💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 075
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Някой беше писал колко телефона било имало при разни хора. Ами то е ясно, че хората имат телефони, които са с тях поне до момента в който започват снимките. Каква им е процедурата по прибирането на телефоните, знае ли се?
Всеки на входа си оставя телефони, лаптопи, часовници и каквото се сетиш.
После се преравя щателно багажа (би трябвало в присъствието на самия играч) и каквото се намери се конфискува. Колко основно претърсват самите играчи, не знам
Няма никакъв шанс да се пропусне нищо, освен ако някой от продукцията не реши да си затвори очите.
Преди време доколкото помня е можело да минат тези гумени гривнички за плащане които раздават банките, обаче сега би трябвало да знаят и тях, освен ако играчът не се изхитри и не увие такава гривна със мъниста, конци и прочие: така потенциално може да объркат че е талисманче от т.нар тип friendship bracelets, които им дават да носят

# 2 221
Забравих да кажа, че Радо адски ми напомня на Шон Мърфи от "Добрия доктор". Може и да има някаква форма на аутизъм момчето, защото наистина е безкрайно обран откъм емоции и доста роботизиран.
Не знам как да коментирам този пост, като леля на две аутистични деца.

# 2 222
С Момчил ситуацията с т.н.очерняне е много странна и не започна с Румен, а още с първи епизод - леля Вили го нарече вреден ей тъй от нищото и беше обявена за заразното зло , после последва репликата на Мартин , после се почна със синхроните на Румен .Продължи се с въпросите и подмятанията на Ралица. И изобщо нищо не се е видяло , нито той да се конфронтирал с някой, нито в синхрони е говорил лошо за някой. Румен го обявихме за завистлив и злобен, леля Вили и тя е злобна. Мартин не знам какъв точно етикет да му сложим. Обаче Ралица си играе ролята и си чете репликите , нея няма как да я определим завистлива и злобна. Как стана, че един толкова безупречен човек го нарочиха е много интересно.

Аз Вили я харесвам. Вреден го нарече в стил-силен играч, вреден за нея-->трябва да бъде остранен максимално рано.
Мартин не му отричам добрата игра, но не го харесвам. Нямам спомен той какво е коментирал за Момчи, подсети ме моля те. До този момент не съм усетила натрапчиво очерняне. такова усетих с идването на Мудев и събирането на семейство Мудеви.

# 2 223
  • Euskal Herria
Понеже следите профилите на играчите в инстаграм, какви са коментарите им относно Момчил? Не синхроните, а вече извън сезона.

# 2 224
Нещо много прожекции към поведението и образът на Момчил, още малко и ще се канонизира.

Не един или двама души в този формат, в различни племена, в различни ситуации стигат до един и същи извод, но някак си е много по-лесно всички да са зли и завистливи, а Момчи да е онеправдан герой. Изключително му симпатизирам, но той е точно толкова арогантен и самонадеян, колкото Цецо или Румен, разликата, която му печели симпатии, включително и моите е същото, което отличава и Рълев. Момчил мисли, Момчил не е импулсивен, не действа първосигнално и много добре знае какво прави, особено пред камери. Но се изпуска, като всеки човек. Предпочитам човешки герой пред съвършения мъченик.

Отново идва лошия монтаж на предаването и собствената им непоследователност и некомпетентност. Или не са успели да хванат тези ключови моменти, или са решили да ги прикрият в началото, но после са тръгнали в друга посока и сега е мешана скара. От показаното обаче никаква постоянност няма и е естествено всички да са възмутени.

# 2 225
Понеже следите профилите на играчите в инстаграм, какви са коментарите им относно Момчил? Не синхроните, а вече извън сезона.
Никой нищо не коментира. Нито изгонването на Ситнилска, нито това на Ива /а гледам доста хора са близки с нея/, нито думите на Радев към Момчил. Пълно мълчание. Единствено Момчил беше написал нещо приятелски при излизането на Ситнилска.

# 2 226
Е, не всички са зли и завистливи. Само Мудевите Simple Smile
Цецо също ми е много далече от завистлив и арогантен.
Вили може да е арогантна, нея животът я е калил да е такава, на мен изказът и не ми пречи, защото демонстрира доста реалистично виждане, стъпила е на земята. Марто е арогантен, на база положението си в реала, да кажем - с покритие също, въпреки, че него пък не го харесвам. Но играе играта, барабар с тази си арогантност. Те затова с Вили не мелят заедно, защото и двамата са реалисти и животът ги е научил да са такива, не се залъгват и са доста адекватни, гъвкави и приспособими извън предаването, за да са успешни.

# 2 227
  • София
Нещо много прожекции към поведението и образът на Момчил, още малко и ще се канонизира.
Аз мисля че от тук докато е още в играта за Момчил ще се говори колкото за всички останали взети заедно.
И колкото повече от продукцията се опитват да го провокират/очернят, толкова повече подкрепа ще има тук.
Лошото в случая е че продукцията така и не успява да изгради друг толкова ярък образ, който да послужи като антагонист (както бяха Симеон и Андрей в с3, Жени и Фифо и прочие). С Румен нямаше как да стане, сега можем да очакваме и се надяваме на някой гладиатор да бъде развит като такъв. При сините няма кой да свърши тази работа

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 15:20 от dido2k

# 2 228
За мен този сезон ще остане в историята на Игрите като Сезонът на абсолютната безпринципност. Никога досега не е имало толкова последователна и целенасочена работа по обезсмисляне на усилия, участници и стратегии. Проблемът при такива изпълнения е, че усещането за провал идва по-късно, но затова пък трае дълго. Първи сезон също завърши скандално и това го определя, но нагаждането стана на финала. Тук само се трупат безобразия. Това с връщането на Крум и капитанството му е поредна брънка от веригата. Усещам как от запален зрител, който броеше минутите, се превръщам в доста пасивен наблюдател /добре че чета форуми и гледам подкасти, иначе все по-често превъртам/. Вероятно в това темпо ще ми убият желанието за сезон шест. Самата физиономия на Крум вчера събуди желанието ми да изключа телевизора и то не защото принципно не харесвам Крум, напротим, момчето ми допада. Защо обаче изобщо тече състезание? Да се събират и да си избират победител. Пфу...!

# 2 229
  • София
Като казаха, че Ива отива на Светилището, за момент помислих, че се получава добре, ще има битка  между четиримата/или даже съвет/, ще стане по-интересно. Да, ама не! И най-малко Крум очаквах, Виолета или даже Николчето си представях. Големи са смотаняци.

# 2 230
Може вече да го прилагат и на териториални и на номинационни битки: "Искате ли да играете игра или ще гласувате кой отбор да отиде на Резиденцията?", "Искате ли да минавате трасето или ще се разберете тук като големи хора Гладиаторите или Старейшините да са на номинации?"

# 2 231

Аз Вили я харесвам. Вреден го нарече в стил-силен играч, вреден за нея-->трябва да бъде остранен максимално рано.
Мартин не му отричам добрата игра, но не го харесвам. Нямам спомен той какво е коментирал за Момчи, подсети ме моля те. До този момент не съм усетила натрапчиво очерняне. такова усетих с идването на Мудев и събирането на семейство Мудеви.
  Не, Виолета имаше предвид вреден за отбора. А на Мартин репликата беше при играта с въртенето и засилката с крак

# 2 232
Виолета за никого не е казала една хубава дума, само те двете с дъщеря й най-Убави. Тъй че точно тя не ми е критерий кого изкритикувала. По-скоро приемам, че щом ги критикува, значи са читави хора Grinning

# 2 233
Аз само не разбрах последно Момчил страх ли го е да ходи на елиминационни битки или е лицемер, който се натяга да ходи на такива, заради публиката?
Нещо по средата SmileSmileSmile.

# 2 234
Е, не всички са зли и завистливи. Само Мудевите Simple Smile
Цецо също ми е много далече от завистлив и арогантен.
Вили може да е арогантна, нея животът я е калил да е такава, на мен изказът и не ми пречи, защото демонстрира доста реалистично виждане, стъпила е на земята. Марто е арогантен, на база положението си в реала, да кажем - с покритие също, въпреки, че него пък не го харесвам. Но играе играта, барабар с тази си арогантност. Те затова с Вили не мелят заедно, защото и двамата са реалисти и животът ги е научил да са такива, не се залъгват и са доста адекватни, гъвкави и приспособими извън предаването, за да са успешни.
 За първи път чувам арогантен с покритие, значи щом си успешен няма значение с цената на какво си го постигнал, можеш да газиш хората и това е нормално , в правото си си на успешен човек. А пък обикновените бербери са злобни и завистливи. Щото всички трябва да са ай-ти специалисти и бизнесмени и останалите са лузъри.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 15:26 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт