💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 201
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 235
Аз, честно казано, арогантен използвам и за човек, който е груб. Такава е Вили, в частност и Мартин.
Добрата новина че, че арогантен има и значение на дързък - ако това Румен е вложил като значение, когато окачествяваше Момчи така, съм ОК. Но, не мисля..Защото Момчил от видяното до тук е дързък, но определено не е груб.
ПП. О, не, определено нямаш право да газиш хората, когато си успешен. В съвсем друг смисъл го използвах аз-именно, че са груби, защо не и дръзки в поведението си, защото са видели не едно и две в живота и са им ясни доста схеми.

# 2 236
Играта е многокомпонентна.
1. Сглобяване на лодка.
2. Който иска, с лодка събира частите на пъзела, който не иска, може с плуване или по друг, удобен нему начин.
3. Реди се стълбичка
4. Решава се пъзел.
Старейшините трябваше да сложат двамата високи един срещу друг на втора линия. И да завъртят платформата на дългата страна, успоредно на масата за редене. Така Дени тежеше само на предните, вместо да се центрира на платформата.

А пък Дени участва в някакво друго предаване. Добре, че била умна, та ги измъкнала. От къде ги е измъкнала? Гребаха като луди, държаха я на колците. Водеха през цялото време, а тя ги е измъкнала??? Тета Виолета номер 2.

каза го защото Мастагарков я предложи на пъзел, а пъзела е най-мръсното нещо в ИВ, това е нещо като да си вратар във футбола, обърка ли се пъзела ти си виновен изцяло за загубата, объркали се трасето няма чак такова голямо значение. Просто бе щастлива, че не се провали, червените бяха двама и бая бяха почнали да напредват.
Просто Дени отново се показа, като най-силната жена този сезон. За жалост има хора, които гледат на нея  и се сещат за Виолета, а нейната игра няма нищо общо с тая на Виолета.
Дени е силна и добричка.

# 2 237
За Момчил думата арогантен не отговаря изобщо.

# 2 238
Никой не е казал, че обикновените бербери са "злобни и завистливи". Цяла България видя, че РР е такъв.
Никой не казал, че всички трябва да са ай-та. Само амбициозни, интелигентни и талантливи стават такива!
  Да де, наблегна се ,че Румен не става за друго , освен за берберин
Той иска да стане фризьор. Казал го е в интервю. Никой не е казал, че става само за това.

# 2 239

"Аз съм капитан, аз ще кажа каква е стратегията"
"С Румен мога да нося Гатьо цял ден"
"Никой не може да ме бие на това трасе"

Момчил е арогантен, обаче играе и яко фалшива роля според ситуацията. Иска да е угоден на абсолютно всички, сакън да не каже истината за не е в конфринтация ще каже обратното, не обвинявал Ситнилска, смятал жените за равностойни, одобрява Румен за капитан, че и  пляско, вместо сам да се изяви и още много и много. Виолета го. разкри първа при сините, след това той зае леко отбранителна позиция и се посмири, след това при жените пак започна да се показва и постоянно да се налага.
Има нещо в него което не се вижда на синхроните, внимава иска всички да го харесват и определено му се получава.

# 2 240
Не е подиграван за това, това пък от къде дойде. Смяхме се принципно на берберството, като широко-модно напоследък. Както навремето всеки гараж стана фриз. салон. Така е сега с тези бербери, временно явление е това с брадите, мода. Някои не примираме по бради и вакса за бради просто и си се смеем. Не на Румен конкретно.

"Аз съм капитан, аз ще кажа каква е стратегията" - това е да си капитан, това не е арогантност, това е отговорност  и лидерско виждане;
"С Румен мога да нося Гатьо цял ден" - факт, аз го вярвам, какво ви учудва. Двама силни физически мъже са това, да.
"Никой не може да ме бие на това трасе" - това е увереност на база видяното от другите в игрите, това е далеч от арогантност..

Момчил е арогантен,
Има нещо в него което не се вижда на синхроните, внимава иска всички да го харесват и определено му се получава. - възможно е, ами-да са го показали. Ако той се пази в синхроните, това не го прави арогантен, а умен.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 15:42 от фаастък

# 2 241
Това че поема инициатива и казва аз за мен не е арогантност , по-скоро е амбиция примесена със самонадеяност .

# 2 242
  • софия
Момчил не е светец. Когато може  улеснява играта си. Без да го крие. Ако има проблем, Димо и останалите са на терен и до се винаги са правели забележка и връщали играчи.
Когато е вторачен в победата буквално изключва, снощи скочи от доста голяма височина. Адреналинът не му действа хич добре в големи дози. Тогава му спира мозъчната дейност. За сега  се справя на терен и не съм чула от него една дума срещу някой от останалите. Напротив, винаги нахъсва,  подкрепя и уважава отбор и опоненти.
Радев не успя да спечели нито една битка,  влезе с гласуване на което сам се избра. Позволи си да нарича с обидни думи играчите. Сам се провъзгласи за един от най-добрите и успя да се фръцне на гаджето и Оряшкова, защо не гледат и слушат само него. Успя с егоизма си и претенциите да е дъ уан енд онли за отрицателно време да разбие един задружен отбор.
Ем, сори, но на моята везна тежестта на симпатиите е към Момчил.

# 2 243
И хайде, Румен поне битки е видял. Ми Мудева? Сама си грабна знамето ей така, все едно и се полага по наследство.

# 2 244
Ми полага ѝ се. Това племе за тях е направено и всички им са длъжни. Simple Smile

# 2 245
Аз ако трябва да избирам половинка, бих предпочела Момчил, Рълев или Мартин  Най- близо са ми интелектуално. За секс - Мастагарския. За приятел - Крум и Гатьо.

# 2 246
Нещо много прожекции към поведението и образът на Момчил, още малко и ще се канонизира.

Не един или двама души в този формат, в различни племена, в различни ситуации стигат до един и същи извод, но някак си е много по-лесно всички да са зли и завистливи, а Момчи да е онеправдан герой.
Това има логично обяснение, продукцията им го подсказва и внушава.
Ако Момчи е толкова лош и подъл как пък не показаха една такава ситуация??!
Това, което ние виждаме е един обран, възпитан и свестен млад мъж. При това силно желания от продукцията да го очернят как не успяха едно нещо, което го компрометира да пуснат?!
Колкото за игрите, че не бил екзактен на някои от тях, че то това се случва постоянно с някой играч във всяка една битка.
Някой, като наруши правилата Димо трябва да се намеси, при толкова хора от екипа на терен трябва да се реагира на мига. Дето се вика "кьорав карти не играе" . От всички отбори е имало леки нарушения на правилата на игрите, но продукцията си затваря очите. Понеже решиха, че Момчи не им е удобен и сега се хванаха за сламка.

Ами да канонизират го, зорлем го правят героя на народа, както стана с Фифо миналия сезон.
Ама не си вземат поука.
Не са те хората, които определят кой ще е любимеца на публиката.
Ами оставете нещата да се случват. Ама не те трябва да дирижират всичко. Въпросът е докога?!

п.п. Димо сгрешен пъзел не забеляза, но нищо по въпроса. Що не дърпат ушите на тия от Старейшините, които го редиха и не ги изкараха мошеници, че се облажиха от това?!

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 16:53 от sineva 1

# 2 247
Абсолютно - Фифо 2 е Момчил!
Колкото повече опитват да "вадят очи, толкова повече изписват вежди"! Продукцията го черни, ние все повече го харесваме! Yellow Heart

# 2 248
Ами то имаше грешен пъзел, плочки някакви на Вили и какви ли не други глупости и неточности, пък него не са го видяли и след време ще кудкудякат, че е нарушавал правилата?
Вече почвам да го харесвам И напук. Как ли е издържал, сигурно не си е потупквал главата, ами направо я е блъскал в стената.

# 2 249
Е, хайде сега. Никаква неземна добродетел не се изнася на преден план. И какъв ти ореол. Просто начина, по който Мудеви рязко започнаха да го коват, едновременно с репликите на актьорите-водещи, води до отрицание. Момчи няма ореол. Не му е нужен. Нормален е. За разлика от Мудев.
ПП. Именно, Вили си преценява силните опоненти много добре.
Само факта, че единият го наричате с галено име (и не е за по-кратко, пести се само една буква), а другият - с подигравателен прякор, показва точно обратното на написаното.

Аз съм прост фен. Имам право да се подиграя лекинко на хора, които не блестят с умствен капацитет и не умеят да боравят с изразните средства така, че да бъдат разбрани. За справка - наричам Румен често Румен, но и Мудев, защото е придатък на Мудева. Той е там покрай Мудева, за да се поддържа линията на влюбената двойка, бе върнат в игра без нито една спечелена битка. В началото му симпатизирах, но след като полсушах как и какво говори, рязко си смених позицията. Ами-то не му се разбира на момчето нищо и върти две думи-арогантен е едната.
Момичил не ми е дал повод да го "подиграя" за сега.
По същия начин се кодошим тук и с Гатьо, на когото започнах крайно да симпатизирам.
ПП. я ми пребройте колко пъти съм написала Момчи и Момчил, защото и двете ги употребявам. Също така, за разлика от повечето наричах Цецо (друг мой фаворит) с истинското му име и не го прекръствах на Цветан или подобни Simple Smile
Не визирах конкретно теб, а цялостното настроение тук и във Фейсбук. Не съм искала да изглежда като лична нападка 🌹

Продукцията обича да подсилва образите. Но нещо ме кара да мисля, че на Момчил самочувствието не е като “женомразието” на Фифо и Гого. Може и да бъда оборена.

Общи условия

Активация на акаунт