💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 138
  • 4 089
  •   2
Отговори
# 1 380
Ако Ива изгори няма да ми липсва. Нищо не показа Grinning

# 1 381
  • sofia
Само не разбрах, като питаха за телефонния номер дали Ива си призна, че тя се е възползвала от телефона? Или след мълчание я разкостват.
Ако си е замълчала след директния въпрос, им е дала чудесен повод за начукване на канче и четене на морал.

# 1 382
Получавам дежа-вю с Мани и Фейгин от миналия сезон

# 1 383
Доста глупава постъпка на Ива да не си признае, че е говорила и тя по телефона. Такива неща веднага се казват, след като нещата се размиришат. Малка и глупава е.

# 1 384
Гледам със закъснение, но поздравления за Мастагарков.
Имам само една забележка - защо по дяволите се изправяше на всяко кубче до цял ръст??? С 30 кг вериги на врата това са 24 изправяния???  Толкова по-икономично е да седне и да се завърти около оста си по дупе.  Само Румен го направи няколко пъти по икономичния метод.

Разяснявам за който не е носил тежко по разумен начин: защото при навеждане се натоварва кръста. Нарича се ергономичност, има широко приложение в някои сфери на работа и не само.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 23:20 от Mama2288

# 1 385
  • Другата България
Мери Ан
Ахам, загрях... Wink
Чакай, че се притесних за бушменчето и се ядосах не на шега...
Абе никой не заслужава така да си тръгне. Който и да е той.
Тук задължително трябва да има битка, а не гласуване. Това трябва да отпадне изобщо от ИВ като за средство за елиминация. А да остане само за номинация.

Да, да. Ще нахендрят Ива и тя ще опере пешкира и ще се спаси гладиаторът. Дам, аз имах сигнал за Ива от снощи, но не знаех никакви повече подробности.
Очаквали са Ива да си признае и поеме вината, но тя се сниши.
Сега ще я изтипосат пред всички.
Така мисля, че ще стане. Не знам точно как, но според мен Ива ще го отнесе. Продуцентите може да са всякакви, но все пак, за две седмици двама силни играчи елиминирани по сходен начин не вярвам да има. Разбира се, може да греша, знаеш, че винаги гледам нещата от тяхна гледна точка, опитвам да мисля като тях, ама понякога и се дъня. Като с Мудев, не очаквах още сега да го елиминират, залагах на още конфликт по линията Мудев - Мудева - Момчил, дори ми мина през ума, че Гатьо може да се откаже.
Но наистина не вярвам, че ще разкарат двама Гладиатори по един и същи начин. Шоуто с телефона им идва дюшеш, а за всяко “престъпление“ следва да има и съответното наказание. Така де, както каза Ралица - това предаване е пример за подрастващите, а и за мармота също.....

# 1 386
  • SF
Е, те ако не попитат в прав текст, Ива, а и който и да е друг участник, може и нищо да не признае. Намерен е телефон, на Ситнилска е... Едва ли очакват гора от ръце: И аз се обадих, и аз се обадих!
След това са разбрали, че и друг участник е ползвал телефона. Имало е сериозен разговор със Ситнилска, защото тя е подписала договор, че ще спазва всички правила на продукцията и ще съдейства за заснемането на телевизионен продукт.
Играчите знаят, че ще участват в телевизионно предаване. Наясно са, че поради атмосферни, технически, здравословни или други, посочени в договорите им условия, може да се наложи да преиграват битки.
Не си мислете, че когато напусналият на арената се затича към изхода и ни излъчват мислите му, това наистина става така.

# 1 387
Merri_An,  подрастващите дали научиха що е то "мъжка дума"? 😄

# 1 388
Да, да. Ще нахендрят Ива и тя ще опере пешкира и ще се спаси гладиаторът.
Силно се надявам да се случи, не харесвам Ива. Пак няма да е честно да си тръгне без битка, но поне ще го минем в графа "Всеки заслужава това, което заслужава". Smiley

# 1 389
  • Sofia
Игри на волята, сезон 15. В племената има доайен от сезон 5 – Амазонка. Никой не разбира този ход на продукцията. Докато мистерията не е разкрита с подходящия апломб – станало е ясно, че някога въпросната Амазонка е знаела за телефона на Ситнилска и дори си е позволила да прати смс вкъщи. Какво падение, какво дъно, в това иначе толкова морално и справедливо състезание на силата и духа човешки. Ралица и Димо са чакали 10 години тази долна твар амазонска да се покае за греха си. Обаче дошъл е Видовден, защото – "В Игри на волята всеки получава, каквото си е заслужил!" – декламира водещата. Рейтингът отново е нагоре, има възмездие, Никол 2.0 печели сезона, в който участва с цялата си рода, с цел по-гладко гласуване срещу отборите на Олимпийците и Киборгите. 

Извинете ме за отклонението!

# 1 390
Е, те ако не попитат в прав текст, Ива, а и който и да е друг участник, може и нищо да не признае. Намерен е телефон, на Ситнилска е... Едва ли очакват гора от ръце: И аз се обадих, и аз се обадих!
Попитаха в прав текст дали някой друг е говорил по телефона на Ситнилска. Реших, че не са получили отговор и затова питат познавате ли някого, на когото телефона завършва на ... някакви цифри. Затова и изкоментирах, че Ива е трябвало да си признае още на първото питане.

# 1 391
Никол е толкова некадърна, че дори не може да отслабне на плажа.
Това е страшно попадение! Като онези : Майка ти е толкова дебела, че... 😂😂😂

# 1 392
  • Другата България
Игри на волята, сезон 15. В племената има доайен от сезон 5 – Амазонка. Никой не разбира този ход на продукцията. Докато мистерията не е разкрита с подходящия апломб – станало е ясно, че някога въпросната Амазонка е знаела за телефона на Ситнилска и дори си е позволила да прати смс вкъщи. Какво падение, какво дъно, в това иначе толкова морално и справедливо състезание на силата и духа човешки. Ралица и Димо са чакали 10 години тази долна твар амазонска да се покае за греха си. Обаче дошъл е Видовден, защото – "В Игри на волята всеки получава, каквото си е заслужил!" – декламира водещата. Рейтингът отново е нагоре, има възмездие, Никол 2.0 печели сезона, в който участва с цялата си рода, с цел по-гладко гласуване срещу отборите на Олимпийците и Киборгите.  

Извинете ме за отклонението!
А на фона на всичко казано по-горе, Румен Мудев все още се опитва да уцели едни кубчета на Палмс Бет Арена, и все така не успява.....така е, след като си позволи да стане “жертва на глупостта на племето“, жертвен агнец.
Но, както казваш и ти, в ИВ всеки получава това, което си е заслужил. Bowtie
И аз се извинявам за отклонението.

# 1 393
  • София

На реката телефон няма. Той е бил в багажа, до който достъп само на Резиденция. На реката са с раници, осигурени от продукцията, с багаж от продукцията. Екипите им и вода.

Така е..мда.
А трябва да има, без значение легален ли е, нелегален ли е. Всичко се случва, може някой и змия да го ухапе ..

# 1 394
  • При семейството си
Това се е случило и през нощта, когато няма снимачен екип, не знам дали има някакъв екип въобще. Абсолютно реалистично е този човек да си отиде от това за минути, наистина съм потресена и никакви манджи и телефони не могат да стъпят на малкия пръст на тази престъпна небрежност.
Абсолютно и ако имаше такава ситуация плюс телефон, можеше да звъннат на екипа или на спешна помощ и да спасят живот..
Ето как дефектът, можеше да се превърне в ефект.
Вие наистина ли смятате, че нямат никакъв начин за комуникация, връзка с околния свят, при наистина спешен случай….сигурно около локациите има поне по една каравана/бунгало с хора…те имат бани, тоалетни…спешна медицинска грижа няма да им осигурят. Нали ще ги съсипят, ако нещо се случи.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 23:28 от Elpis

Общи условия

Активация на акаунт