💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 251
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 395
  • SF

Попитаха в прав текст дали някой друг е говорил по телефона на Ситнилска. Реших, че не са получили отговор и затова питат познавате ли някого, на когото телефона завършва на ... някакви цифри. Затова и изкоментирах, че Ива е трябвало да си признае още на първото питане.

Това не става ли в 2 различни дни?

# 1 396
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Мисля, че ще ви е интересна, приятно попълване.

# 1 397
тия хора нямат мозък, как ще дадат съвет при трима останали..........според мен тук си вкараха огромен автогол и ще загубят много фенове, във фейса хората са бесни, че Вили и Никол ще изгонят поредната си жертва Grinning аз съм шокиран от безсилието на продуцентите, това е нереално. Тия хора грам мозък нямат, жалко наистина

# 1 398
  • при късмета
Извинявам се за нахлуването в темата, но сега гледам днешния епизод и още съм на елиминационната битка. Веригата която държи куките една за друга е по-дълга на Румен, отколкото другите две. Надали е случайно. Той може да прави по-широки крачки от останалите. Извади ми очите тази несправедливост

# 1 399
Мани и Никол не са в една категория. Мани е собствена категория и срещу нея да се тича няма кой да я настигне. Тя беше непобедима и неунищожима.

# 1 400
  • София
Вие наистина Лу смятате, ме нямат никакъв нсчин за комуникация, връзка с околния свят, при наистина спешен случай….сигурно около локациите има поне по една каравана/бунгало с хора…те имат бани, тоалетни…спешна медицинска грижа няма да им осигурят. Нали ще ги съсипят, ако нещо се случи.
Вие първо докажете, че имат, после питайте..

# 1 401
Относно плочките на Виолета единственото логично обяснение е да са я пуснали да се "прави" че реди пъзел за да има някакъв съспенс докато Радо го нареди.

Ясно се вижда на няколко снимки че първите 12-13 плочки стоят на място, дори когато падат плочките на Вили дават в кадър само последните 15 плочки как падат:

Първите плочки не се виждат а последните са паднали по един и същи начин, което изключва всякаква монтажна грешка,

Дори накрая също се вижда как плочките на Вили стоят прави

# 1 402
Ситнилска си тръгна от плажа, но тел. и храната останаха на каците.
докато тя се прибере, приготви си багажа тогава може да е звънял непознатия номер.
Силно се съмнявам някой да звъни на телефона, защото не се знае дали в този момент няма хора от екипа наоколо. Момичетата са звънели, когато са се чувствали в безопасност, най-вероятно в малките часове на нощта.
Екипът още вчера са знаели, но изцеждат ситуацията на макс.
Утре ще гледаме втора серия на процеса в ролята на прокурор Ралица Паскалева, а на подсъдимия стол най-вероятно ще е Ива.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 00:00 от sineva 1

# 1 403
  • Другата България
Joy Ами ето, целта е постигната, “тия хора“ точно това искат - хората да са “бесни“, да се генерира трафик, да се говори само за това, и утре естествено, то да НЕ се случи. Успокойте “хората“ във ФБ и им кажете, че няма да изгонят нито един Гладиатор, ще си понесат всички виновни “наказанието“.
Извинявам се за нахлуването в темата, но сега гледам днешния епизод и още съм на елиминационната битка. Веригата която държи куките една за друга е по-дълга на Румен, отколкото другите две. Надали е случайно. Той може да прави по-широки крачки от останалите. Извади ми очите тази несправедливост
То и единия варел му се откъсна “случайно“, и той го изтегли прав, ама пък после го и наказаха с някакви мижави секунди за това, че инвентара на продукцията издиша. Абе жертва отвсякъде, какво да го правиш.....

# 1 404
  • София
Яд ме е малко за Румен, но тъй като другите двама за мен са по-интересни и на терен и като социална игра (нямат "половинка" в предаването) е по-добре, че така се получи.

При Изгубени - радвам се за Радо, но малоумно решение на продукцията за изпратения нов да е без имунитет. Аз ще стискам палци да се окаже, че той/тя ще е с право на два гласа, все пак нямаше този път автоматичен за Никол, и при равенство пак той/тя да избира. Така поне ще си избере опонента сам.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 23:39 от gg__

# 1 405
Днешната битка бе направена Крум да отпадне.
Първо е зле на плуването. Второ е по-дребничък и веригите му идваха нанагорно, а другите двама са доста по-едри момчета. Трето спестиха пъзела, на който другите двама юнаци щяха да катастрофират. Nerd

Румбеца толкова да му е крив мерника, че няма накъде повече. Те му спестиха пъзела, че с Мастагарков до утре нямаше да го наредят, но го нахендриха на стрелба. Scream
Точно така го би Мартин на Чистилището. РР водеше с огромна преднина, но целенето си му е Ахилесова пета. Имам чувство, че грам мисъл не вкарва и оттам му идва проблема, не е само до ръка.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 00:02 от sineva 1

# 1 406
Причиних си да слушам подкаста на Нова за първи и последен път, гост е Румен. Там той призна, че с Оряшкова се познават от над 10 години и са изключително близки, което твърди, че са криели от продукцията, за да може и тримата да влязат с Мудева, която пък е инициаторът на тяхното влизане. Толкова близки до степен да я смята за част от семейството си.

# 1 407
На съвета е възможно да са 3 или 4 жени - Никол, Виолета, Цвети и Ива, може и Калоян вместо Цвети. При всички случаи, би трябвало да им светне че Виолета е най-силната и трябва да я изгонят, обаче не виждам много шанс на Никол да й хрумват неща...

# 1 408
  • Sofia
Бих посъветвала ма ко спокойно да погледа още малко и ще свикне. Аз след само сезон и половина съм пълен дзен Smile

# 1 409
  • Другата България
Относно плочките на Виолета единственото логично обяснение е да са я пуснали да се "прави" че реди пъзел за да има някакъв съспенс докато Радо го нареди.

Ясно се вижда на няколко снимки че първите 12-13 плочки стоят на място, дори когато падат плочките на Вили дават в кадър само последните 15 плочки как падат:

Първите плочки не се виждат а последните са паднали по един и същи начин, което изключва всякаква монтажна грешка,

Дори накрая също се вижда как плочките на Вили стоят прави

Всъщност, предположението ти е доста добро, аз не посмях да напиша същото, защото тъй или иначе съм си вечния конспиратор, затова споменах, че въпросната снимка е много....интересна. За мен беше изненада и това, че Виолета не можа да нареди пъзела по-бързо от Радо. И да, изглеждаше точно като Валери на битката, в която отпадна, и на която всячески се мъчеше да НЕ нареди пъзела си. За мен на днешната битка просто трябваше да спечели Радо, но продуцентите вече толкова са го подкарали през просото, монтажистите също, че такива подробности като изправените плочки изобщо не ги вълнуват. Те са дали “хляб и телефон“ на зрителите, сега по-важно е с кого ТОЧНО е говорила Ситнилска и колко секунди е бил разговора, докато поредната манипулация ей така си преминава необезпокоявана.

Общи условия

Активация на акаунт