💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 992
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 250
Аз ако трябва да избирам половинка, бих предпочела Момчил, Рълев или Мартин  Най- близо са ми интелектуално. За секс - Мастагарския. За приятел - Крум и Гатьо.
Съгласна, за секс може и Михаил. 😂 Даже повече и от Мастагарков. Гледам доста последователи е натрупал, въпреки че не го показват много. Крум съм почти сигурна, че в живота е душичка.

# 2 251
"Женомразието" на Фифо и Гого?
Сериозно? Гого, най-чистата и лъчиста душица, когото всички от сезон 4 харесват,  е женомразец???

# 2 252
Аз не следя внимателно предаванията, ама не съм забелязала Оряшкова да изпъкне в някоя битка. Или греша?
И на двете си капитански държеше темпото на мъжете, което не очаквах от нея, даже на втората ги водеше и стигна първа до топчето. На играта с варелите... Има и още..

# 2 253
"Женомразието" на Фифо и Гого?
Сериозно? Гого, най-чистата и лъчиста душица, когото всички от сезон 4 харесват,  е женомразец???
Продукцията се опита да го изкара такъв чрез Жени, ама даже и на козите в стопанството им беше ясно, че е глупава провокация.

# 2 254
Като казаха, че Ива отива на Светилището, за момент помислих, че се получава добре, ще има битка  между четиримата/или даже съвет/, ще стане по-интересно. Да, ама не! И най-малко Крум очаквах, Виолета или даже Николчето си представях. Големи са смотаняци.

И как по-точно е справедливо спрямо Крум да отиде на Чистилището и да бъде елиминиран направо на съвета? На Цецо поне му дадоха някаква игра, макар и подбрана против него, защото той беше от първите отпаднали когато я играха племената. Ива реално е нарушила едно от най-основните правила на подобен формат и трябваше да бъде директно изгонена заедно със Ситнилска.

Крум е от изненадите на сезона, защото е интересен играч и стратегически и физически. Никой от племената не очакваше той да елиминира Радев според това, което дадоха. Такъв играч да бъде пратен директно на съвет без абсолютно никакъв шанс да се спаси щеше да бъде пълен позор и добре, че от продукцията се усетиха поне за това.

Сега бихте казали, че това не е справедливо спрямо Радо. Може да се съглася, че не беше справедливо да му върнат капитанството, но ако Крум беше отишъл на Чистилището, то Радо не просто го изпраща там, а директно го елиминира. Какъв шанс има Крум да се спаси? Не може да навие Виолета да играе с него тъй като той е силен, а тя очевидно и смята всеки мъж за женомразец. Няма и имунитет, той отива просто да отпадне. Без шанс.

Как има хора, които смятат, че е по-справедливо Виолета да влезе просто ме изумява, тя си има мястото подпечатано на следващата битка така или иначе, защо формата трябва да губи един от хитовете на сезона?

Това щеше да е по-голяма гавра даже от това, което направиха с Цецо. Това, което трябваше да стане е изобщо да не се дава шанс на Радо да изпраща когото и да било и просто да има една финална битка между Виолета и Никол, с какво те са заслужили да са в племената повече от Крум, че са последна и втора в битка за 3-ма?

Единствения начин Радо да си получи шанса да прати Крум без да е прецакан е ако няма съвет, а направо битка или поне Крум да има имунитет и някоя от двете жени да си тръгне, тъй като те загубиха битката. Нещо такова трябваше да се измисли или изобщо да не се дава шанс на Радо да праща никой.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 17:06 от Иван С. 659770

# 2 255
Понеже следите профилите на играчите в инстаграм, какви са коментарите им относно Момчил? Не синхроните, а вече извън сезона.

Момчил е в прекрасно отношения с всички, освен Мудеви. За Виолета не съм сигурна. Със старейшините също са си близки и с Мартин, Благо и Дунев. Днес даже е качил снимка с Дунев и са си я коментирали двамата. Бил е и на събирането при Мартин вчера. Мудеви обаче не са били там, което само по себе си нищо не означава де. Нооо даа, разбира се със всички.

До сега единственото "нарушение" на Момчи е от вчера. Въртенето с крак не е, защото го правеха няколко човека от "загубените", Денислава със сигурност.

# 2 256
Забравих да кажа, че Радо адски ми напомня на Шон Мърфи от "Добрия доктор". Може и да има някаква форма на аутизъм момчето, защото наистина е безкрайно обран откъм емоции и доста роботизиран.
Не знам как да коментирам този пост, като леля на две аутистични деца.
 Оооо аз ще го коментирам като майка на такъв.
Всеки човек носи спектъра на аутизма в себе си, при някои е силно изразен ,при други почти няма признаци. Но главното при аутизма изобщо не са липсата на емоции, а проблем със социалният контакт под една или друга форма. Дори напротив аутистите са много по емоционални от останалите хора ,защото мозъка им приема цялата заобикаляща ги действителност едновременно без сито в главата им. И всяка емоция при тях е много по- силно изразена само че не по начин който е естествен за останалите. Дълбоко се съмнявам Радо да има каквато и да е форма на аутизъм. А роботизиран и аутист лично и аз не знам как да го коментирам.  
А и Шон Мърфи в "Добрият доктор" не само ,че е измислен образ, а ми и е със синдрома на Аспергер, което е много по- различно от аутизмът. Например Майкъл Фелпс е със същият синдром, както и други известни личности.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 17:26 от Joy 05

# 2 257
Някой знае ли защо Радо го няма по събиранията? Или аз съм го пропуснала нещо?

# 2 258
  • софия
Защото има много хора и ще му се налага да общува.

# 2 259
Защото има много хора и ще му се налага да общува.
Хаха, да, вярно е Smile Ама дали и не живееше в чужбина? Може и да бъркам де.

# 2 260
Освен Момчил, и Благо беше постнал покрепа за Ситнилска- това понеже някой попита назад.

Думите на Гатьо към Момчи след битката с плочките бяха точно ирония  "Момчи, ама ти си бил много арогантен бе". Командосът каза нещо от сорта "е...ти хората" като имаше предвид старейшините . Вчера, след шокането на канчета от РР, Гатьо каза на Момчил, че не е арогантен и няма значение кой какво си мисли, освен него, което си е жив комплимент Grinning

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 17:21 от Lafusko

# 2 261
  • España
Голямата награда печели този, който даде смислен и обоснован отговор на въпроса : “ какъв е интересът на продукцията да “очерня” определен участник , ако той е добър ( даже най-добрият ) играч ? “ !!!

Последното , което би ми хрумнало е да защитавам Тупарев и сие след всичките неразбории , които успяват да сътворят .
Предвид  целия миш-маш този сезон , си позволявам да имам и своите съмнения в “брилянтния “ професионализъм и възможности на психолозите и сценаристите ( тоест  да са си казали : “я дайте сега да “подкопаем” Момчил, защото той ще стане любимец на зрителите и те ще се втурнат да го защитават и така ще генерираме велик трафик….хохохо !”
Хората имат целия суров материал ….Игрите вече са приключили….Всичко е заснето ….Монтирано…Каквото е станало - е станало ! За авторите е ясно кой до къде , как и защо е стигнал ….Ние гледаме магията на монтажа !

Ето поради това не мога да причисля Момчил към най-големите ми любимци ! Ситият лъв е силен , когато се нахрани ….въпросът е как ще ловува за плячката си ! 😉 Метафорично казано …

# 2 262
За Радо нали казаха ,че е студент в САЩ. А и е активен спортист може да се готви за състезание.

# 2 263
Като са искали толкова жена победител защо не даваха кофички, делвички, купички и друга посуда, а ги хвърлиха в тежката металургия?!?

# 2 264
Не знам какъв им е интересът, но се забелязва как Ралица иронизира Момчил, а Димо не му прави забележка в игрите (вчера носеше частите с плуване, а не върху лодката), за да го изкарат "шмекер" след време. Постоянно дават синхрони против него на Румен, а след него и на Мудева. Тя нямаше проблем с Момчил преди да влезе "момчето" й. Тези неща правят впечатление, постоянно го провокират...а буди симпатии с търпението си. И да е стратегия евала за търпението! Wink

Общи условия

Активация на акаунт