💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 033
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 455
Мен най-гнил като човек ми е Дени. Това момиче един път не го чух да каже нещо хубаво за някой. Абсолютно всеки един нейн синхрон е как злослови по някого. Имам чувството, че и Херкулес да дойде и сам да бие двете племена и да й даде резиденцията пак ще каже нещо лошо за него Grinning много ми е неприятна, трудно я издържам

Някой от вас ако се сеща да е казала нещо хубаво за някой може да ме поправи Grinning
Да, върти се като спътник около Мартин.

# 1 456
Аз харесвам Дени. Да злослови не съм я чула. Реално оценява ситуациите.

# 1 457
Радо да маха Калоян. Тоз е долен и помолен.

+10000 , направо това момче не знам дали наистина се е готвило с Жоро или само за визитката го казаха и използваха.

Повече ще спечели,ако си тръгне по-скоро,защото напред битките ще станат по-интензивни и ще останат играчи,на които грам няма да им дреме за него и ,уж,плуването му ( пъзели даже не коментирам,там е жив зян) и набързо ще го шътнат.

Хубаво казва Мишо в промото на Радо поне този път да играе стратегически,а не емоционално,което в случая даже е равносилно на това да прати Крум на острова и би било най-умното нещо в случая.
Така хем маха движеща сила на другата коалиция,хем капитана с двата му гласа,хем силен противник.
Но аз харесвам Крум и не искам да видя с него да се случи същото,което причиниха на Цецо,защото който и да отиде при двете тьотки е пътник на съвета.

А и Калоян заслужава да си сърба попарата заради глупостите,които натвори миналата седмица,белким се усети,че трябва да порасне и да има някакво собствено мнение и позиция, а не да се люшка като глухарче.

# 1 458
Изгледах подкаста с Румен. Интересен беше. Обзавеждат нов дом в София. Той вече не е даскал в Сливен, живее в София и ще става" бербер".Майка му била известна фризьорка, при нея са идвали Емануела и Десислава. Най-добрите му приятели останали Рълев, Ива и Денислава. Всеки ден излизали заедно. Иска да бъде с Рълев на Ол Старс. Харесва Алекса и Валери от предния сезон. С Момчил навън не комуникира.Познавал се е с Мартин отпреди, покрай Емануела.

# 1 459
Най-добрите му приятели останали Рълев, Ива и Денислав.
  Кой беше Денислав , да не е Денислава

# 1 460
На Виолета тактиката е да котка Никол до последно, на следващия съвет ще изгонят новодошлия и ще я бие на последната битка. Това сега. В предните седмици я коткаше,  заради това че е дъщеря на Дунев и ще има съюзник  при старейшините , ако Никол влезе  в племената

Виолета сигурно едва се сдържа да не накълве некадърността на Никол пред камерите, представям си какво и минава през главата 😂 100 % е в потрес колко зле е момичето,особено на фона на баща й 😬

Ама не може да си излее "мъката", защото трябва да пази шампионското реноме и коалицията си.

Относно Никол - не е проблем факта,че видимо грам не е подготвена за играта или пък,че физически не е конкуренция на никого. Проблем е нереалната самооценка на качествата и възможности,която демонстрира,но това е присъщо на децата на известни и успели родители,които цял живот са ги галили с перце и дондуркали.
Напълно нормално,всеки родител иска да помага на отрочето си и да го предпазва,ама така се създават ето такива хора,които нищо не могат да правят сами в последствие и развиват чувство,че околните са им длъжни с нещо.
На английски има перфектното определение - spoiled and entitled brat.

# 1 461
За плочките на Виолета - може Димо да си е играл и изправял докато коментира, след като е преброил пясъка.

Отново стискам палци Радо да разкажа Калоян "мъжката дума".

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 09:26 от Stasiva

# 1 462
Аз пък мисля, че най-хитро ще е да се върне Мишо, с Николче да издухат Виолета и после Мишо да си победи и да се върне обратно. Единственият, който може да оцелее на съвет там е той. Хем няма да осакатят племето си.

# 1 463
Изгледах подкаста с Румен. Интересен беше. Обзавеждат нов дом в София. Той вече не е даскал в Сливен, живее в София и ще става" бербер".Майка му била известна фризьорка, при нея са идвали Емануела и Десислава. Най-добрите му приятели останали Рълев, Ива и Денислава. Всеки ден излизали заедно. Иска да бъде с Рълев на Ол Старс. Харесва Алекса и Валери от предния сезон. С Момчил навън не комуникира.Познавал се е с Мартин отпреди, покрай Емануела.

Сигурно за това в началото на лятото се появи в клипове и на Деси Слава и на Емануела, щом майка му се познава с тях.

# 1 464
Аз се чудя на Дунев, как може да влезе с толкова физически неподготвена за игрите дъщеря. Та тя не може и един път да мине на халки. Той е треньор, трябваше да я подготви.

# 1 465
Не робокопското поведение на Радо дразни. Близначката също е свита и несоциална и въпреки това много ми харесва
 Дразни ме егоизма на това момче
 Когато той прави нещо лошо с друг човек , за него си е в реда на нещата. Дори съвсем неадекватно не разбира , какво толкова е сторил , когато изгони Цвети. Но когато тя му го върна , изведнъж се оказа голяма гаднярка и ще иска наказания. Когато него го нарочиха за аутсайдер в началото , му беше драма , но по същия начин и той безпричинно нарочва хора. Явна липса на емпатия .
Калоян има дефицити. Но е единственият човек , който зряло и честно ги признава пред себе си. По никакъв начин не ми е ифантилен като умствен капацитет, просто  липса на житейски опит , който живота винаги намира начин да ти навакса.

# 1 466
За плочките на Вили:
Това е скрийншот от момента, кога Вили доста майчински утеши Никол и станаха двете. Ясно се вижда как предните плочки на Вили са изправени?!

# 1 467
  • тук и там
Харесвам Дени-силен играч е и на битките дава всичко от себе си. Дъщеря ми каза, (на 13г е и нямам идея от къде ги научава тези работи и дали има и капка истина в това), че Иван Рълев и Дени били двойка в момента-извън ИВ. Може би ще се случи някакво сближаване тепърва.

# 1 468
В жълтото племе имаше 5 жени дето са яли вафли, ама не, никоя не се предложи, всички на Момчил се сърдят. Мудева съвсем спокойно можеше да отиде вместо гадженцето си. Ей това винаги ме дразни в жените в играта, че непрекъснато обидени как са подценявани от мъжете, но като стане въпрос за номинации или поемане на някакъв риск или отговорност, не ги търси. Е, има и изключения, ама малко.

# 1 469
Изгледах подкаста с Румен. ..Най-добрите му приятели останали Рълев, Ива и Денислава. Всеки ден излизали заедно. Иска да бъде с Рълев на Ол Старс. Харесва Алекса и Валери от предния сезон. С Момчил навън не комуникира.
Умрял Момчил да комуникира с Петльо герест, златоперест! 😁
Изненадата тук е Рълев, но допускам че е покрай Денислава, ако наистина са двойка.

Общи условия

Активация на акаунт