💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 820
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 515
РР да каже, че не му харесват мотивационните речи. А не да лъже, че след тях излизали на арената и ги убивали, защото в седмицата на неговото капитанство няма такъв случай.

# 1 516
Оня дето не му казваме името от 10г. е много добър приятел с Оряшкова както тя познава много добре Мудева. Наговорили са се пред продукцията да се правят , че не се познават за да влязат и тримата. Успешно.

Оряшкова още на първите си синхрони обясни че познава Румен Радев отдавна и че изпитва добри чувства към него. Каза още, че е срещала и Мудева покрай него, но не я познава добре. Изказването беше нещо в стил, че в такава ситуация като игрите и както бяха на реката, дори и бегло е приятно да познаваш някого.

# 1 517
Много хора се дразнят от мотивационни речи. Миналата година Алекса заради мотивационните си речи и поведението на треньор на отбора беше здраво намразен и обявен за смешник. Тази година същите качества на Момчил се харесват.

На мен лично Алекса ми хареса как вдигна сините и им вдъхна кураж. Те бяха живи умрели, когато той дойде.
Опротивя ми когато го видях как притиска по-слабите от него, как ги пресира и тормози и какво удоволствие изпитва от това.

# 1 518
В жълтото племе имаше 5 жени дето са яли вафли, ама не, никоя не се предложи, всички на Момчил се сърдят. Мудева съвсем спокойно можеше да отиде вместо гадженцето си. Ей това винаги ме дразни в жените в играта, че непрекъснато обидени как са подценявани от мъжете, но като стане въпрос за номинации или поемане на някакъв риск или отговорност, не ги търси. Е, има и изключения, ама малко.
В случая имаше ли шанс някоя въобще да се обади между настойчивите и категорични Румен и Гатьо.
Имаше, но те мълчаха като риби. Сал една Оряшкова си направи устата,  да теглят чоп Joy

# 1 519
Много хора се дразнят от мотивационни речи. Миналата година Алекса заради мотивационните си речи и поведението на треньор на отбора беше здраво намразен и обявен за смешник. Тази година същите качества на Момчил се харесват.

Аз съм от не харесващите Алекса/ имам чувството, че още кънти в главата ми името му, произнесено милион пъти от Ралица/ и Момчил не харесвам особено, ноооо няма нищо общо между двамата. Алекса, в сравнение с Момчил е пълен клоун, Кукавицата.

# 1 520
Оффф то това на РР е тарикатлък почти като на Ситнилска. Излъгал, че да влезе с жената, кумата, леля си и 3 братовчеда....

# 1 521
Самият факт, че наричаме Румен Мудев, а не Радев вече, сам говори....Бербер щял да става, ма майкоооо. До нас има поне десет гаражни бербера, всеки втори такъв се барнал. Много ми е смешно туй берберство.
Да не говорим, че за истински професионарист е необходимо години обучение и отдаденост на занаята.

# 1 522
  • София
Представям си този път да ни пробутат неостлабващото даже от глад Николче за победител.Мисля,че затова  си я пазят на тоя плаж.Иначе отдавна щеше да е изхвърчала.И Денината майка имам чувство,че я пазят на тоя плаж, да я пуснат към края, да подсили дъщеря си.

# 1 523
  • София
За плочките на Виолета - може Димо да си е играл и изправял докато коментира, след като е преброил пясъка.

Grinning Разсмя ме с глас. Като нищо може и така да е, каквито са професионалисти.

И все пак, май не показаха как цялата редичка пада?

# 1 524
Денината майка има какво да покаже, тя е силен играч. Николчето я пазят, за да пазят баща и. Дуневи още в началото не ми бяха от фаворитите. От семействата единствено братята са ми ок и Дени с Вили. И както бях похвалила в началото, че Мудеви не реват, така текнаха едни ми ти реки.

# 1 525
  • София
За плочките на ДеВил. И аз забелязах, когато сложи две наведнъж; в момента не се и замислих. Поне веднъж е направила така, да. Снимките с падналите/непадналите плочки - които са приложени в няколко мнения - показват, но не доказват нищо. Според мен си е недоглеждане в монтажа. То и сценарий (в класически смисъл) не вярвам да има - сядат заранта (или късно по нощите около чашите) "райтърите" от Продукционния колектив "Един от Три, ама най-велики" и някой казва: сега, докъде бяхме стигнали..., ъм, я да направим тъй и тъй... Някой отговаря (зад дим от пура): това вече го изиграхме вчера, получи ни се. Няма да можем сега да... Първият отсича: глупости!, всичко можем ние, я върнете записа, премонтираме..., какво толкова.
Повтарям нещо, което писах снощи по време на лайва. Радо печели, проговаря, тръгва си, споделя как ще върне на Цветито. Той не знае в този момент какво казва Димо на двете почти роднини, останали излъгани на арената. Как точно ще стават нещата нататък при тях. Радо отива в племе. Ще решава хода си, според това, което знае той в този момент (но то не е, каквото Продукцията през гласа на Димо са наредили). Имайте предвид.
Телефонгейт, разбира се, ще бъде изстискан от екипа колкото може. Ива си мълча предния ден - сега й идва редът. Може и други (непоказали се като престъпници) да бъдат административно заклеймени.
Както другаде е казано: нищо не е такова, каквото го виждаме. То е много "отвъд" даже от привиждащото ни се.
Николчето няма да е чак победител. И в този казус си поддържам, че ще се събере с баща си, само за да гледаме още една трагикомедия "татко праща щерка си у дома, плачейки"/"дъщеря изгонва баща си от играта" (защото бъдещето побеждава настоящето).

# 1 526
Някой от продукцията изглежда си е объркал призванието и съвсем спокойно може да отиде да работи в ДАНС и следствието. Разкова разследване му удариха с храната и телефона. Как не са свалили отпечатъци от краставиците не знам.

# 1 527
Когато плочките на Вили падат до една, кадърът е монтиран и тя не присъства в него. Уж се дърпа настрани и монтират близък план на падащи плочки.
А аз докато последно гледаше дали добре е подредила плочките, бях сигурна, че няма да паднат всичките, защото между две от тях ми се видя много голямо разстоянието и много се изненадах, като паднаха всички плочки.

# 1 528
  • София
Сега като го каза Dadi_80, се сетих, че и аз си помислих същото. И бях съответно изненадана. Въобще, голяма мистерия с тия плочки, във ФБ нещо коментира ли се по въпроса?

Вярно е, че Радо не знае какви ще са условията на последната битка/съвет при изгубените. Не че това ще му повлияе някак, според мен.

Мудев какъв Ол Старс му се привижда? Ще падна от неговата самооценка и самочувствие. Ама какво пък, там може да има късмет!!
Щом ще се установява в София, е доста наложително да поработи над говора си. Няма да му е в полза този диалект и неясна дикция, ако ще работи с хора.

# 1 529
Румене, хубостта ще е до време, глупостта завинаги...

Че той пък един красавец...🤦
Може да е фотогеничен, но моите представи за мъжка красота не ги покрива и на милиметър (естествено,това е субективно мнение,за всеки красотата е в различна форма ).
Благо е красив и елегантен мъж (подчертавам за мен ).
Михаил също ми е хубав,има чар и харизма, Иван Вълев - също е мой тип мъж като визия и излъчване.
Сигурна съм,че съм в малцинството относно последните двама 😂

Общи условия

Активация на акаунт