💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 371
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Другата България
Няма да е Цвети, то е ясно.
Ама няма и Гладиатор да е. Това вече снощи го говорихме.

Отново отвратителна Виолета.
Права е за всичко, за което говори, но начинът - не става, сестро, отвращава зрителите.

# 1 741
😄😄😄😄 Виолетка пак като Дисни злодей крои планове.. Муахахаха..!!, 😄😄😄😄

# 1 742
  • На Изток от Рая
Вече си мисля, че май Калоян ще го отнесе, нищо, че е пишман пъзелист, а и Радо добре се справи на пъзела, може да го замести

# 1 743
  • При семейството си
Мудева какъв виновник търси в цялата ситуация? Те яли, крали и т.н., а Момчил ли искаше да поеме вината? Защо не се предложи тя, та даже и Оряшкова като толкова си тачат Руменчо. Много изнервяща история. Естествено, че Момчил ще мълчи, както и Теди. Най-адекватните в тая игра.
Не гледам епизода, само ви чета.
Момчил ли е ползвал телефона?!
Тези хора вярват ли си, толкова ли са поддали на Играта…с какво точно Момчил им е длъжен, виновен?!
В каквито и игри, сценарии да си, запази малко достойнство.
Още по-симпатичен ми става Момчил.

# 1 744
Харесвах Мудева.Оказва се,че съм я харесвала,защото е мълчала.Първото нещо,което чух от нея беше срещу Момчил.Нахрани го грозно и пролича ЗАВИСТ.Защо?Заради Румен.Харесвах и Румен.Но егото му е неприятно.И той наговори отвратителни неща за Момчил.И се чудяЗащо?А егото му скрои грозна шега.Харесва ми човек да има достойноство.И да го показва.Но не и его.И завист.

# 1 745
Охххх Виолето млъкни и ти, виж се къде си и защо си там. Голямата стратежка и тя.😡

# 1 746
  • София
Вили, Вили колкото и да си подготвена за игрите, толкова си неприятна и никой няма как истински да ти симпатизира.

# 1 747
  • София
"Смятам, че трудно бих си променил решението." - малка икона Joy

Какво ви казах аз, никой не може да застане между Цвети и Чистилището.

# 1 748
Ама Радо е голям инат

# 1 749
  • Другата България
Мишо все повече ми допада как разсъждава. Абе, готин е Мишо.
Радо отново е в своя собствен свят, той нищо не разбира, на него трябва да му се обяснява, обяснява, той е свикнал да си плува....сладур.

# 1 750
Ах този Радо бе.🤣 Не можеш го бутнеш науми ли си нещо.🤣

# 1 751
Ох, тоя Радо! Падам от добронамерен смях. Сменям си всички любимци и отивам към него.
Радо да не го е тренирала Зорито?Smiley

# 1 752
Румен отпадна, защото е слаб играч. На капитанската , пак щеше да падне и тогава Муд. на кого щеше да се сърди .

# 1 753
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, Радо ме отчайва как разсъждава. Много, много зле е положението! Дано го навият нещо друго, но съм скептична.
О, не можел да разбере какво му говорят Мишо и Рълев, ясно, пълна трагедия! Rolling Eyes

# 1 754
  • София
Мишо пък... Цвети щяла да играе с тях. Цвети била по-силна от Крум....

Радо, я си прави, каквото си знаеш... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт