💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 568
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 055
И за мен в този сезон победител е Момчил. Както обикновено фаворитите ни не побеждават накрая, ама колкото толкова.
Най-неприятно впечатление ми направи съскането на една отблъскваща "змия"... тя колко е злобна, горката, жал ми е за нея...

# 2 056
Провалите на продукцията са много този сезон, но за мен най-големият е монтажът.

Няма нито един правилно развит образ. И под правилно говоря за образът, който продукцията иска да наложи.

Момчил трябва да го приемем за някакъв арогантен маниак, но всеки един от конфликтите му е невидим за зрителя. Да, той има роля в това, но не върви само от трети лица да получаваме информация, а и до преди две седмици не спряха да го вличаят самите водещи.

Цецо ясно е имал проблеми зад кулисите, но можеха лесно да излъчат повече кадри с това за каква заплаха го смятат, поне изгонването му да е логичен стратегически ход.

Ива и Ситнилска очевидно са имали голям импакт в племето, но освен на задължителните им капитански битки и в общи кадри - не ги чухме или видяхме.

Теодора Маринова проговори на четвърта седмица и то сигурно, защото беше номинирана.

Цвети и Радо имат конфликт, появил се от нищото, назрял по време на игра и нямаме един кадър от това.

Няма как да повярвам на историята пред мен след като не съм я видяла.

# 2 057
# 2 058
  • Дубай
Рълев е много симпатичен с коса....
Предвид синхроните на Мудева и сторито на Момчи, разбирам, защо предстоят тежките му дни в игрите.

# 2 059
  • София
Днес не гледах, като ви чета май не е голям пропуск. Голямо мазало е този сезон. Язък че има добри попадения. Това ходене до Изгубените и обратно е най-голямата тъпня, която сътвориха, уж да има динамика.

# 2 060
По анкетата - дали Ива ще отпадне директно или на съвета в Изгубените, ми е без значение. Чрез съвета просто ще я мъчат повече.Дали продукцията спъва играта на Рълев и Кръстеви - дотука не я спъва, просто не я улеснява. Съвет без имунитет в изгубените си е замислен за Ива. Не са разбрали, че и тя е говорила в последния момент, ама я оставиха за десерт и съспенс.
Много ми е трудно да преценя кой е най-големия стратег, но най-забавен ми е Крум. С тия непрекъснати врътки не остава голям простор стратегиите да се разгърнат, та да се прецени чии са по-успешни. Но ме кефят ходовете на Виолета. Тая жена в тоалетна да я затворят, супермаркет ще отвори. Или поне ще опита.
На елиминации ще ходят мъжките амазонки, а срещу кого ми е безразлично, но да речем срещу сините.

# 2 061
Тази година ми е много трудно да коментирам игрите. Този миш-маш... Незнам какво да кажа. Един позитивен коментар няма в темата. Настроението е меланхолично. Все едно го гледаме само защото сме фенове на предаването или по навик!?
Миналата година С4 ми е един от топ сезоните. Тук, в темата вреше и кипеше от фенове и фенки, лайфовете всяка вечер на участниците, под кастове, над кастове. Беше уникално.
За Протокола ще отбележа, че Жени беше топ стратег и въпреки, че беше най-недолюбвана направи много яка социална игра. Алекса и Елица-също.

# 2 062
  • София
Относно телгейт-стана ясно ,че продукцията е знаела от самото начало и е чакала търпеливо в засада близо месец.
Но също така си спомням  Мудеви как отваряха очите на Оряшкова за Ива и Ситнилска.
Дори точно помня думите-тези двете как се заключвали в стаята и кой знае какво правели Simple Smile
После Мудин на видеото й го каза на Ива,да не си мисли,че е много хитра.
Така,че мили,изстрадали дами(без Теди Simple Smile),вие сте били наясно и не знам защо пак Момчи ви е виновен.
Това момченце с влажния поглед се надявам повече да не го видя и на половин кадър.
Ще размахва пръстченце на Момчи,че и на Гатьо,ще го разнася сред другите племена и продукцията.
Аз почвам вече да се ядосвам на Момчи-защо им мълчи,защо не стана насред видеото и Гатьо да го последва?
Че и за капитанството се съгласиха.Айде бе -тя щяла да бъде,трябваше да я свалят на земята и да си дойде вторият по вот-Гатьо.
Друго-ами моят роботко Радо трябваше да си махне Цветито,че и то как ме дразниии...Simple Smile
И сто про нямаше да имат очи вече да я върнат пак.

# 2 063
  • София
Забравих да добавя още едно нещо към списъка: и това е начинът по който от продукцията се разправиха със едно цяло племе.
Че нашите любими амазонки хич не са били цвете за мирисане е ясно, на аз, а и много други хора сме буквално потресени от безпрецедентната бруталност и безцеремонност с която продукцията се разправи и буквално размаза едно цяло племе, само в рамките на едни 48 часа. Аз знаех, че нещо голямо се случва от преди това, обаче тъй като бях обещал да не казвам спойлери, и си траех до днес, обаче начинът по който беше представено всичко мина абсолютно всякакви граници.

# 2 064
  • софия
След всичко прочетено по-назад в темата (благодаря, беше много интересно) направо да  я ожалиш Продукцията. Егаси му и късмета, много непослушни участници този сезон! Joy
Абе чудя се аз какво толкова набутват на всеки в устата да повтаря "арогантно, арогантно", а то "арогантността" май Продукцията я е усетила към нея си.)))))
Току що погледа ми към ИВ  съвсем ми се промени да ви кажа. Досега си мислех,че жалко, ама много са некадърни. А сега разбирам , че трябвало и  кожата да спасяват Joy горките, ужас.....
Всички тъпотии и бъркотии вече приемам като "битка" на играчи срещу Продукцията.
То изхода  е предрешен де, но пък с тази нагласа може и да догледам без да се хабя излишно Stuck Out Tongue Winking Eye

Пп. Фаворитите ми си остават същите, недолюбваните - тоже

# 2 065
  • При семейството си
Изгледах с превъртане епизода.
Все повече симпатизирам на Момчил (особено) и Рълев.
Мишо и брат Радо ме кефят (в този ред).
Крум има нещо, още от нелепата визитка , с което не ме печели.
Гатьо, макар и така подпухнал (някой се чудеше, та и доказателства искаше, как търсят и получават спешна помощ след снимачния ден….показаха му нагледно) ме кефи, свежарка. В реалния живот не бих общувала с подобни типове, тук е свеж полъх.
Теди, близначката….готин образ, но се губи.
Мария, читав човек, но вярна на предварителната коалиция…,пак губи.
В сините….никой не ми е особено симпатичен…доста се изписа и за тях, но се стиковала или ги нагласиха добре….ще вървят все напред.

# 2 066
Гатьо..Не си прав,то и обратното важи-Без жени, мъжете сте за никъде..Стига с тия ориенталски схващания.
Тъжното е, че голяма част от зрителите, без значение от пола, не виждат нищо грешно в разсъжденията му.
Така и не се научихме, че всеки си има силните и слабите страни. И едните без другите не могат, ама ето и аз генерирам трафик на предаването.

# 2 067
Момчил: Каква психика има това момче, да изтърпи Мудеви. В петък и да го изпратят на битка, ще се върне. Може и още злато да си донесе.  Колкото и да се мъчат да го очернят, ТОЙ е победител за мен в сезон 5.
Теди:  Играе с Момчил. На съвет няма да гласува за него. Чудесна е.
Радо: Колко точно си каза доводите пред племето. Това е добре за тяхната стратегия и така решават.
Крум: върна се. Това добре. Но след като е бил изгонен, беше редно да не му връщат отново капитанството. Това можеха да оставят като подарък на Радо след победата му.
Оряшкова: Не говорим за познанство от професионалните  среди с Мудеви. Радо, Мишо и Калоян са  плувци, познават се и все пак Калоян не играе с тях.  Десет години приятелски отношения....семейна приятелка. Влизат не двойка, а тройка в играта. Това е далеч от познаваме се от джудото.
Мудеви: изкопаха дъното  на плажа. Има още на къде. Да се спукат в дълбините на морето.

А физиономиите на Дени и Дунев когато разбраха, че Крум е заминал при останалите на плажа, бяха безценни.

# 2 068
Продукцията съсипа Амазонките за 24 часа, но каквото и да си говорим не може да знаят кой в коя битка ще бие, за да плануват всичко. (Визирам днешната загуба и тази на Румен) В началото доста подсилиха Амазонките с кражбата на капитан и двама играчи от Гладиаторите! Сега им се връща... Връщането на Крум ми беше непонятно! Можеха просто да не дават на Радо да праща някой...ако се е знаело, че Ива отива там! Момчил се опитват да го представят като антигерой, но им се получава обратния ефект... защото като зрители изобщо не виждаме неговото лицемерие.

# 2 069
Много точно казано от jhbd. Тройката Оряшкова, Румен и Мудева е мега прекалена. Мудева до кога ще я търпим без битка, без да е показала кой знае какво? Такива ме дразнят повече и от абсурдните продуценти. Носене на гръб 2 месеца.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 01:37 от Sugarchen

Общи условия

Активация на акаунт