💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 006
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 470
Аз се чудя на Дунев, как може да влезе с толкова физически неподготвена за игрите дъщеря. Та тя не може и един път да мине на халки. Той е треньор, трябваше да я подготви.
Ти остави ами тя самата е треньор. Не изпитва ли неудобство да влезе в такава форма във формат, където добрата физическа подготовка е задължителна.
Гласувах, че е най-слабия участник влизал в ИВ и съм напълно убедена в това. Дори Мани-Миглата имаше елементи, на които се справяше прилично за разлика от Никол.  
Това момиче до преди няколко години е била активна спортистка. Никаква координация, елементарна физическа култура. ПОТРЕСАВАЩА! Rage
Затова в спорта сме на този хал. Щом треньорите си вкарват в отборите децата, заради едната заплата, макар чеп за зеле не стават за сметка на можещи деца. Потресена съм!
Дунев се ядосваше, че някой е заел мястото на дъщеря му в племето, а тя на кое талантливо дете е заела мястото в залата?!
Заради връзкарството във всички сфери сме на това дередже!

# 1 471
В жълтото племе имаше 5 жени дето са яли вафли, ама не, никоя не се предложи, всички на Момчил се сърдят. Мудева съвсем спокойно можеше да отиде вместо гадженцето си. Ей това винаги ме дразни в жените в играта, че непрекъснато обидени как са подценявани от мъжете, но като стане въпрос за номинации или поемане на някакъв риск или отговорност, не ги търси. Е, има и изключения, ама малко.
В случая имаше ли шанс някоя въобще да се обади между настойчивите и категорични Румен и Гатьо.

# 1 472
По скоро хитрата Денислава, може да се е намазала в него, ако хипотетично казвам не е спойлер да не ме нападнете. Рълев има всички данни и шансове да спечели 100 000лв. и ето покрай парите идват и жените 😂

А тя е материалистка жадна за ефирно време.

п.с. "Един за Друг" 2-ка Дени и Дани

# 1 473
Изгледах подкаста с Румен. ..Най-добрите му приятели останали Рълев, Ива и Денислава. Всеки ден излизали заедно. Иска да бъде с Рълев на Ол Старс. Харесва Алекса и Валери от предния сезон. С Момчил навън не комуникира.
Умрял Момчил да комуникира с Петльо герест, златоперест! 😁
Изненадата тук е Рълев, но допускам че е покрай Денислава, ако наистина са двойка.

Мисля, че става дума за малкия Рълев, защото често качват сторита заедно.

# 1 474
  • SF
Когато плочките на Вили падат до една, кадърът е монтиран и тя не присъства в него. Уж се дърпа настрани и монтират близък план на падащи плочки.

# 1 475
  • софия
Добрутро, банда! Кафето късно, ама кот такоа.
 Снощи имаше лайв в инста с Мадагаскарков, Марто и Крум. Много се забавлявах.
 Едната щерка на Марто постоянно се включваше с коментари, а той беше: лягай бре, кое време е. Тя: тате, покажи котенцето. Тате показва. 😀
 Питаха ги кой колко см е висок.  Крум: аз няма да играя на тази игра. Смееше се, че като били на плажа за игра си правил купчинка и стъпвал на нея за да не изглежда толкова нелепо пред останалите гладиатори, но били ли на полето истината лъсвала.
 Питаха ги  защо с Марто са постоянно с тениските и двамата през смях: защото нямаме плочки за показване. Жалка работа сме пред нацепените батки.
 Марто: да дойдат на мой терен в Джанъм, там ще ги бия всички и ще спечеля наградата. На въпроса коя зодия са, така се отнесоха да бистрят, че по едно време и тримата млъкнаха и: баси, бетер жените сме.
 С кой би играл в едно племе. Крум: Веско Панчев. Марто: (не помня кой, но беше силен играч) Мадагаскарков с широка усмивка: с Мирелка.

# 1 476
  • Другата България
Изгледах подкаста с Румен. ..Най-добрите му приятели останали Рълев, Ива и Денислава. Всеки ден излизали заедно. Иска да бъде с Рълев на Ол Старс. Харесва Алекса и Валери от предния сезон. С Момчил навън не комуникира.
Умрял Момчил да комуникира с Петльо герест, златоперест! 😁
Изненадата тук е Рълев, но допускам че е покрай Денислава, ако наистина са двойка.
Тъкмо това щях да кажа.
Мудев и Рълев изобщо не са се засичали в сериала.
Интересна ....трансформация.
От даскал и супермодел, до бербер и  чалгаджия. Ами, който каквото, нали така беше. Успех на новото поприще.
А иначе, не съм изненадана, че харесва Алекса. Както вече казах, Мудеви са влезли с мечта да повторят успеха на Ерски, на сем. Ерски. Те, мечтите са безплатни. Оряшкова явно трябваше да е в ролята на Мира. Добре замислено, но за изпълнението пиша слаб 2. С треторазрядни актьори толкова.

# 1 477
  • Калгари, Канада
Досега който идваше в следствие на победа при изгубените имаше имунитет, значи може да очакваме, че който бъде пратен от Радо ще е с имунитет и няма как да го изгонят. В такъв случай Вили бърка в сметките и изхвърча.

# 1 478
Аз съм доволна от снощният епизод. По едно време ми стана мъчно за Радев, но...се опомних.
Жалко за амазонките, тръгнаха добре, всички ги харесаха, но се оказаха...мижава работа дет се казва.
Дори Оряшкова ми вече става неприятна, все мълчи, все клати глава, безгласна, това не е нормално.
За Теди , любимката на Гатьо съм само с положително мнение, но тя пък една мълчалива по принцип...

Нещо, което снощи забелязах, но тук май никой не го коментира и се чудя вече какво видях, а съм сигурна.
Просто нямах време да пиша.
Виолета, когато паднаха на Радо всички плочки преди края и му оставаха още пет казаха, в суматохата даваха Радо как ги пак вдига, но и Вили как реди и иска да навакса, дори го изпревари.  Та...видях в един момент , ясно го дадоха, защото камерата хващаше и Радо, а Димо нещо коментираше, Виолета взе едновременно две плочки и ги сложи на гредата, а не една, беше с гръб хубаво застанала към Димо и много бързо се завъртя. Това си е нарушение, но не се отчете. Поне за този път съм сигурна. Това пак да напиша, когато Радо малко преди да победи му паднаха всички плочки, после и на Виолета паднаха де, ама това е времето на нарушението. Възможно е и други такива да е имала, но това видях.

За довечера с тези телефони взеха да ми писват. Трябваше още миналия епизод да го изкажат всичкото и това е, но ... Радо не знам ще гони ли някой, не чух да казват. Ако е така, ще изгони Калоян си мисля, но нали пъзелист пишман, та...може и Крум да е.  Това означава, че приключва играта. Вероятно на Радо съм прошепнали кой да бъде от продукцията, ама той е греда, та...ще видим.

# 1 479
  • софия
Ауткаст, както винаги на линия.

# 1 480
В жълтото племе още никой не е ял контрабандни вафли, защото тъкмо идват от първата си резиденция. Може да са яли чушки и краставици, докато бяха на стопанството, ама едва ли мъжете са са гледали и преглъщали.

# 1 481
  • SF
Румен е силно момче. Не исках да отпада. Някак нямаше късмет в този сезон. В някой от другите сезони би бил по-добре.

Но вчера  бях категорично за Мастагарков!

# 1 482
Аз пък мисля, че най-хитро ще е да се върне Мишо, с Николче да издухат Виолета и после Мишо да си победи и да се върне обратно. Единственият, който може да оцелее на съвет там е той. Хем няма да осакатят племето си.

Това би било най- огромния и неоправдан риск. Въобще не бих заложил на това, че Никол ще играе с него. Пък и защо да гони Виолета, срещу нея има някакъв макар и хипотетичен шанс, срещу Михаил няма никакъв дори и на шев и кройка.

# 1 483
Радо предполагам, че ще махне Калоян. Крум е силен и нужен на отбора, а Калоян освен в плуването е тотал щета, а пък и лошо ги прецака.
Не изключвам и Цвети пак да лети, но е малко вероятно. Най не ми се вярва да е Крум.

# 1 484
Това с плочките на Виолета какво идва да покаже? Сигур' бавно загрявам, но предполагаме, че е било нарочно нагласено така, че тя да спечели, тъй ли?
Е, тогава победата на Радо е още по-голяма, защото е спечелил въпреки тези натъкмявания.

Румен не ща да го гледам никъде повече. Никакъв ол старс, моля ви.

За мен, Радо трябва да изпрати Калоян. Той е слабо звено в Гладиаторите, лабилен психически, някъде по игрите пак ще се издъни.

Общи условия

Активация на акаунт