💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 942
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 265
Продукцията не би трябвало да има интерес да очерня, подкопава или тика когото и да било. На теория. На практика - спаси задника на Елвиса, прецака Цецо, вкара Мудев с парашут. Какъв да ѝ е интересът да мачка Момчил или някой друг?  Какъвто за другите пинизи.

# 2 266
  • España
hrisi04, ясно ….тези неща пространно са споменавани през пост …. Не е отговор на въпроса : защо ?
Ако е за трафик : свържете ме , моля с психолозите на продукцията или с “кристалната им топка” да им стисна ръката! 😉
Потенциален спойлер !!!

Скрит текст:
за “шмекера” коментирайте в другата тема , има и други обстоятелства, които са спойлер !

# 2 267
  • София
Защото гонят и рейтинг.
Те са известни с тежките си игри. Иначе ще загубят аудиторията...

А колкото до Радо. Той е сериозен спортист и гони върхови постижения. Няма да го видите на подобни сбирки където има яко пиене и пушене.

# 2 268
Освен Момчил, и Благо беше постнал покрепа за Ситнилска- това понеже някой попита назад.

Думите на Гатьо към Момчи след битката с плочките бяха точно ирония. Гатьо каза нещо от сорта "е...ти хората" като имаше предвид старейшините и "Момчи, ама ти си бил много арогантен бе" . Доказват го думите му от вчера след шокането на канчета от РР, когато каза на Момчил, че не е арогантен и няма значение кой какво си мисли.

Заради глупостта на Ситнилска ще изгорят цели трима души - тя, РР и евентуално Ива

Относно "изгубените" аз все още имам съмнение, че Виолета може да иска да се жертва и да вкара Никол в играта, та в този случай довечера на съвета може директно да изгонят Ива. Ако решат да играят ще бъде доблестно, но от друга страна те имат пълното право след тоя престой на Чистилището да не искат всичко да се реши в игра, където риска е голям.

Аз все още си мисля, че Виолета не игра сериозно на пъзела с Радо и се остави да падне за да може да продължи да пази Никол, което още повече ме кара да мисля, че иска вкара Никол при баща си. Да видим де, може и да е тотална глупост това и Виолета със 100 да поеме към племената Simple Smile
Но аз съм голям фен на Дени и вече не искам Виолета там, ще и попречи повече отколкото ще и помогне.

# 2 269
И защо да го прави всичко това Виолета,само не разбрах?Каква и е Никол?И роднина да е,това е само игра.Или бъркам нещо?

# 2 270
  • София
Примерно Момчил е влязъл в някакви спорове с великата продукция и те се презастраховат, ако реши да си отвори устата и вън. Един вид, този е лицемер и шмекер, не му вярвайте на приказките, пак нещо лъже.

# 2 271
И защо да го прави всичко това Виолета,само не разбрах?Каква и е Никол?И роднина да е,това е само игра.Или бъркам нещо?

Би го направила за Дени, та по същата причина, вече няколко пъти каза, че чувства Никол като дъщеря. Това е просто спекулация не казвам, че задължително така ще стане, но за мен е напълно възможно.

# 2 272
  • España

Заради глупостта на Ситнилска ще изгорят цели трима души - тя, РР и евентуално Ива
.

Именно ! Колкото и да не се харесва тук, Румен изгоря точно заради конкретната ситуация без вина ! Най-достойното беше Ива , като реално замесена,  да поеме удара . Надявам се да я изгонят на съвет , защото иначе ще е несправедливо спрямо Виолета и Никол ( другите “форумни любимки” 🤢) ! Да не говорим , че и Крум можеше да даде фира ( продуцентите обаче решиха да го запазят , че след Цецо щеше да приседне горчивата хапка ! ).

Подкрепата за Ситнилска във всякакъв друг аспект е похвална , но не и в конкректия казус с телефона ! Абеееее….въобще …..” Горе главата…..Бубе”! 🤢

# 2 273

А и Шон Мърфи в "Добрият доктор" не само ,че е измислен образ, а ми и е със синдрома на Аспергер, което е много по- различно от аутизмът. Например Майкъл Фелпс е със същият синдром, както и други известни личности.
Не успях да скрия целия ти пост, затова съкратих, но съм съгласна с всяка твоя дума. Преди време, когато коментирах тук, че според мен Радо е невронетипичен, имах предвид точно Аспергер. И тогава, както и сега подчертавам, че виждам единствено различно устройство на мозъка и мислене, а не диагноза. Радо е Радо, просто неговото "нормално" е по-различно от това на масата, но пък е допринесло за успехите му в плуването.

# 2 274
Абе хора, Румен изгоря заради храната. Какъв телефон. Елиминацията беше заради кашираната храна от резиденцията. Сега ще кажете, че не е знаел сигурно. Да бе, да. Интересно, ако беше изгорял Крум или Благо, кой щеше да е виновен?

# 2 275
Нееее, Румен изгоря, защото не отиде Момчил, който инак не бива да ходи на битки, че трябва да МУ решава пъзелите, ама сега трябваше.

# 2 276
  • España
Lafusco, буквалистика ! 😉
Ако Ива беше признала участието си , съмнявам се племето да не я беше избрало за битката …въпреки евентуалната съпротива на РР!
Ива срещу Крум и Благо…..кой щеше да си замине….и така щеше да е най-справедливо за всички !

Друг е въпросът , че , ако не беше тази простотия с телефона , продукцията едва ли щеше да организира целия този цирк! Даже и минали участници потвърждават , че е имало “затваряне на очи” за малки прегрешения с храна ! Че и стопанинът им е давал по някой зеленчук от време на време…..

# 2 277
Ами честно ли....Ива щеше да бие Крум. Стига да не и сложат вериги. На плуването щеше да го отнесе, според мен и  с железата щеше да се справи. Сега целенето...ми и Крум не беше Робин Худ. Та, относително е с връщането.

Буквалистика..хм, въпрос на симпатии, няма лошо. Но фактите са си факти, играта беше заради храната, а цирка с телефона са можели да го спестят от началото на играта, както се разбра.

# 2 278
Аз ако трябва да избирам половинка, бих предпочела Момчил, Рълев или Мартин  Най- близо са ми интелектуално. За секс - Мастагарския. За приятел - Крум и Гатьо.

Подкрепям. Но при мен Мартин ще ми е за секс, Мастагарков ми е много перфектен. Grinning

# 2 279
Воден пъпеш, даже и тук, в тази тема се писа по-напред, че е имало телефонИ. Не е бил само този, на Ситнилска. Писа се също, че всеки с нещо се е дънил, но продукцията решава кого да изтипоса и кого да прикрие, обаче изкараха Ситнилска единствената виновна /косвено и Ива/, а Мудев - жертвен агнец.
Затова Момчил каза на Ситнилска "горе главата, Бенджи". Защото са актьори в един и същ театър.

Общи условия

Активация на акаунт