💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 904
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 295
Радо не искаше да праща Крум, защото го счита за добър за племето в игрите. А Калоян го познава като плувец и го уважава. Искаше да прати Цвети, защото е най-заменима според него. Това са му мотивите и те важат, макар че повечето хора ще ги счетат за глупави. Както Крум. Не, Крум, не е глупав Радо. Просто искаше да те запази в племето, защото така счита за редно.

# 2 296
Привет дружина! Разнищили сте пак де що има. От ИВ са ми интересни реакциите на Дени- точно като от американски следобеден сериал. И разбира се поведението на Момчил. Дано имате късмета да попаднете в Шънян, който  е доста близо до Северна Корея, със  7.7 млн. жители и 20 университета без да знаете езика. Да се адаптирате към съвършено чужда култура и да оцелеете в нея. Или Вили с нейните приключения и постигане на успех в САЩ. Много интересно се вижда, как средата, в която всеки е израстнал е дала отражение на това, което ни показва в момента. Гатьо също, както и "спортистите" с техните номера. За Китай и Момчил съм сигурна, че ако няма железен характер няма да е могъл да оцелее и да завърши там образование. Плюс много лицемерие и премереност. Ех, Гого, тук всички те предодоха и си въобразяват секс с измислени герои. Сал една аз ти оставам вярна и чакам да се върнеш!

# 2 297
  • Sofia
Предаване с претенцията, че носи отговорност за примера, който дава на аудиторията и изисква от участниците също да бъдат добър пример, следва да не си позволява отклонение дори на милиметър от ясни и точни правила! На момента и безкомпромисно! Толкоз. Какво по-очевидно лицемерие от това?!
И защо изобщо все още има хора, които вярват и припяват на тоя рефрен?! 
Точно както ние се възмущаваме на това, така е имало и участници, които са го правили вътре. И с тях продукцията се е разправила, както е могла. А именно чрез "сготвяне", "едит" и т.н. реваншизми.
Пък зрителите се препираме кой крив, кой прав. То всичко е опорочено още из основи.
Сигурно повтарям мнозина, но не успявам да изчета всичко, сори.

Единственото последствие, на което се надявам от целия цирк е Момчил да купи бдж Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 298
Аз ,ако бях на мястото на Радо хич нямаше да ги слушам .😉😁 Щях директно да си изпратя малкото мрънкало . Аз от екрана едва я търпя Цвети като вземе да мръння пък на него горкия не знам какво му е.😁 Пък и в такъв случай продуцентчетата можеха съвсем друга схема да направят.😉

Сега без шега. Наистина най- правилният стратегически ход си беше Крум , ама какъв е ефектът, като продукцията не харесва това. Така само ги прецакаха момчетата за пореден път. Още от началото ги прецаква продукцията и така май ще е и докрая. А най- готините за мен този сезон си бяха всите братя. Еееее колко готино щеше да е племе само от двойки и стратегически и на терен щеше да е голям кеф за гледане.😃

# 2 299
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз снощи изпуснах точно драмата с телефона втора серия, та преди малко я изгледах. Ами страшно глупаво от страна на Ива да си замълчи. Би трябвало да е наясно, че щом питат, значи знаят. Щеше да е много по-достойно да си беше признала още на първия въпрос, а не да чака да задълбават.
А Крум го върнаха така светкавично, защото едва ли беше стигнал по-далече от портичката на стопанството. Joy

За фаворитите - тази година нямам един ясно изразен фаворит, всички силни си имат по някоя "несъвършена" черта /съвсем нормално/. Най-много харесвам Момчил и Мартин, най-умни са, но и те си имат трески за дялане. Момчил е доста самонадеян и от време на време леко арогантен, което макар и с покритие, явно дразни околните. Мартин е схемаджия.
Мастагарков не е много умен. Всъщност след отпадането на Моника, той зае овакантеното място на добрия, но глуповат участник. Грешката му е, страшно много се старае да се изкара в най-добра светлина за пред публиката, заради което прави необмислени ходове и грешки.
Радо е саможив и не обича да се съобразява с никого. Крум и Рълев са огън на арената, но нещо не успявам да ги харесам съвсем, не знам защо.
Денислава е най-силната жена, но пък във всеки момент е фокусирана да "мрази" някого. Виолета е ясна на всички.

# 2 300
  • при късмета
Радо има емоции разбира се, но не е способен да изрази собственото си мнение. Не е киборг, а няма способността да оцени реално ситуация и обстановка около него. На мен лично изобщо не ми стана ясно защо се фръцна на Цвети и започна да се държи пренебрежително. Даже Рълев като се опита да му обясни, че Цвети иска разговор, за да знае защо и какво се е променило в тяхната коалиция, неговите думи бяха "какво пък ще говоря с Цвети?" Не те, а лично той негласно извади Цвети от тази коалиция и после се чуди защо тя се е обърнала. Цвети си имаше осованията и не бяха измислени, никой няма да стои в псевдокоалиция, която му крои шапка. Рълев втори път го предупреди, каато му каза, че Цвети има грошове и ако я изпрати в чистилището тя ще се върне и той е там, вместо нея. Каза му го в прав текст, а той беше неспособен да го осмисли просто. Умствен капацитет му липсва на Радо, не е киборг. Като се заяжда с някого без причина, защо очаква този някой да приема това му поведение, с какво е длъжен? Не мога да харесам такива хора, та ако ще не световни шампиони, не в Гинес, ами каквито искат да са, за мен не са хора.
Момчил и на мен ми е фаворит. Дунев също го харесвам, с изключение на вчера е изнесъл доста игри. Не знам само защо не е самостоятелен играч, а трябваше да влиза с дъщеря си, според мен щеше да има повече успех. Нямаше и на Виолета на обработването да се върже, ако не беше дъщеря му и възможността да го манипулира в тази насока. Самата Виолета много я харесах в началото и е най-голямото ми разочарование в сезона.
Оряшкова също я харесвам. След прочетеното тук пак не мога да я разхаресам, добронамерена е, спокойна, реалист и не е навредила умишлено никому. Харесвам такива участници, които без капани и заговори с/у друг стигат напред, а със собствени сили.
Гатьо ми е много противоречив. В началото много ме дразнеше. Ако не беше той, нямаше да са на коалиции Гладиаторите. Той подаде тон за песента "ние шестимата сме оригинала и друг няма да е". Ако не го беше направил, а бяха приобщили Рълев и Радо, щяха да са наистина много силно племе. За разединеинето за мен е виновен само и единствен Гатьо, нищо, че вече не е  в това племе. А държанието му в началото не можех да го издържам. Ако на мен някой ми налага казармени правила, не на място и някакви негови си виждания като единствените правилни, щях да го халосам с нещо и изобщо да го оставя да си мисли, че е в някоя казарма, да дава заповеди на въздуха. Започна да ме забавлява по едно време, ама и той няма голям умствен капацитет, та и смешките му заучени и отдавна остарели. Обаче му трябват повеече медицински грижи, вижда се, че изобщо не е някоя безобидна алергия и човека може изобщо да не е знаел, че е предразположен към такива реакции. Човек не се тества без нужда, обикновенно разбира за някаква алергия след като вече носи последиците от нея.
По принцип съм по-голям фен на Фермата и двете гледам със закъснение, заради възможността да го гледам без реклами, но игрите гледам втори. И за двете предавания и участниците си формирам мнението само на видяното в самото предаване и странични материали рядко гледам. На Фермата чат пат Мирон, на игрите абсолютно нищо не гледам. Та товавъв връзка, че другата седмица няма да ви досаждам, влязох в темата заради очеизвадната разлика във веригите на Мастагарков и Румен на елиминацията. Игрите гледах с интерес само 1 сезон, от втори стана ясно, че продукцията предварително знае победителя и това обезсмисля всичко. На Фермата поне зрителя има право на глас и финала винаги е на живо

# 2 301
  • софия
Привет дружина! Разнищили сте пак де що има. От ИВ са ми интересни реакциите на Дени- точно като от американски следобеден сериал. И разбира се поведението на Момчил. Дано имате късмета да попаднете в Шънян, който  е доста близо до Северна Корея, със  7.7 млн. жители и 20 университета без да знаете езика. Да се адаптирате към съвършено чужда култура и да оцелеете в нея. Или Вили с нейните приключения и постигане на успех в САЩ. Много интересно се вижда, как средата, в която всеки е израстнал е дала отражение на това, което ни показва в момента. Гатьо също, както и "спортистите" с техните номера. За Китай и Момчил съм сигурна, че ако няма железен характер няма да е могъл да оцелее и да завърши там образование. Плюс много лицемерие и премереност. Ех, Гого, тук всички те предодоха и си въобразяват секс с измислени герои. Сал една аз ти оставам вярна и чакам да се върнеш!
Кхъ,  кхъ...виж ми аватарчето. 😜

# 2 302
И защо да го прави всичко това Виолета,само не разбрах?Каква и е Никол?И роднина да е,това е само игра.Или бъркам нещо?

Би го направила за Дени, та по същата причина, вече няколко пъти каза, че чувства Никол като дъщеря. Това е просто спекулация не казвам, че задължително така ще стане, но за мен е напълно възможно.
[/quote

Дени е силен играч, а Николче на всички игри е последна. Влиза в племе и излагация за тати Дунев.
Виолета е "хитра сврака" и вижда възможностите на Никол.
Ама дИтето е гладно, затуй се запъва и спъва. Най-добре е да си ходи и нахрани.
Дени е класа над Никол, сладурка е, но без мама.

# 2 303
Радо не искаше да праща Крум, защото го счита за добър за племето в игрите. А Калоян го познава като плувец и го уважава. Искаше да прати Цвети, защото е най-заменима според него. Това са му мотивите и те важат, макар че повечето хора ще ги счетат за глупави. Както Крум. Не, Крум, не е глупав Радо. Просто искаше да те запази в племето, защото така счита за редно.
Именно. Друг е въпроса дали Крум заслужаваше и щеше изобщо да разбере подобни спортменски мотиви.

# 2 304
Добър вечер ! Малко ''random'' пост, но ако на някой му е интересно от резултатите на кастинга, който беше под наставленията на Фифо - ето тук той е направил влог https://youtu.be/ljR7Trg2xGk. Виждат се братята Кръстеви, Цецо,Туньо. А, това са и резултатите. Изпитанията са типично кросфитърски: напъди с 50кг щанга, хълки, бягане, набиране на въже и всичко това разбира се с 9кг жилетка.

# 2 305
  • При семейството си
Като казаха, че Ива отива на Светилището, за момент помислих, че се получава добре, ще има битка  между четиримата/или даже съвет/, ще стане по-интересно. Да, ама не! И най-малко Крум очаквах, Виолета или даже Николчето си представях. Големи са смотаняци.

И как по-точно е справедливо спрямо Крум да отиде на Чистилището и да бъде елиминиран направо на съвета? На Цецо поне му дадоха някаква игра, макар и подбрана против него, защото той беше от първите отпаднали когато я играха племената. Ива реално е нарушила едно от най-основните правила на подобен формат и трябваше да бъде директно изгонена заедно със Ситнилска.

Крум е от изненадите на сезона, защото е интересен играч и стратегически и физически. Никой от племената не очакваше той да елиминира Радев според това, което дадоха. Такъв играч да бъде пратен директно на съвет без абсолютно никакъв шанс да се спаси щеше да бъде пълен позор и добре, че от продукцията се усетиха поне за това.

Сега бихте казали, че това не е справедливо спрямо Радо. Може да се съглася, че не беше справедливо да му върнат капитанството, но ако Крум беше отишъл на Чистилището, то Радо не просто го изпраща там, а директно го елиминира. Какъв шанс има Крум да се спаси? Не може да навие Виолета да играе с него тъй като той е силен, а тя очевидно и смята всеки мъж за женомразец. Няма и имунитет, той отива просто да отпадне. Без шанс.

Как има хора, които смятат, че е по-справедливо Виолета да влезе просто ме изумява, тя си има мястото подпечатано на следващата битка така или иначе, защо формата трябва да губи един от хитовете на сезона?

Това щеше да е по-голяма гавра даже от това, което направиха с Цецо. Това, което трябваше да стане е изобщо да не се дава шанс на Радо да изпраща когото и да било и просто да има една финална битка между Виолета и Никол, с какво те са заслужили да са в племената повече от Крум, че са последна и втора в битка за 3-ма?

Единствения начин Радо да си получи шанса да прати Крум без да е прецакан е ако няма съвет, а направо битка или поне Крум да има имунитет и някоя от двете жени да си тръгне, тъй като те загубиха битката. Нещо такова трябваше да се измисли или изобщо да не се дава шанс на Радо да праща никой.
Все пак да не забравяме, че Радо не знаеше, че е директна елиминация. Радо знаеше, че там имат имунитет, битки, шанс за връщане в основните племена.
Отново в движение се промениха условията, дали заради конкретни участници, дали заради цялостния сценарий, кой да ти каже.

# 2 306
  • Стара Загора
Ива се издъни отвсякъде с мълчанието си. Трябва да и е било ясно, че няма да мине между капките. Поне да беше застанала като Александър от сезон 3 и да си каже смело какво мисли. Щеше да спечели зрителски симпатии.
Аз пък не съм убедена, че мълчанието на Ива е нейно решение. Почти сигурна съм, че й е казано какво и кога да признава. И ето - пълнеж за още две серии.
 И за това, не е коректно на базата на показаното в конкретния случай, да я определяме като малодушена.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 20:35 от wanconboy

# 2 307
Макар, че шоуто е режисирано не мисля, че всичко е сценарий. Голяма част от събитията се движат именно от решенията на участниците. Ако им отнемем свободната воля то тогава не можем на нито един да припишем негативи или позитиви.

# 2 308
Мениджърката на многомилионната фирма на майка си, Дени, май си живее изяло тук? Интересно и  как управлява майка ѝ от тук фирма за даване на луксозни имоти под наем?

Дени до 18г възраст е живяла в София и е гледана от баща си.
Ако е ходила в Щатите е било на гости или за няколко години.
Дори се съмнявам да знае добър английски.

Фирмата не е многомилионна,нито има 60 души персонал,нито управлява имоти за милиони.
Агенцията я има 2ма служитeли,я не. Менажира евтини къщи в район,в който не бих стъпила,а какво остава да гледам деца там.
Визитката "служители" на Виолета са нейната приятелка и мъжа на съпруга й. Къщата,където снимат е наема за видеото просто.
Виолета си живее в апартамент в не особено уау квартал(не е гетото,но не е лъскав).
Вили е била бодибилдърка дълги години и е тренирала хора в зала (то й личи).
Хората,които я познават на живо,казват,че била майтапчийка и готина.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 20:24 от Adoralova

# 2 309
  • София
Голямата награда печели този, който даде смислен и обоснован отговор на въпроса : “ какъв е интересът на продукцията да “очерня” определен участник , ако той е добър ( даже най-добрият ) играч ? “

По същата причина, поради която, Неделчо защитава Вили и не може да я види с нашите очи.
Пристрастност, предпочитания любимец и побутването му.

Общи условия

Активация на акаунт