💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 176
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Другата България
На Виолета защо отзад половината и тухли са изправени?

Снимката е калпава, обаче ...? Как става тоя номер?
Топчето е по средата на улея. Тя още не е приключила и е до масата да вземе плочка, а не на пъзела.
Има последваща снимка, от по-птичи поглед, на който се вижда И Виолета, която ВЕЧЕ реди пъзела, а плочките изглеждат по същия начин. Както казах, интересна снимка.
За съжаление мисля, че ще стане точно това, което предположих днес - Виолета ще отстрани Никол, а двете заедно ще отстрелят Крум или Калоян, когото утре братята ще изпратят на Чистилището.

# 1 321
  • София

Топчето е по средата на улея. Тя още не е приключила и е до масата да вземе плочка, а не на пъзела.

Това не е топчето, а камерката, прикрепена към улея.

# 1 322
В дългосрочен план е по-добре да пратят Цвети. При разпадането на едното племе и сливането им евентуално в Гладиаторите могат да се обединят срещу новодошлите с Крум и Калоян. Докато Цвети ще ги предаде.

# 1 323
  • Дубай
Уф, вече го преекспонираха този телефон гейт, толкова ли не можаха вчера да раздадат "справедливост" на когото трябва 🥴
Драма, драма да има... И за мен стана много експонирано...

# 1 324
  • Сандански
Защо няма видео с Цецо в инстаграм пак ли ще го връщат?

# 1 325
На Виолета защо отзад половината и тухли са изправени?

Снимката е калпава, обаче ...? Как става тоя номер?
Има последваща снимка, от по-птичи поглед, на който се вижда И Виолета, която ВЕЧЕ реди пъзела, а плочките изглеждат по същия начин. Както казах, интересна снимка.
За съжаление мисля, че ще стане точно това, което предположих днес - Виолета ще отстрани Никол, а двете заедно ще отстрелят Крум или Калоян, когото утре братята ще изпратят на Чистилището.

Не бих се учудила някой да е правил показно на Дунева с плочките на Виолета. Друго обяснение нямам.

# 1 326
  • Брюксел / София
Надявам се само тази телефонна глупост да не я разтягат до края на сезона. Както се казва който говорил - говорил минало -заминало. Какво ни занимават с тези глупости сякаш участниците са в детската градина.
ГаЙко го мъчи някаква алергия явно, доста е подпухнал.
Радо е доста приятен млад човек. Повече ме радва Рълев, но и Радо ми е много приятен. Браво на него за победата!

# 1 327
Е, направо се оляха! След Цецо тук директно ще изгонят един гладиатор и без битка

# 1 328
Тя Цвети много полезен ход няма. Интересно ми беше дали няма да иде в другата коалиция и да ми предложи агнец, но тогава стават 4 на 1 и тя пак ще е на пангара. Нейния шанс е с Калоян и Крум, но с този безумен сценарий. Предполагам, ако по случайност не е тя ще е Калоян като другия предател.

# 1 329
Никол е толкова некадърна, че дори не може да отслабне на плажа.

# 1 330
А бе хора, нали пристигналия на чистилище  е с имунитет !? Би трябвало Николчи или Виолета да са аут.Зависи кой ще дойде, ама който и да е ,ако сметне ,че Никол е още от началото и не е влезнала в племената би трябвало да му светне лампата , че е по слабия противник.
Добре е да слушате Димо. Никой няма да има имунитет или служебни гласове на предстоящия съвет.
Благодарско. Аз съм бляла в темата.🙃
Ама то тогава това е свръхпростотия. Те вече са си коалицията двечките, който и да дойде е аут. Идиотска продукция.😡

# 1 331
  • Буркина Фасо
Уф, вече го преекспонираха този телефон гейт, толкова ли не можаха вчера да раздадат "справедливост" на когото трябва 🥴 Тези нови правила на Чистилището направо гилотинират един от гладиаторите, дано да е Калоян 🙂
вероятно някой се е обаждал след като мина вчерашното изгонване, без да знае, че продукцията вече ги е разкрила и е взела тел.

# 1 332
  • София
Силно се надявам веднъж Радо да послуша хората, използващи древната техника на мисленето и да не прати Цвети.
Не се надявай, ще се аргументира, че ако прати Крум, ще усетят загубата му на арената, докато ролята на Цвети могат да я компенсират. Нямам никакви надежди за стратегическа игра от страна на Радо.

# 1 333
  • София
Освен всичко, пропускате, че Димо обяснява на двете изгубени какво ще следва, но победителят си е тръгнал и изобщо не знае това. Т.е. сценарият за там.

# 1 334
  • SF
Това не е телефонна глупост.
Когато са отстранили Ситнилска, са искали да разберат колко често и поради какви причини е ползвала телефона. Излиза един номер, който не е на нейни хора. Защо да не ни го кажат, че има и друг ползвател? После ще обвините продукцията, че пъди едни, а крие други.

Общи условия

Активация на акаунт