💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 138
  • 4 089
  •   2
Отговори
# 1 410
На промото сякаш ми се стори, че и Теодора е подута като Гатьо, ама може нещо да не съм видяла..

# 1 411
ОФТОПИК 😄
В колумбийското Desafío 2021 зрителите забелязват мобилен телефон да си стои на масата в резиденцията на участниците (също официално забранено). Продукцията не дава обяснения.

https://www.colombia.com/entretenimiento/entretenimiento-y-faran … el-desafio-310938

# 1 412
  • София
Извинявам се за нахлуването в темата, но сега гледам днешния епизод и още съм на елиминационната битка. Веригата която държи куките една за друга е по-дълга на Румен, отколкото другите две. Надали е случайно. Той може да прави по-широки крачки от останалите. Извади ми очите тази несправедливост
Точно това коментирахме вкъщи.На Мастагарков беше най-къса...
Гледахме под лупа Simple Smile след магичното разкачане на варелите на Румката.
Строили ги тримата и пак хвърлят камъни в градината на Момчил.божее Simple Smile
Добре де,да не би той да е говорил по горещия телефон? Питат нарушителя защо не бил вдигнал ръка,хъм...
Браво на Благо! Браво на Крум! Онова момченце се видя,че грам мисъл не вкарва,целейки кубчетата.Може ли да стреляш 5,10 пъти и да не решиш да смениш ъгъла? Сигурно пак си е мислел за Момчил Simple Smile
Радо е страхотен! И много ви моля,не му вкарвайте думи в устата! Не каза "готов съм",това не е заложено в харда му.Нареди пъзелчето и спокойно изрече победа!
Това,което са намислили за утре при изгубените е такава наглост,че още нямам сили да го повярвам.

# 1 413
  • София
Причиних си да слушам подкаста на Нова за първи и последен път, гост е Румен. Там той призна, че с Оряшкова се познават от над 10 години и са изключително близки, което твърди, че са криели от продукцията, за да може и тримата да влязат с Мудева, която пък е инициаторът на тяхното влизане. Толкова близки до степен да я смята за част от семейството си.

Аз го знаех това, ама нека го чуят сега и всички зрители и после защо Оряшкова винаги го подкрепяше...
Хаха, този подкаст е обречен на провал. Една добра дума не съм прочел никъде, било тук или във фейсбук. Ама наистина, нито един положителен коментар. То не че и има много такива. Явно хората не го гледат, отказали са се в зародиш като мен или след първия опит...
Ето сега прочетох няколко страници назад, че водещата не знаела как да каже името Мастагарков.
Което хич не ме изненадва познавайки нивото и...

# 1 414
Много се радвам, че познах и двамата победители днес.
Мастагарков беше радост за окото, страхотна игра. Крум също се събра.
А на Мудев все някой друг му е виновен, но не и това, че е некадърен да хвърли една топка като хората. На крив космонавт и космосът му пречи.
Утре предстои част 2 от "Телефонгейт". Според мен е честно този, който е ползвал телефона заедно със Ситнилска, да си понесе наказанието наравно с нея. Иначе става двоен стандарт. Дано това спаси по някакъв начин Крум или Калоян, ако отидат на Чистилището.

# 1 415
Джой, ако това стане и го “отнесе” Ива….ами да се сърди и на Ситнилска, която не била навредила на никого.
По принцип ми писна с казуса Ситнилска и телефончето. Ама защото коментара е адресиран към мен. Доколкото знам са приятелки и навън. Това не ми прилича на сърдене, така че не знам дали Ива ще е другата "виновна" или просто е над нещата знам ли ? Пък и не за всички оставането в нагласен сезон ,като този е важно. И да , може да не и е навредила ,а косвено да я е оттървала от този нагласен цирк.😉😁 Ако Ива е знаела и изрично не е упоменато в договора ,че е длъжна да каже всичко което види на продукцията  за мен не е длъжна да казва. Ако е ползвала телефона тогава нещата са по- различни. Но за мен измислените уж правила на продукцията са както им е угодно и когато им е угодно, така че не важат. Ако искаха да я накажат можеха да го сторят още вчера ( тяхното) . И да ,не Ситнилска е виновна за решенията на продукцията. То още малко ще я изкарат виновна ,че е започнала трета световна с тоя телефон.😜

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 23:59 от Joy 05

# 1 416
Всъщност, предположението ти е доста добро, аз не посмях да напиша същото, защото тъй или иначе съм си вечния конспиратор, затова споменах, че въпросната снимка е много....интересна. За мен беше изненада и това, че Виолета не можа да нареди пъзела по-бързо от Радо. И да, изглеждаше точно като Валери на битката, в която отпадна, и на която всячески се мъчеше да НЕ нареди пъзела си. За мен на днешната битка просто трябваше да спечели Радо, но продуцентите вече толкова са го подкарали през просото, монтажистите също, че такива подробности като изправените плочки изобщо не ги вълнуват. Те са дали “хляб и телефон“ на зрителите, сега по-важно е с кого ТОЧНО е говорила Ситнилска и колко секунди е бил разговора, докато поредната манипулация ей така си преминава необезпокоявана.

Аз не казвам че е трябвало да спечели играта Радо, просто са видяли че нито Вили или Никол ще успеят да наредят пъзела и са казали на Вили да продължи и да се прави да го реди, защото според мен тази битка си беше направена да я спечели Вили заради пъзела най-вече който им дадоха накрая.

Относно продукцията със всеки изминал сезон стават по-зле нещата, имам чувството че 80% от бюджета им отива за визитки на участниците, само като се сетя че в първи сезон имаха иконом в Резиденцията (поне първите седмици) и най-вече спасителите които бяха с лодка и можеха да реагират доста по-бързо.

# 1 417
  • София
Радо е страхотен! И много ви моля,не му вкарвайте думи в устата! Не каза "готов съм",това не е заложено в харда му.Нареди пъзелчето и спокойно изрече победа!
Това,което са намислили за утре при изгубените е такава наглост,че още нямам сили да го повярвам.

Напълни ми душата.
Да, това каза. Това 'готов съм' после го добави Димо описвайки стоицизма и хладнокръвието му.
Не мога да се редактирам обаче за жалост. Ама 'нз' де, важното е че спечели много коварна игра.
Между другото питането в анкетата е двояко и цели двойна възхвала. Тук няма отрицателен/лош глас. 'Да' е закачка с Чакалкаста и продуцентите. 'Не' - ами това си е просто непукиста Радо. Докато Никол пуфтеше, а Вили си тананикаше злорадо, Радо не продума и една думичка, а си редеше бавно и методично и каза, 'Победа'
И Димо вика, 'А, Радо проговори'
Хахаха -)))

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 00:02 от Diavolo

# 1 418
Цитирам от ФБ :
"Мисля, че Виолета не нареди пъзела заради Никол. Видя, че падна духом и реши да остане с нея."

Не мога да си представя, че Виолета би го направила. Но..... Като стратегия? Остава с Николчето.  Знае, че винаги ще има човек, когото може да победи. Времето наближава за закриване на този лагер. Ще разчита на Дунев. Но това не го вярвам. Играта беше напълно в нейните възможности. Не би изтървала момента.

# 1 419
Извинявам се за нахлуването в темата, но сега гледам днешния епизод и още съм на елиминационната битка. Веригата която държи куките една за друга е по-дълга на Румен, отколкото другите две. Надали е случайно. Той може да прави по-широки крачки от останалите. Извади ми очите тази несправедливост
Не е по-дълга, просто на Мастагарков бяха разменени местата на двете кокили и всъщност веригите между тях излизат от външната им страна. Дали е нарочно, дали при първото си тръгване самия Мастагарков ги е разменил, не ми се връща да гледам, че имам много още да гледам от епизода (РР ще го превъртам), а и вече е без значение.

# 1 420
  • София
Не си тръгва като герой за мен РР.
Не искам в никакъв случай Мани Миглата, участието й би било обида за другите. Не ми беше забавна, ще я запомня с неблагодарното "дърт пърдюх" към човек, който я влачи по бойното поле, с наглото подбутване от страна на продукцията, с това че си вирна носа при някакви измислени победи. За мен въплъщава всичко мизерно и незаслужаващо показност у българина. Ана-Мария поне беше някаква певица, макар и много дразнеща. Никол може да я бутат покрай баща й, но не е съвсем загубила връзка с реалноста като тая кукувица. Дано не я видим в ол старс или където и да било.

# 1 421
  • София
За анкетата имам въпрос относно въпрос 5. Как се определя "най-некадърен" в тази игра - Анна Мария беше супер зле физически, почти не игра цял сезон, но заради коалиция успя да стигне до 4ката.Отделно, че заради нея Юлиян за малко и да не се класира на финал. Мани Ву - и на картинка не искам да я виждам, камо ли в нов сезон - но и тя все пак участва в коалиция и взе няколко игри, като отстрани участници. Да, продукцията очевидно я побутваше, но все пак стигна до етап 2 почти, даже дали и не стигна до там?
Никол - много е зле в игрите, но на няколко от многокомпонентните минаваше поне по 2 курса, а това за другите две не мисля, че щеше да се случи. Отделно е харесвана явно, не чух никой от Изгнаниците и първоначалните и след това, лоша дума да каже за нея. Тоест, ако беше останала в племе, имаше шанс с коалиция да добута и тя доста напред.
Та, за мен най-некадърен участник и от 5-те сезона е редно да бъде избран с анкета, а не от 3те най-"известни" такива, а както всяка година се гласува за любимец. Ясно, че в една няма как да се изброят всички, но може по сезони да се направи и накрая да се отсеят топ 5 фаворитите. Ясно ми е, че тези 3те пак  ще са там, ама да не ставаме като продукцията - нека си е честно ☺️

# 1 422
Ей, и пак метла е имало. Някой дали ще ме светне, защо ми е изтрита публикацията? Какво толкова имаше в нея? Предполагам кой е доносника, ама здраве да е.

И каква стана тя, РР и Мудева даже и двойка не са, а тройка. Много харесвам Мария, но не е ок така.

Ива, ако е тя, да я бяха наказали още вчера щом са знаели. Сега ще и четат конско, че не е изклепала ли.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 00:40 от Lafusko

# 1 423
  • При семейството си
Да, интересно. Значи, освен официално обявените двойки, е имало и една тройка.
Те, не че и други, вероятно, още преди играта не са се опитвали да правят коалиции.

# 1 424
Крум, Мастагарков и Мартин бяха на лайф в Инстаграм преди малко. Мастагарков каза, че той и русото Вики са отнесли голям хейт, заради пращането на Цецо в Чистилището, но беше категоричен, че всеки на тяхно място е щял да изпрати Цецо. И Крум и Мартин казаха, че са се чудили как ще го отстранят на битка, защото е бил много силен играч. Мастагарков и Мартин са се разбрали и са приятели. Имаше въпрос дали са научили нещо за себе си след
предаването, но и тримата казаха, че ще споделят след предаването, за да не издават какво предстои. Питаха ги дали биха избрали същите племена, ако можеха да избират и тримата казаха "Да". Питаха ги какво мислят за синхроните на Румен за Момчил и казаха, че е нямало някаква случка между тях, ами явно просто Румен не го харесва. И тримата казаха, че са осъзнали колко е важна храната за всеки един. 😄 Утре вечер доста от участниците ще са на парти в ресторанта на Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт