💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 942
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 205
Не вярвам Мудев да не е знаел, въведен е бързо, както казах, както беше отслабнал много, така бързо върна. Такова връщане става с хапване.

Някой напред каза, че Ситнилска е казала за телефона-моя е...когато са го показали. И е гледала към някой. Е, кажете де, сега да ровя да търся назад, дори не помня в кой епизод е това вече.

# 2 206
Въпрос на време е НОВА да им резнат квитанциите. Телевизията яко инкасира имиджови щети.
Резонно възниква въпроса може ли да се има доверие на всяка новина от тях, щом в ефира им се излъчват подобни откровени манипулации?!
Въпросът за мен не е дали, а кога?!
Отговорът е скоро или много скоро. Надявам се втория! Innocent

# 2 207
Забравих да кажа, че Радо адски ми напомня на Шон Мърфи от "Добрия доктор". Може и да има някаква форма на аутизъм момчето, защото наистина е безкрайно обран откъм емоции и доста роботизиран.

# 2 208
  • София
Ами Момчил си има добра професия и прилични доходи, не му е толкова важно каква популярност ще натрупа, участва, за да си начеше крастата. Не е като приключили кариерата си спортисти, чиито имена  и огромни успехи научаваме, чак след като се появят в риалити. При това добре трениран и със силна психика. Няма за какво да прави мили очички, може да си позволи да играе и "обратно на сцеплението". И да го чернят, все тая.  
Повечето(не всички) участници в това предаване и в други подобни, като Максимал, влизат заради игрите и цялата емоция, която остава и е много повече от парите.
Е, и наградата няма да откажат, но тя е за простолюдието и разните неизвестни медалисти   За Момчил 100 000, са просто джобни и не му трябват.

Това с нашамарването е изкарано толкова от контекст. Това е все едно две приятелки, които се шегуват една с друга и след някаква забавна случка като да се спъне една от тях , едната да каже на другата "Много си саката/проста." - това не означава, че смята приятелката си за такава. Все едно не знаете хората, как си говорят иронично.
Шамаросването, и аз не го приех сериозно и целта ми не беше да внуша, че наистина ще го набие - но Гатьо си се възмущаваше в този случай съвсем сериозно. Не за първи път го слушаме и виждаме, как реагира когато нещо го е подразнило.
Той пък се закани да бие Мастрагарков - и май сериозно се засегна от дуе му. Но предполагам ще му мине и ще забрави за всички обиди и закани след излизането.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 17:12 от Не се сърди, човече

# 2 209
  • Асеновград
Спортистите ...много зле. Крият телефони , предварителни коалиции (Оряшкова с Мудеви) видиш ли, да се подкрепяли до края. Другият пък ,цял сезон чака дъщеря му да влезне....абе луда работа.
Амазонките освен Теодора , никоя друга не заслужава да продължи .
Опитвам се да харесам Момчил , еее не мога , не знам защо???
Харесвам Мартин , Гатьо и това е. Нямам фаворит за спечелване на формата , а първоначално исках Оряшкова.

# 2 210
  • София
Объркаха целия сезон още от ден 1 може би заради евтиния сеир да сложат Елвиса и Вили в едно племе.
Така лишиха амазонките от най-важните им елементи за успех: лидер Виолета и таран Дени, единствената жена която може да се бори наравно с мъже на "мъжки" трасета (е без носене на торби с цимент де).
Инак сюжет при който едно на пръв поглед по-слабо от другите племе ще успее да надмогне себе си със воля щеше да се приеме много добре от публиката. Нещо като безстрашните от с4 само че с много по-ниска начална точка (те там си имаха 2-ма мъже от самото начало). Първата река е била с цел да ги сплотят момичетата и да избегнат нормалните конфликти. Обаче нещо там се е объркало някъде там в края на 1 седмица, защото им набиха здраво още две извънредни поредни реки (втората дори с двама гладиатора) които вече има разказаха играта. После бърз спасител, кратък възход и моментално тотално разрушение. Някой от продуцентите наистина трябва да им е бил много бесен, за да прецака така целия сезон. Сега вече каквото и да направят не могат да поправят поразиите

Някой напред каза, че Ситнилска е казала за телефона-моя е...когато са го показали. И е гледала към някой. Е, кажете де, сега да ровя да търся назад, дори не помня в кой епизод е това вече.
Намерих го това, не е монтирано и не е излъчено, останал съм с грешно впечатление че се го включили. А сега пост фактум да си говорим към кой от сините е гледала е без файда, след като няма как да се докаже

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 14:35 от dido2k

# 2 211
  • София
Ами то още от 1 сезон е имало ситуации, в които играч (там беше най-често Юлиян) пробва някак да си улесни трасето - когато е позволено, често водещият го изтъква даже, с което за мен подсказва на останалите ☺️Когато не е, прави се забележка и го връща, за да го направи по правилата. Естествено въпреки, че Димо не е сам на терен е възможно да се пропусне нещо, но ако не са реагирали на момента, за мен е приемливо само в края на играта да го отбележат. Ако и до тогава не са, ами тъпо е след 3 седмици примерно, Ралица да почне: "Ами Момчиле ти преди 15 игри наруши правилата"

За довечера очаквам Виолета и Никол да изгонят Ива на съвет. Оставям си 5% вероятност Виолета да реши да е битка, защото Ралица каза в промото, че ще се борят за последното място в племената, а така на Виолета няма да се налага да обяснява на Дунев, че лично и само тя е победила дъщеря му. Все пак е минимален шанс, защото няма да и се рискува.
Надявам се сините да победят, Денислава според мен ще се справи по-добре от Калоян.

При жълтите подозирам, че Гатьо и Момчил ще са номинирани, но има шанс да са Момчил и Мудева, ако Теди, Гатьо и Момчил се обединят.

# 2 212
Силно съм омерзена от случващото се последните дни. Imp
Най-тъжното е, че основните им зрители са подрастващи и тийнейджъри, и за съжаление гледайки тази пародия в такава крехка възраст научават, че правила няма, че в който е сопата определя кое е правилно и кое не, че истината е разтегливо понятие и че връзкарите побеждават, а истинските герои могат да бъдат смачкани за кефа на шефа.
Пак ще го кажа подобен водевил е възможен само в Бг.
И да тази гротеска има почва в нас . Trollface

# 2 213
  • Някъде в Матрицата
Някой беше писал колко телефона било имало при разни хора. Ами то е ясно, че хората имат телефони, които са с тях поне до момента в който започват снимките. Каква им е процедурата по прибирането на телефоните, знае ли се?

# 2 214
  • София

Това не разбрах какво е, везна, някаква кутийка с храна, прилича и на таблет, но не биха го показали така най-отгоре. Телефона, беше скрит.

# 2 215
За съвета на жълтите довечера. Как ще се разпределят гласовете?
Теди, Момчил и Гатьо - 3 гласа и Оряшкова и Мудева - 3 гласа, но.... мисля, че Теди не е готова да стреля по момичетата и ще даде гласа си за Гатьо.  
               Мудева и Оряшкова по Момчил, но той има много грошове ?? дали ще му дадат имунитет да купи или допълнителен глас?
              Момчил (при разговор с Теди) каза, че следващият е Гатьо, но дали натам ще се насочи или ще се сети, че трябва с Гатьо да гласуват за някоя от жените.

Много ми е неясно как ще гласуват. Или продукцията пак ще реши всичко, като не му предложи нищо за грошове??

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 15:29 от Kitikett

# 2 216
Не мен ми прилича на книга..
Иначе Ситнилска е със затворени очи/гледа надолу, не гледа към никой и не ме насочва, но благодаря.

# 2 217
С Момчил ситуацията с т.н.очерняне е много странна и не започна с Румен, а още с първи епизод - леля Вили го нарече вреден ей тъй от нищото и беше обявена за заразното зло , после последва репликата на Мартин , после се почна със синхроните на Румен .Продължи се с въпросите и подмятанията на Ралица. И изобщо нищо не се е видяло , нито той да се конфронтирал с някой, нито в синхрони е говорил лошо за някой. Румен го обявихме за завистлив и злобен, леля Вили и тя е злобна. Мартин не знам какъв точно етикет да му сложим. Обаче Ралица си играе ролята и си чете репликите , нея няма как да я определим завистлива и злобна. Как стана, че един толкова безупречен човек го нарочиха е много интересно.

# 2 218
Ако се наложи само Виолета и Никол да са една срещу друга, Виолета не трябва да се жертва. И ако я победи, не трябва да се осъжда за това или пък после Дунев да ѝ се сърди - все пак нали е игра, тя също е отишла там за да играе 🤔

# 2 219
Силно съм омерзена от случващото се последните дни. Imp
Най-тъжното е, че основните им зрители са подрастващи и тийнейджъри, и за съжаление гледайки тази пародия в такава крехка възраст научават, че правила няма, че в който е сопата определя кое е правилно и кое не, че истината е разтегливо понятие и че връзкарите побеждават, а истинските герои могат да бъдат смачкани за кефа на шефа.
Пак ще го кажа подобен водевил е възможен само в Бг.
И да тази гротеска има почва в нас . Trollface
А как е в реала?

Общи условия

Активация на акаунт