💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 054
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 115
Хубавото на Момчил е, че ми изглежда над нещата и предполагам не му дреме с какъв образ го представя Продукцията. Важното за него е, че той си знае, че постъпва правилно и според принципите си. И това си личи, зрителите го виждат, въпреки опитите да бъде очернен.
Мисля, че въпреки катрана, той ще си остане любимецът този сезон.

Покрай Мудеви, си развалих мнението за Оряшкова. Виждам я в друга светлина, която не ми хареса.

От Амазонките ми пука само за Момчил, Гатьо и Теди. Останалите (включително напуснали, преместени, отпаднали) са ми леш.

Старейшините добър тим направиха, много им се получават нещата. Чак си мисля, че ако Виолета се върне, ще им обърка работите.

Няма ли начин изгубенките както са така в пакет, да си заминат и трите?

# 2 116
То в този сезон вече няма никакъв смисъл да се раздаваш и да се бориш за нещо, по всяко време могат да ти отнемат завоюваното под носа. Бориш се за резиденция - на втория ден те пратят в друг отбор, победиш в изгубените - пращаш някого на острова те го върнат. Раздаваш се на терена - по волята на 2 кокошки си заминеш вкъщи..

# 2 117
Изгледах Надкаста. Тия момчета повече са си бъбрили, отколкото следили какво се случва в епизода, докато са го гледали с по едно око и слушали с по едно ухо. Но пак са по-симпатични от Ивката.

# 2 118
  • Пловдив
Фифо е пуснал стори в ИГ, със сълзи се смях, препоръчвам да се гледа! 😅
Joy

# 2 119
  • SF
Играта е многокомпонентна.
1. Сглобяване на лодка.
2. Който иска, с лодка събира частите на пъзела, който не иска, може с плуване или по друг, удобен нему начин.
3. Реди се стълбичка
4. Решава се пъзел.
Старейшините трябваше да сложат двамата високи един срещу друг на втора линия. И да завъртят платформата на дългата страна, успоредно на масата за редене. Така Дени тежеше само на предните, вместо да се центрира на платформата.

А пък Дени участва в някакво друго предаване. Добре, че била умна, та ги измъкнала. От къде ги е измъкнала? Гребаха като луди, държаха я на колците. Водеха през цялото време, а тя ги е измъкнала??? Тета Виолета номер 2.

# 2 120
В анкетата не съм отговаряла, а по принцип са ми любими. Но никъде нямаше опция каквото продукцията реши, то вече очеизвадно е че ще се гледа като сериал до края. А относно стратезите, не можах да разбера стратегия в битка, за играта като цяло или тези които въпреки продукцията ще оцелеят, защото голяма разлика е с помощта на... като Мартин и с пречката на.. като Момчи, братята, Цецо и т.н.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 13:36 от Joy 05

# 2 121
Ситнилска и Ива доста се пазеха чисто физически на терен. Даже тук се обсъждане, как не минавали по арката над басейна. Явно са си знаели, че са пътници и изобщо не си даваха зор. Обаче, защо Ива не се предложи за елиминационната битка? Явно сценаристите са го обсъждали предварително с нея как да стане. Знам, че звучи доста конспиративно, но съм сигурна че е така.  Логиката го сочи  Били са във филма.

# 2 122
Оф, не знам как да го кажа. Момчил се разпъна снощи в опита си да спаси отбора. Въпреки, че е наясно, че ако паднат ще е на ринга за елиминации, особено след като МУдева не прежалила драгоценния не забрави да вземе капитанството със скръбен поглед. И да- Оряшкова загуби подкрепата ми с тези "тройни" игри. Но Момчил забравя, че не е в академични или професионални среди, в които иновацията се насърчава, ако постигнеш производителност. И на въртележката с крака, и вчера на лодките с това плуване допусна грешки. Не се прави така. Ама то с капитани като МУ, която държеше да сглобяват лодката на сушата, в усилието си да напрвави добро Момчил нарушава "правилата" и ще си плати за това. Както досега ги осъждахте за храната или телефона, направеното от Момчил е също нарушение на правилата. И е възможно директно да го изгонят. Надявам се да не стане. Само ще го превърнат в легенда...Българинът си обича тарикатлъците и тези, които умеят да ги правят. Само ще го канонизират, а ако говорим за бизнес, всеки, който е гледал или се поинтересува от играта му може да направи много изводи, че е умен и борбен, че умее да управлява екипи. В CV-то му това участие ще стои добре, дори с "измамите", които в бизнеса са нещо обичайно и дори желано. Хубав ден!

# 2 123
В кого е втория телефон, изтървах.

# 2 124
Няма втори телефон. Един е бил, но и двете са говорили по него
Че даже и са се заключвали, което също било забранено.

# 2 125
За втори телефон dido2k писа, че имало такъв при сини, но естествено няма да се разкрие за зрители.

# 2 126
Помня Денката в "Един за друг" как с гадженцето една кръстословица от 5 думи не можаха да решат и написаха лОбрикант, вместо лУбрикант, ама сега голяма умница и пъзелистка се извъди.

# 2 127
От този сезон разбрах, че българските спортисти явно са с миши сърца. Дунев, Оряшкова и Ситнилска са най-големите страхливци цял сезон. Може да повтаряте 100 пъти, как са прославили България, но като поведение и отношение към хората са манипулатори, гледащи да минат метър и винаги се крият зад някого и друг им е виновен. За Оряшкова нямах такова мнение, но след като влезна в тона на Мудева ми е много неприятна. Добре че има такава възпитана и готина жена като Теодора Маринова да мога да харесам една от амазонките. Пожелавам и всичко най-хубаво - от това което виждаме е разкошен човек с ценности и морал.

# 2 128
  • София
За втори телефон dido2k писа, че имало такъв при сини, но естествено няма да се разкрие за зрители.
Целият сезон още не е излъчен. Няма как да гадаем какво още са решили да ни покажат следващите 2 месеца.
Цялата тема беше повдигната за да се потчертае особено бруталната реакция на продукцията относно казус, който нито е прецедент, нито е толкова сериозен (при вече изградена практика открита контрабанда просто да се конфискува), че да доведе до смазване на едно цяло племе и с това си действие да бъде торпилирана цялата сюжетна заготовка на един лошо замислен, но съвсем не толкова неспасяем сезон

# 2 129
Запомнете също така тази снимка.

Ще има важна роля във бъдещ момент
Ще обвинят Момчи, че играе нечестно в битките?!
Мда, търсят под вола теле, решиха да го очернят и работят здраво по въпроса.
Като е било извън правилата защо от продукцията не реагираха на момента.

Общи условия

Активация на акаунт