💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 160
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 485
С пълното съзнание, че малко по-горе споделих скрийншот за плочките на Вили, което и други бяха направили преди мен- правят сериал от един телефон, а обяснение за тези плочки на Вили няма ли да получим? Защото подигравката освен с участниците е и с драгите зрители. Поне да започва със заставката на Междузвездни войни  "A long time ago in a galaxy far, far away...."
Определено Васко и Момчил също са чешити. Но комплексите на The Supreme Commander, господарят на най-малко две жени, са епохални. Всеки си търси място под слънцето, но да си коафьор е толкова трудна работа- защото пак е работа с хора. Което РР не го може. Ще вземе да отреже ухото на някого.  Или той ще е чорбаджия? Оф, дано не бръсне и не подстригва той, че ще има много пострадали, като виждам нервността и точността му... Предпочитам да ги забравя Мудеви. А и Оряшкова покрай тях. Страхотна група си е подбрала. Да си дружат, но по-далече от нас. Ива заминава с телефон гейт. Остава един Гатьо и поне да му сложат оранжево костюмче да се вижда, че и сам войнът е воин.
Отдавна не бях виждала омраза от млад мъж към друг млад мъж, пък и целия свят, който му е крив, че няма късмет. Как си го представяте късмета- невидима ръка на бог, който ти хвърля топчето да оцелиш кубчето. Това момче няма елементарна двигателна култура. Няма отношение към топката като такава, към системното търсене на въже. И всичко това е от кашата в главата му. Румене, хубостта ще е до време, глупостта завинаги...

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 10:21 от victoria vassileva

# 1 486
Изгледах подкаста с Румен. Интересен беше. Обзавеждат нов дом в София. Той вече не е даскал в Сливен, живее в София и ще става" бербер".Майка му била известна фризьорка, при нея са идвали Емануела и Десислава. Най-добрите му приятели останали Рълев, Ива и Денислава. Всеки ден излизали заедно. Иска да бъде с Рълев на Ол Старс. Харесва Алекса и Валери от предния сезон. С Момчил навън не комуникира.Познавал се е с Мартин отпреди, покрай Емануела.
Този човек грам реална самооценка за възможностите си няма. То не става само с мускули иска се и акъл. Един пъзел не успя да нареди. В стрелбата безнадежден, показа го в две отделни битки. И не е само ръка, не вкарва никаква мисъл при стрелбата.  
Дори не можа сам да си извоюва правото да влезе в племената, а влезе по милост.
Посредствено представяне. Trollface

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 10:31 от sineva 1

# 1 487
  • SF
Като знам, че и аз съм безнадеждна в стрелбата, мога само да разбирам другите и да им съчувствам съвсем искрено.
Зле съм на стрелба с топка заради движението на ръката. С оръжие съм на ниво!

# 1 488
Скрит текст:
Изгледах подкаста с Румен. ..Най-добрите му приятели останали Рълев, Ива и Денислава. Всеки ден излизали заедно. Иска да бъде с Рълев на Ол Старс. Харесва Алекса и Валери от предния сезон. С Момчил навън не комуникира.
Умрял Момчил да комуникира с Петльо герест, златоперест! 😁
Изненадата тук е Рълев, но допускам че е покрай Денислава, ако наистина са двойка.
Тъкмо това щях да кажа.
Мудев и Рълев изобщо не са се засичали в сериала.
Интересна ....трансформация.
От даскал и супермодел, до бербер и  чалгаджия. Ами, който каквото, нали така беше. Успех на новото поприще.
А иначе, не съм изненадана, че харесва Алекса. Както вече казах, Мудеви са влезли с мечта да повторят успеха на Ерски, на сем. Ерски. Те, мечтите са безплатни. Оряшкова явно трябваше да е в ролята на Мира. Добре замислено, но за изпълнението пиша слаб 2. С треторазрядни актьори толкова.

Ха ха, Merri_An  вярно е. Алекса беше класи актьор над Мудев, а пък Елица спрямо Мудева въобще не може да се сравнява, нищо че не беше долюбвана тук. Само поддържащата роля в този сериал е по-добра, макар че Мирка имаше няколко индивидуални победи.

# 1 489
Като знам, че и аз съм безнадеждна в стрелбата, мога само да разбирам другите и да им съчувствам съвсем искрено.
Зле съм на стрелба с топка заради движението на ръката. С оръжие съм на ниво!
То и аз не мога да се похваля с много спортни успехи, но не отивам в реалити с претенции да съм най-добрата. Права си, с оръжие си е друго.
Въпросът, който си задавам е как хората могат да си позволят да имат толкова погрешна самооценка за себе си? Което в крайна сметка е себеунищожително. Чухме го главният герой как се държи и с "любимата"- то си е едно пренебрежение...Ама нейсе, имам си фризьор и стилист. Не от изтъкнатите чалга среди, слава богу!

# 1 490
  • София
Ако няма да е Цвети, ще е Калоян, защото ги излъга на съвета с обещанието си.
Радо и за Калоян би се аргументирал по подобен начин - той е пъзелист, имаме нужда от него в битките, а от Цвети - не.

# 1 491
Много искам да гледам битка между Ана- Мария, Мани и Николчи. 🤪 Ще е епично, ама само да не е в All stars. Ще развалят и него с техните простотии, ако вкарат Мани и подобни.👿  За мен от трите Николчи е най- силната. Да на фона на сегашните играчи хич я няма, ама в с1 или с2 примерно при рибари щеше да не е чак толкова зле. Тук просто конкурентите и са много силни. 😉😁 В първите две игри преди чистилище не беше кой знае какво, ама игра, дори и халки мина.😜 Еее вярно че с крака , ама ги мина, само Цвети, Ива и Ситнилска от другите жени успяха. А и не е чак толкова зле по трасета, просто забива на някой от компонентите и там си остава. На фона на Мани и Ана- Мария, които по трасе бяха жив зян , Николчи си е направо  " комплексна " .😉😁  Ако потренира малко може и да е по- добре, все пак би трябвало уменията от гимнастиката да са скрити някъде дълбоко в нея. 😜 За мен Ана - Мария  беше под всякаква критика освен че игра само в 5- 6 битки, през другото време стоеше от страни, съм я запомнила и с 2 секундната изометрия и половинчасовото отключване на катинар .😉😁 А за Мани каквото и да напиша ще бледнее пред представянето и в ИВ. То не случайно има толкова мемета и колажи с нейно участие. Дано ни ги спестят и тричките в All stars .🤞 Обаче ще е страшна реклама за ИВ, да потренират и да ги пуснат една срещу друга на многокомпонентно трасе в някоя съботна битка. Ще избият рибата от гледаемост.🤪 Аз със сигурност ще съм залепена пред телевизора, дори съм убедена ,че тази битка ще се пази в аналите на историята, като епична.😜

# 1 492
Мудев страшна еволюция прави - от учител към фризьор Grinning
Е, поне бяхме съгласни, че никак не му подхожда педагогиката. Явно е решил и той по лесничкото и печелившото да кара. Чалгичка, салонче... толкоз му е потенциала.

# 1 493
  • SF
Каква чалгичка?

# 1 494
Някой писа, че участвал в клипове на чалга певици.

# 1 495
Освен Ол старс може да ни направят и Карък старс, та да влезнат и не толкова спортивните любимци. Simple Smile

# 1 496
  • SF
Ааа,... е това не означава, че се преквалифицира от учител в чалгаджия. Помислих, че пее или продуцира такава музика.
Да се снимаш в клип, реклама, е платен ангажимент. Следващият клип може да е електронна музика.

# 1 497
Ама Румен стана ли стар, че да участва в Ол старс?
Първото ми впечатление за Румен от видео визитката беше по-скоро негативно. Вероятно още тогава мрънкането му ме е подразнило. Помня го и от битката за разделяне на двойките, по-точно от лицето му непосредствено след това. Стори ми се, че виждам яд и завист към Мудева, че тя влиза в играещо племе, а той остава някъде отвън. Не видях такъв поглед у никой друг изгубен. Дали защото при другите връзката е кръвна, дали защото продължаваше така или иначе титуляра от двойката, не знам. После Румен ме изненада приятно с играта си и позабравих тези първи впечатления за него. Постепенно почнах да му стискам палци да влезе, но така и не успях да се зарадвам истински на влизането му, заради начина, по който се случи това - не след битка, дори не и избран с мнозинство от останалите, а се стигна дотам сам да се предложи. При Амазонките завлече Теодора надолу, оплю Момчил, провали се като капитан, загуби елиминационна битка... ами, разгърна се. Мярнах някъде думи, че се знаел с Оряшкова от години и едва ли не са били тройка отпреди началото на играта. Искрено се надявам да не е вярно, защото е петно върху Оряшкова, която към момента е една от най-чистите играчи.

Хипотетично, ако пратят Цвети, Никол може да види шанс да я победи в двубой и съответно да гласува срещу Виолета. Освен това, в тази ситуация, ако изгони силната Виолета, ще помогне и на баща си. Но дори и Никол да се сети за такъв вариант, няма да ѝ стиска да изгони Виолета. Ако пратят мъж, както се надявам да направят, той ще бъде директно изгонен. Радо не би рисукувал брат си. Очаквам да е Калоян, никакъв пъзелист не е той, по-слаб е от Крум, а Радо неколкократно е казвал, че гони слаби играчи.

Преди малко и на мен ми звъняха от номер, завършващ на 0510. Най-обикновени измамници се оказаха.

# 1 498
Преквалифицира се като фризьор. Пак в нечие по-старо мнение беше споменато. Чалгичката е допълнение.
Като цяло, недобро развитие за мен.

# 1 499
  • Буркина Фасо
ще призная продукцията ако направят някаква врътка и да изпратят Дунев в Чистилището.
да видим жени с/у мъже ще има ли? Smiley

Общи условия

Активация на акаунт