💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 258
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 025
Аз писах онзи ден, че са знаели от ден първи. Не сте ме чели.
Телефона на Бенджи е открит в самото начало.
И аз мога да го потвърдя това, ама се чува че не бил само един
Сега кажи, че другият е бил на Момчил, и да гася тока на формата.
Не е бил той. По скоро трябва да търсим нещо в небето....
Президентът не беше ли пилот....?

# 2 026
  • София
То за самия Крум негативите са най-много от тая пародия. Вълна от негативни коментари срещу него, че се е върнал по готов и непочтен начин. Жалко за образа му и това успяха да съсипят
Нали знаеш, целта оправдава средствата. Поне момчетата от гладиаторите не им са се вързали на глупостите на продукцията, останали са непукисти и в идеални отношения след игрите.
И според мен не успяха да го очернят изобщо. В случая Крум няма абсолютно никаква вина заради колективното безумие на цял екип изключителни професионалисти, които за два месеца не са успели да сметнат как точно да докарат бройките в племето на резервните части до последната седмица. Този телефон им дойде дюшеш, инак съм убеден че и до днес изгубените щяха да си стоят на плажчето и да си провеждат съветите ....

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 23:04 от dido2k

# 2 027
Изгледах и дори не ми се коментира.
Крум се върна нелепо. Мудева и Мудев са ужасни. Сините не ми харесват, въпреки че мачкат на терен. Червените не ми харесват с този раздор. Жълтите ептен...
Харесват ми само Теди близначката, Момчил и Гатьо. Гатьо яко пресолява, но поне е смешен. Най-лошото, което успяха да изкарат у него. Защото у останалите изкараха много по-лоши неща.
Игнорирането на състоянието на Гатьо е престъпление!
И последно, Момчил е моят фаворит ВЪПРЕКИ продукцията

# 2 028
  • Sofia
Разбра ли се от какво е алергичен?
Само на реката му се случва 🤔

# 2 029
Като е алергичен защо не си тръгва по медицински причини Гатю, запънал се да се прави на интересен до последно

# 2 030
  • София
Разбра ли се от какво е алергичен?
Само на реката му се случва 🤔
Май предния път беше казал на синхрон: Нещо (може би гъбички) са излезли като облак прах от един дънер когато са го носели ли беше, или счупили. Който му се занимава може да прегледа пак старите епизоди

# 2 031
Събрали са се доста хора, Фифо и той е там. 😃

# 2 032
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

АУ! 💪

# 2 033
Ми той сякаш искаше да иде на елиминации, но го държат и излъчват постоянно. Колко синхрона видяхме на Гатьо и колко на някои други? Например рълев или Ива.
 То за Ситнилска и Ива като се замисля - никога не ги даваха...

# 2 034
Напротив, точно тези продуценти са способни така да наредят нещата, че не само Дени,  ами и Никол би спечелила
Че могат, могат, ама после няма да остане кой да им гледа повече безумията.
Днес със заплахата да загубят Крум без битка можеха да бламират окончателно де що има останала капка надежда. Не че пак не стана пак същата каша. Всичко това неименуемо ще се отрази на рейтингите. Вече Фермата почти ги е настигнала. До края се очаква и да ги минат
Не разбирам продукцията. Сами се прострелват в крака. Ако толкова слабия сезон на Фермата тази година ги догони ще е супер плесник.
Напълно го заслужават, заради арогантността им и гаврата със зрители и участници.
Толкова добър формат с такъв потенциал и го разсипват просто пред очите ни. Rage

п.п. И малкото наивни зрители, които вярваха че нещата са истински прогледнаха, че е истинска вакханалия. Trollface

# 2 035
Като е алергичен защо не си тръгва по медицински причини Гатю, запънал се да се прави на интересен до последно
Защото алергията при адекватна и елементарна медицинска намеса не му пречи да участва в предаването.

# 2 036
Защото алергията при адекватна и елементарна медицинска намеса не му пречи да участва в предаването.
Ами тогава какво го ожалват тука,всичко е наред, комар го е ухапал

# 2 037
Моника и тя там, някаква игра играят Елвиса и Емануела 😁 Момчил си говори с Мастагарков, Цецо с Елена сякаш.

# 2 038
Абсолютно некадърно и направо престъпно е да оставят Гатьо без редовен прием поне на антихистамини при положение, че може да се върне на реката и пак да направи ангиоедем. То неговото не е просто алергия и обрив, почти към анафилактичен шок върви, от което се умира за минути понякога. Иначе факта, че има алергия към нещо не го прави негоден да участва в игрите. Но него са го оставили все едно да вкарат диабетик и да му бият инсулина само като тръгне да прави хипергликемична кома.

# 2 039
В този епизод, а както изглежда ще бъде и в следващия, всякакви обективни правила биват погазени за сметка на сценария и на сеира. Това предаване вече не си струва гледането. Волята, умът и физическите данни са тотално изместени от интригите на сценаристите. Победа, загуба, страдания, няма значение- важно е колко накриво е станал сутринта някой зад камера. Кой ли нормален човек би се явил на кастинг за следващ сезон на панаира?!

Общи условия

Активация на акаунт