. Той си влезе с това мислене от началото на играта, затова и така се развиха нещата при него и така и не успя да си спечели сам дори завръщането. Може би просто е твърде млад още, тепърва ще се калява. Успех му желая!

На тотално другия полюс е Крум. Тризнакът на Иван и Андрей; петият хобит от Задругата на пръстена; този Тимон, Чип и Дейл взети заедно - когато е на арената става досущ Тасманийски дявол. Нищо не може да спре Наполеоновия му дух. Вилнее по арената, ама не на 100, не на 200, а на 300%... Напомня ми на Лука Модрич - човек, който видимо изобщо не би трябвало физически да се мери с левентите край себе си, но окрилен от своето огромно СЪРЦЕ ще изрине целия стадион, но пак ще направи всичко за отбора си и за победата.

# 1 433
  • Sunshine state
Ейй, хареса ми епизода днес - две от две! 😁😁😁
Румен най-после го разкараха. Натискаше се да е капитан, ами нА ти! 😂 Оказа се слаб и няма ни една спечелена индивидуална битка в това предаване, та не знам как ще си бере срама.. Нито на чистилището взе битка, нито и в краткото време, в което беше буквално вкаран (не от него, а по милост) в играта. По-скоро настрои зрителите срещу себе си с инфантилното си и самонадеяно поведение. Айде чаЛ. 😁 Сега грам не ми се гледат на Мудева сополите, ама няма как.. 🙄
Ива и тя къде е тръгнала по хавата си да плямпа врели некипели??? Точно тя пък. Като гледам утре ще я насадят и нея хубавичко. Нека й е.
Много се радвам, че Радо ги отсвири тия двете отшелнички. Никол пак последна 😂😂 Не знаела какво става. Божке, божкеее.. 😂
 Браво на Мастагарков и на Крум! 👌🏻

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 02:34 от Pupitka

# 1 434
Мен най-гнил като човек ми е Дени. Това момиче един път не го чух да каже нещо хубаво за някой. Абсолютно всеки един нейн синхрон е как злослови по някого. Имам чувството, че и Херкулес да дойде и сам да бие двете племена и да й даде резиденцията пак ще каже нещо лошо за него Grinning много ми е неприятна, трудно я издържам

Някой от вас ако се сеща да е казала нещо хубаво за някой може да ме поправи Grinning

# 1 435
  • Sunshine state
Значи сега това пращане на поредния "жертвен агнец" при двете изгубени, кому изобщо е нужно??? Защо направо не кажат, че човекът директно отпада и да му спестят абсолютно позорното, скалъпено и сигурно изгонване след тоя смешен съвет между трима. Че то е ясно като бял ден, че Виолета ще си пази Никол за десерт и като сигурен билет за влизане. Съвет щяли да правят между трима играчи, двама от които са там вече сума време, хеле па едната?! Абе каква е тая простотия?? Хич не ми се нрави тая идея, направо няма и да гледам, че да не се ядосвам само. На Цецо една игра поне имаше преди голямото готвене, което му даваше някакъв минималистичен шанс (ню ню, че и играта не беше за него), с тука директно на гилотината. 😵
Отделно и друго да изкоментирам - сега разпечатка от телефона ли ще изкарват? То така всеки епизод по един номер може да разиграват като тотото. 😂 Указателят и по ред на номерата...
Като вземат да прозвъняват номерата да не започне да вибрира от на някой гащите друг телефон.🫣👀

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 04:08 от Pupitka

# 1 436
Шокането на канчетата от страна на продукцията ще бъде епично. Темата с нелегално използвания телефон ще се обсъжда надълго и нашироко, периодично пак ще се връщат на нея, само и само да се всее ужас в идните поколения(участници).
Ива да не беше се възползвала – малко характер да беше проявила. Сега ще гори на кладата покрай Ситнилска.

А, миличкия Гатьо само ще клати глава неодобрително и ще повтаря: Това племе за нищо не става. Тия да не са ти в къщата.

# 1 437
И с какво по-конкретно Радо си е спечелил "стратегическия ход да премахне някой от ИВ"? С това, че посъветва брат си да изпратят Цвети, въпреки че Рълев им напомни, че тя бързичко може да се върне? С това, че спечели битка при Изгубени? Ами и Васил го направи, Денислава също, защо те нямаха правото да изгонят някой конкурент завинаги? Или ако ще визираме от изпратените при Изгубени после - защо Мартин да не си спечели правото да се лиши от Виолета завинаги?

На кратко - Радо спечели битка на такъв етап на играта,че който да прати на Чистилището,той автоматично отпада. Ако другите цитирани от теб бяха спечелили предпоследната битка,щяха да имат същото право като това на Радо.

# 1 438
И каква стана тя, РР и Мудева даже и двойка не са, а тройка. Много харесвам Мария, но не е ок така.
Мда. Лесно е да си морален авторитет и с надменност да се изказваш по всякакви въпроси от битието и житието на племето и съотборниците си, когато зад теб има гръб от още двама играчи и знаеш, че ще те пазят, каквото и да се случи. А врагът ти е сам.

# 1 439
Според мен има разминаване и недоразумение.Също така и доза завист от страна на Румен,че не е той лидера в групата и най-желаният ерген на мегдана.
Румен смята,че Момчи е фалшив и преиграва,докато аз у Момчи виждам един хъс за борба и победа.
Озверява на терен. "Амазонки - на лов", "Дръжте,роби", "Сит лъв", "Амазонки,към хладилника", "Можем,можем".. Страхотен водач наистина,аз бих се чувствала спокойна в неговото обкръжение,защото знам,че съм в добри ръце.

Румен смята,че Момчи само мисли за себе си и да върви напред,докато аз смятам,че за Момчи е важно всички неговите хора да вървят напред.
Ако имаха повече време да се опознаят,мисля,че щяха да изгладят част от проблемите.

Общи условия

Активация на акаунт