💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 694
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Другата България
Ама Румен стана ли стар, че да участва в Ол старс?
Първото ми впечатление за Румен от видео визитката беше по-скоро негативно. Вероятно още тогава мрънкането му ме е подразнило. Помня го и от битката за разделяне на двойките, по-точно от лицето му непосредствено след това. Стори ми се, че виждам яд и завист към Мудева, че тя влиза в играещо племе, а той остава някъде отвън. Не видях такъв поглед у никой друг изгубен. Дали защото при другите връзката е кръвна, дали защото продължаваше така или иначе титуляра от двойката, не знам. После Румен ме изненада приятно с играта си и позабравих тези първи впечатления за него. Постепенно почнах да му стискам палци да влезе, но така и не успях да се зарадвам истински на влизането му, заради начина, по който се случи това - не след битка, дори не и избран с мнозинство от останалите, а се стигна дотам сам да се предложи. При Амазонките завлече Теодора надолу, оплю Момчил, провали се като капитан, загуби елиминационна битка... ами, разгърна се. Мярнах някъде думи, че се знаел с Оряшкова от години и едва ли не са били тройка отпреди началото на играта. Искрено се надявам да не е вярно, защото е петно върху Оряшкова, която към момента е една от най-чистите играчи.
Описа моето мнение за Мудев. Той така и не преживя факта, че Теди влезе като редови играч, а той остана резерва. После вече е ясно какво стана. Алекса си беше китка в сравнение с него.

# 1 501
Вярно е, че се познават отпреди с Оряшкова. Имали са десетгодишно приятелство и ще я кани за кума. Това РР си каза сам при Ивка.

# 1 502
Изгледах подкаста с Румен. ..Най-добрите му приятели останали Рълев, Ива и Денислава. Всеки ден излизали заедно. Иска да бъде с Рълев на Ол Старс. Харесва Алекса и Валери от предния сезон. С Момчил навън не комуникира.
Умрял Момчил да комуникира с Петльо герест, златоперест! 😁
Изненадата тук е Рълев, но допускам че е покрай Денислава, ако наистина са двойка.

Мисля, че става дума за малкия Рълев, защото често качват сторита заедно.
Не е за малкия Рълев.Много добре си каза,че поддържа връзка с Иван.

# 1 503
На мен Румен и от началото не ми харесваше, беше ми безразличен, на чистилището беше ужасна гледка, ама и другите бяха, така че ми беше странно как само за него се жалваха много хора. Можеше още тогава да си тръгне ,ама не, остана и се орезили. Аз рядко съм виждала толкова злоба и завист събрана в младо момче. Радвам се ,че си тръгна, защото не всичко е добро представяне в битки. Ако зад добрите спортни качества не стои стойностен човек , нещата се обезмислят лично за мен. За това и любимецът ми за всички сезони е Гого.🫠🤩 Ако гледах Румен в някое спортно състезание може би щях да му стискам палци. Тук и за миг не съм го направила. Дори не исках той да влиза от чистилище, надявах се първи да е Мишо. Така можеше и Цецо още да е в играта. А мрънкалото Цвети да не е.😁

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 14:04 от Joy 05

# 1 504
Elpida, може, не съм гледала интервюто на Румен.

# 1 505
За мен Мудев сам се наигра.Първо, падна, както предричаше, че Момчил ще падне. Второ, тръгна за саби, томахавки, мечове, кинжали или там каквото даваха миналия сезона, а в този нищо не дават на практика досега. Видя, че няма да има капитанство, знаеше си целта и веднага се предложи. Щял да поема отговорност - дрън, дрън - след всичките му синхрони. Трето, явно тоя раздор при жълтите е леко прикрит и обективно нищо не е станало щом избраха Румен за капитан.

# 1 506
  • SF
Между Румен и Момчил е имало конфликт, кратък, но не е заснет.
Нещо не са се разбрали алфа мъжкарите.

# 1 507
Изгледах подкаста с Румен. Интересен беше. Обзавеждат нов дом в София. Той вече не е даскал в Сливен, живее в София и ще става" бербер.Майка му била известна фризьорка, при нея са идвали Емануела и Десислава. Най-добрите му приятели останали Рълев, Ива и Денислава. Всеки ден излизали заедно. Иска да бъде с Рълев на Ол Старс. Харесва Алекса и Валери от предния сезон. С Момчил навън не комуникира.Познавал се е с Мартин отпреди, покрай Емануела.
УжасТ !!!

# 1 508
  • София
Според мен логичното е да изпратят Крум, за да му вземат капитанството. А и скоро идва обединение, не се знае какви хора ще се влеят при тях. По-добре да нямат един враг в отбора си, който да се коалира с новите. Калоян и Цвети са безопасни.

# 1 509
  • SF
Ако прати Крум, вероятността те да са разпарчатосаното племе, както би се изразила Ралица, е по-голяма. Ако оставят Крум, могат да продължат да си печелят битките и да не се превърнат в бушони за новото племе.

# 1 510
Догледах подкаста с РР сега. Дразнело го, че Момчил казвал мотивационни речи и после излизали и ги 'убивали'. Само че когато Момчил беше капитан и изнасяше речи, нямаха загуба. Само като споменаха Момчил и изражението му се промени.

# 1 511
  • София
Да, но според мен са доста самоуверени и са убедени, че тримата силни мъже - Рълев, Мишо, Радо са по-силни от Амазонките, които вече са без Ситнилска и Румен. Знаят и че да паднат в петък, Цвети вече им е бушон. Разбира се, че винаги има как да паднат на битката за кое племе да се разпадне, но според мен си вярват, че това няма да стане. Рълев не толкова, но Радо понякога говори със снизхождение. Калоян им трябва, ако ще е с пъзел накрая и предполагам, че няма да го рискуват.

# 1 512
  • SF
Много хора се дразнят от мотивационни речи. Миналата година Алекса заради мотивационните си речи и поведението на треньор на отбора беше здраво намразен и обявен за смешник. Тази година същите качества на Момчил се харесват.

# 1 513
Е,Момчил не е Алекса и обратното.От цялостното повездение,според мен е и това отношение.

# 1 514
Оряшкова още на първите си синхрони обясни че познава Румен Радев отдавна и че изпитва добри чувства към него. Каза още, че е срещала и Мудева покрай него, но не я познава добре. Изказването беше нещо в стил, че в такава ситуация като игрите и както бяха на реката, дори и бегло е приятно да познаваш някого.

Общи условия

Активация на акаунт