💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 843
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, лудницата е пълна! Мудева хубаво си мълчеше, сега като си отвори устата, остави всички зрители в ступор - ми тя не може да говори! "Перка на устата", "Намерила на хляба мекото"... Срам и резил! Rolling Eyes
Калоян пък бил много спокоен и ориентиран. Като се сетя колко ориентиран беше на пъзела онзи ден, той май е най-неподходящият за този пост. Joy Пък и с този нисък и тих глас...

# 2 476
Калоян като спокоен ли се определи? Не получи ли нервен срив преди два дена на пъзела?

# 2 477
  • София
Радо и Мишо как маршируваха само, хаха Grinning

# 2 478
“Щом някой ти е сърдит, то е защото си казал истината.”

- Мудева 😂

Тия двамцата какво го нарочиха Момчил така и не разбрах.

# 2 479
  • Брюксел / София
Гладиаторите пак сглупиха със стратегията. Калоян бил спокоен и организиран, ама за глупав и паникьор премълча Simple Smile

# 2 480
А да бе, обиден - страх го е!
Така се покри и миналият път и остави Румен да поеме удара!
Цар Лъв, чака да го закарат жените на финала.

Какъв удар ще поема Румен, като той няма нито една спечелена битка. 😄Добутаха го до племето по милост. Ако не беше Момчил, Амазонките щяха да изгният на реката. 😂

# 2 481
Мудева не може да върже две думи ама и Момчил е същият.
Не знам кой ми е по-неприятен.

# 2 482
Ма то цедка, перка,  все тая! Да не мислите, че миските ги различават? Щом въпросът не се отнася за световния мир....

# 2 483
  • София
Ех , Рълееев… шпионка такава 😎

# 2 484
Харесвам Рълев, но мисля че вижда. Избягва препядствия много преди да ги е достигнал и директно хваща предметите без опипване.

# 2 485
Той дори не беше сърдит и груб, това ми хареса. Не обиди, не се изрепчи, просто пусна няколко коментара на място и отказа да играе по свирката на Мудева.
Не очаквай подобно поведение от Момчил, той просто е по-умен, по-интелигентен и по-хитър от простодушната Мудева и вечния мрънкач Гатьо.
Мудева ти ли си?

# 2 486
  • Някъде в Матрицата
По тоз кахърен тон на Мастагарков, Старейшините са загубили.

# 2 487
Не мога да повярвам какво се случва в днешния епизод. Все са нагласяли нещата ама чак така не е било. Как може от нищото да върнат невротика Крум, че и капитан пак си стана. Абсурдни са. Ще забравят догодина за същия рейтинг. Очеизвадно е, че всичко е нагласено и се реди ходът на събитията от продукцията.

Е, нали Крум е техен човек - тестер на игрите на максимал доколкото помня. Сигурно от колегиалност го върнаха така бързо

# 2 488
  • софия
Идем  разливам, винце, виски,  кой какво му душа иска.
 Само внимателно сега с тез вързани очи да не бутнете чашите, че аз, кат Викито няма да ви ставам домашна прислужница.  И тва го правя от лицемерие, ще спечеля всички победи, като ви се мазня.
Ох, много са сладки как джопат с вързани очи. Смея се много.

# 2 489
Калоянчо ще оплеска нещата. Едвам вика горският. Дени реве  кат ламя

Общи условия

Активация на акаунт