💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 468
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Мудева няма да издържи дълго без РР.
Няма стимул.

# 2 071
  • Sunshine state
От целия кратък престой на Румен в племето се случи едно нещо - той ги срина със земята и вся раздор. Големият капитан.. И от къде на къде Мудева поема капитанството, а няма ново гласуване??? Нахалници. Оряшкова ми е вече в черния списък и тя покрай тия двамата "гълъбчета". 😆
Хич не ми дреме за Ива дали ще отпадне. Виолета обаче си отпра яко на чистилището, направо на човек вече не мяза, ама след всички гадории дето успя да сътвори, малко й е. Според мен утре няма да приемат предложението и ще си гласуват на съвета. Хич не ми се ще да влиза Виолета отново в играта, но май натам вървят нещата. 🙄
Прогнози за съвета на жълтите нямам освен, че Момчил ще е единият номиниран и може би Мудева.

# 2 072
Колкото продукцията се опитва повече да очерни Момчил, толкова по-симпатичен ми става той. Simple Smile
Сигурна ще е на елиминации, но пък ще се върне с грошове.

# 2 073
  • София
Как би изглеждал Ол Старс според Цар Юлиян 😀😉

Елица плаче на сцената с ревящата Мудева.
И все пак, пише се косъм, ма*ка му.

Мартин организира голямо парти в своя Джанам Скай Клуб, където присъстваха част от тазгодишните участници.
Ето кои са били:
Мартин, Рълев 1, Рълев 2, Момчил, Васил, Цецо, Мастагарков, Даниел, Калоян, Денислава, Елена, Никол, Моника, Вики Пенелова, Ива и единственият от друг сезон - Фифо.
п.п. Любопитно е присъствието на Моника, която преди няколко дена при Гала оплю яко Мартин...

Мартин и Рълев пеят на караоке

Опасна контрабанда в нощен клуб в София!

# 2 074
  • София
Довечера битката била една от най-култовите този сезон: Братя Stormtroopers в действие.Заслужават си.

Само дано да не се осерат пак с монтажа, защото такъв синхрон рядко може да се види. На терен всички са се превивали на земята от смях с тях.

# 2 075
След връщането на Крум ей тъй щото искаме , тази пародия вече не е нито смешна, нито забавна. Едни хора изпосталяха, умаломощиха ги с глад , подиграха се с тях и те се провалиха. Зрителите нали това искат-зрелища
Момчил - президент
Гатю добре,че не се е алергизирал на мисия в някоя джунгла ,че не е сигурно дали ще се намери антихистамин там

# 2 076
  • София
Запомнете също така тази снимка.

Ще има важна роля във бъдещ момент

# 2 077
Искаше да похвали Оряшкова, че е “намерила цаката“ на играта, на лодката, как да върви по-лесно, нещо такова.
И вместо да каже нещо от рода на “Оряшкова намери начин“, изтърси : “Оряшкова намери на хляба мекото“. Joy

Аз попропуснах част от монолога и като чух за "на хляба мекото“ ми увисна ченето. Помислих че обръща палачинката и почва да говори с/у Оряшкова.

# 2 078
  • София
Ще обвинят Момчил, че нещо мами като взима по този начин частите?

# 2 079
То ясно що  Мудева взе капитанството. За да пратят Гатьо народния любимец на ешафода.

От целия кратък престой на Румен в племето се случи едно нещо - той ги срина със земята и вся раздор. Големият капитан.. И от къде на къде Мудева поема капитанството, а няма ново гласуване??? Нахалници. Оряшкова ми е вече в черния списък и тя покрай тия двамата "гълъбчета". 😆
Хич не ми дреме за Ива дали ще отпадне. Виолета обаче си отпра яко на чистилището, направо на човек вече не мяза, ама след всички гадории дето успя да сътвори, малко й е. Според мен утре няма да приемат предложението и ще си гласуват на съвета. Хич не ми се ще да влиза Виолета отново в играта, но май натам вървят нещата. 🙄
Прогнози за съвета на жълтите нямам освен, че Момчил ще е единият номиниран и може би Мудева.

# 2 080
В една игра санкция срещу нарушаване на правилата трябва да се налага на място. Ако му го напомнят това след месец и му търсят сметка е поредната смешка. Чакат ги да се върнат, Димо им налага наказание от 10 минути за нечестна игра и се приключва с темата.

# 2 081
Какъв е начина, разширявах, разширявах снимката, плува си зад тях. Нищо не нередно не виждам...

# 2 082
Какъв е начина, разширявах, разширявах снимката, плува си зад тях. Нищо не нередно не виждам...
По правилата трябваше с лодката да ги ввемат.

# 2 083
Благодаря, Гарганела.
Явно съм гледала през куп за грош.
Много ще ме е яд за Момчил, ако реши продукцията да го прецака.

# 2 084
Запомнете също така тази снимка.

Ще има важна роля във бъдещ момент

Предполагам, когато обвиняват Момчил, че е шмекер?

Общи условия

Активация на акаунт