💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 117
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 440
И тримата казаха, че са осъзнали колко е важна храната за всеки един. 😄 .

Ами затова не мога да припадам по победите им на сините и червените мъже ,след като са били на реката или чистилището само седмица или седмица и няколко дни. Племето на жените го закопаха с 4те седмици на реката,сега и ще го довършат. Който и мъж да победи,няма как да ме зарадва след издевателството над жени в това предаване , на което се нагледах и не мога да разбера защо продължават да се подлагат на това.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 06:25 от araselia

# 1 441
  • София
Моля, гласувайте за изминалия епизод в допитването на Soney. Simple Smile

Ето и Анкетата за качество на епизод 34       (от 10-ти октомври).    Кликнете картинката.

# 1 442
Според мен има разминаване и недоразумение.Също така и доза завист от страна на Румен,че не е той лидера в групата и най-желаният ерген на мегдана.
Румен смята,че Момчи е фалшив и преиграва,докато аз у Момчи виждам един хъс за борба и победа.
Озверява на терен. "Амазонки - на лов", "Дръжте,роби", "Сит лъв", "Амазонки,към хладилника", "Можем,можем".. Страхотен водач наистина,аз бих се чувствала спокойна в неговото обкръжение,защото знам,че съм в добри ръце.

Румен смята,че Момчи само мисли за себе си и да върви напред,докато аз смятам,че за Момчи е важно всички неговите хора да вървят напред.
Ако имаха повече време да се опознаят,мисля,че щяха да изгладят част от проблемите.
Всъщност дори и така да е, това не би трябвало да е такъв проблем за Румен. Simple Smile На всяка крачка срещаме фалшиви хора и хора, които преиграват. Ама без да има пряк конфликт помежду ни, не би трябвало тези хора да ни дразнят до степен да не можем да си затворим устата от ... неодобрение. Това е странното и неприятното при Румен. Несъответствие между дразнението и неговото отражение у подразнения.

Иначе аз продължавам да не разбирам внушенията защо е редно Момчил да иде на наказателната игра, а не Румен. Амазонките бяха 3 седмици на реката. Оттам едва ли са каширали нещо за Стопанството. На Стопанството и Резиденцията вече и Румен беше с тях.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 06:46 от Гарганела

# 1 443
В началото симпатизирах донякъде на Румен, защото бе заложник на продукцията на острова на изгубените, което изначално за мен не бе честно към участниците.
Там действително няма от къде да вземат храна, видимо бе отслабнал. Видимо отслабналите очевидно не са се възползвали от тези кражби на храна от време на време. В момента, в който го допуснаха до Мудева много бързо захлеби и вече е във видимо добро състояние Румен. И както бързо захлеби, така бързо ми се срина в очите. Писали сте за диалекта и говорния дефект с ш-кането, да не се повтарям-труден е за слушане, камо ли за разбиране. Няма изказ, в допълнение, съвсем не му се разбира какво иска да каже. Е, разбират му се нападките към Момчи само. Безпричинни. Та-казали сте всичко, да не се повтарям.

Категорично съм против Момчи да обира негатива за нарушенията. Румен се натискаше сам пък после-ама защо той се скри. Всички капитани на отбори се явиха на тази битка, само Румен мрънкаше, че е той.

# 1 444
Румен влезе в племето на амазонките с убеждението, че водачеството му се полага по право. Ама на какво основание - че е мъж на жена си и дружка на Оряшкова ли? Една от първите му показани изяви бе да да обяви пред Момчил, че жените са взаимозаменяеми и изригна, защото му бе опонирано доста убедително. Неговата работа като на Гатьо "Аз да командвам". Нищо друго не признава. Ами тя най-заменимата жена в това племе бе неговата. После насмете и нея "махай се оттука, отивай при дружките си", че май и в можествено число, включи и Оряшкова. Поведение на кибритлия. Няма как да му хареса обрания Момчил. От камбанарията на Румен хората, които не реагират като него, са мазни, лицемерни, подмолни, а не въздържани, уравновесени, възпитани.

# 1 445
  • тук и там
Аз май съм единствената, която не харесва Радо и хич не се зарадвах като победи. Все схеми мисли, дребнав и отмъстителен е, и все на неговата трябва да е. Мишо и него го харесвах докато беше при изгубените, сега нещо не  ме кефи при Гладиаторите.
Радвам се че Р.Р излезе, сега остава и ГатЮ Амазонката да излезе,че ми писна и от него.
Дано не изгърми Ива с телефона.

# 1 446
От този епизод получих душевен оргазъм. Румен вън,Радо вътре

# 1 447
Румен влезе в племето на амазонките с убеждението, че водачеството му се полага по право. Ама на какво основание - че е мъж на жена си и дружка на Оряшкова ли? Една от първите му показани изяви бе да да обяви пред Момчил, че жените са взаимозаменяеми и изригна, защото му бе опонирано доста убедително. Неговата работа като на Гатьо "Аз да командвам". Нищо друго не признава. Ами тя най-заменимата жена в това племе бе неговата. После насмете и нея "махай се оттука, отивай при дружките си", че май и в можествено число, включи и Оряшкова. Поведение на кибритлия. Няма как да му хареса обрания Момчил. От камбанарията на Румен хората, които не реагират като него, са мазни, лицемерни, подмолни, а не въздържани, уравновесени, възпитани.

Ама какво водачество, като той дори в битка не си заслужи влизането при амазонките? Трябваше да е по-нисък от тревата даже. Мнение имал Simple Smile))))))

# 1 448
Не си единствена
 Радо Мишо и Мартин са ми топ неприятници. Виолета правилно го надуши Радо , но аргументите и против него , бяха адски зле . По този начин олекна много самата тя. Да успя да го компрометира , когато го разпитва за неприязънта към Цвети. И аз все се питах защо не излъчват това с което така дразни и напряга бедните там мъже . А то било понеже си седяла кротко по ъглите
 Но в слрдващият момент , Виолета също изтъква нелепа причина , за негатива си към Радо - какво издавала физиономията му , подценяване и прочие. И да е така, на тези години би трябвало да знае , че така не се действа срещу хора , които прикриват умело арогантността си , зад маска на благовъзпитание и учтивост, така прозвуча , точно като него

# 1 449
Ееее, Радо си е образ. Не от любимите, ама от необходимите. Реакциите му къртят.

# 1 450
  • София
Много пъти се писа, че РР отпаднал без да е виновен за взетите продукти.
Не мисля така аз - Жълтите са за първа седмица на резиденция и явно при напускането ѝ са напълнили раниците с протеинови барчета и каквото друго са решили и бяха само неща, които има в резиденцията.
Не е показано от коя чанта са извадили показаните неща, но най-вероятно от всяка една.
РР беше пълноправен член на племето по това време, та не виждам защо да е невинен в това плячкосване.

# 1 451
Вие наистина Лу смятате, ме нямат никакъв нсчин за комуникация, връзка с околния свят, при наистина спешен случай….сигурно около локациите има поне по една каравана/бунгало с хора…те имат бани, тоалетни…спешна медицинска грижа няма да им осигурят. Нали ще ги съсипят, ако нещо се случи.
Вие първо докажете, че имат, после питайте..
В сезон 3 някой беше казал, че през нощта оставяли някакъв дядо - пенсионер някъде да дреме край тях на реката. Всички си тръгвали. Това го запомних покрай наденица гейт

# 1 452
  • Sofia
Кратък разбор след снощи: Каквото потърсило, това и намерило. РР искаше да се докаже, голямо натискане и голям мерак,
и се доказа! По неговия си начин. 😊 Доволна съм, един дразнител по-малко. Та колко победи имаше РР? 😉

# 1 453
Значи, хайде да обобщим. Ситнилска бе изгонена за телефона. Всички останали-ама всички-са наказани, защото всички племена за крали продукти. Румен е бил при амазонките, амазонките са изнасяли храна. Каза се да излъчат кой ще е на битка-излъчиха, като Румен се натискаше да е той, а и пак казвам-другите племена също пратиха този, който води племето в момента. Нали му беше зор да е лидер-ето, имаше шанса поне веднъжд а се докаже. Поне веднъж.

# 1 454
Робокоп Радо е с ъпдейтнат софтуер в днешния епизод, прилича повече на човек. (но честно, започна да говори като човек, рециталите намаляват)

На някои хора им трябва повече време.да се отпуснат пред камерите, ако пък и си мълчалив,обран и не показващ емоциите си човек - направо си е мъка и смятам,че с голяма неохота говори за каквото и да е било,когато е изкуствено подредена сцената за пред операторите.

Иначе едва ли е такъв в нормална обстановка без сценарии,редактори и т.н

Общи условия

Активация на акаунт