💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 870
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 505
Според мен Рълев не вижда. Не знам как ги виждате тия неща 😂

# 2 506
  • Русе
И на мен така ми се струва. Че вижда

# 2 507
  • София
Много я харесвам тази битка и точно толкова Не харесвам да се решава пъзел така 🤪

# 2 508
  • Другата България
Към Дидо 2к, постът ми е от снощи, с прогнозите за номинацията на амазонките. И не, не съм от продукцията. Blush
При Амазонките Момчил и Гатьо ще са номинирани, така мисля.
Няма да им стигнат гласовете. Близначката няма да гласува против Момчил и ще бъдат 3:3
Вдовицата и Оряшкова трябва да стрелят по гатьо.
Единствен вариант е Момчил да се полакоми за още 100 лесни гроша които да ползва във битката най-вече с продукцията
[/quote]Мудева нали има два гласа? С този на Оряшкова 3. Два за Момчи, един за Гатьо. Теди за Гатьо - два за Гатьо. Момчил и Гатьо за Мудева - два за Мудева. И накрая ревлата решава кои да отидат - Момчил и Гатьо.

Мдааа, елементарни са за разгадаване.
Започвам сега с гледането на сериала. На съвета на амазонките съм. И припаДВам от смях. С Мудева.
Снощи, когато изброявах за какво е виновен Момчил, пропуснах, че е виновен И за номинацията на Гатьо. Тези хора са толкова обсебени от това момче, че явно са в състояние да го обвинят за всичко, което се е случило в предаването, подозирам, че ще го обвинят и за сценария на продукцията.
Мудева за мотивите на Гатьо: “Не смятам, че ИЗВИРАТ от неговата глава“.
Мудева към Момчил: “Видях как моята половинка СЕ рискува“. “С това, че ти се БИЯТ мненията“...още “бисери“ надали има смисъл да изброявам. Интелектуалното ниво е под кота нула.
На този фон доводите на Момчил за номинацията на Мудева - ами какво да кажа, когато човек си го има, си го има. Мудева наистина е най-добре да не си отваря устата, че вече започвам да съжалявам Мудев, по-скоро се чудя кой от двамата е присъствал по-малко в училище, конкуренцията е убийствено жестока.

След Мудева попаднах на Дуньо и определението му за Вики, че е “глупаво момиче“.
Заговорът между него и Денислава и другарският съд, който спретват на Вики, не ми допада и прави и двамата още по-нискИ в очите ми.

42 минути Мудева? Моля, спрете Земята да сляза, нетърпима е за слушане, защо ни го причиняват?

# 2 509
И според мен не вижда. Даже се удари в греда. Не знам, ама щом някой се справя добре веднага се започва с конспирациите - или е в нарушение, или продукцията го бута.

# 2 510
В момента гледам на запис началото на епизода. Само аз ли усещам сексуалното напрежение между Мудева и Момчил 😀

# 2 511
И според мен не вижда. Даже се удари в греда. Не знам, ама щом някой се справя добре веднага се започва с конспирациите - или е в нарушение, или продукцията го бута.
Да. Едва ли човек, който се удари вече 2 пъти, вижда. За такива твърдения е редно да се посочат някакви аргументи.

# 2 512
Рълев по-скоро няма пристеснения, че ще се удари в нещо, затова крачи толкова уверено. По едно време се блъсна в някаква греда.

Много забавна игра Simple Smile

# 2 513
Лекар със специалност УНГ на терен за Калоян. Без глас остана.

# 2 514
Димо кърти с лафове, пак е в стихията си. " Тия почерпени типове...", Ще дам 20лв да гледам как Дени паркира кола."," И Мастагарков вкара гооол. "........🤣

# 2 515
Тази игра сякаш посплоти двата лагера при Гладиаторите

# 2 516
  • София
Наздраве, Слабе и мерси... Тебе няма да те номинирам никогаш 😄
Мъжка дума дай, иначе не вярвам!!!
 Дени е опасна. Могат да я ползват за сирена в училищата.
 Калоян вече изгуби глас, завалията. Мадагаскарков голямо маршируване му удари 😀😀😀
Давам мъжка дума и аудиторията ми е свидетел 😆
Много са смешни, добре, че няма да викат лекар на терен, мислех,,че ще се изпопребият..

# 2 517
  • Стара Загора
Номинирай мъж и му гледай сеира...

Наясно съм, че Момчил е свещена крава в темата, но не мога да не отбележа, че е жалък с искането на обяснения, защо, аджеба, някой си позволява да не го харесва и го номинира!?
На него никой не му иска отчет защо той номинира когото и да е... Смешен е... Rolling Eyes
Не видях Момчил да иска обяснения за номинацията. Момчил беше изумен от доводите да бъде номиниран. Когато си добронамерен и нормално очакваш същото отношение към себе си, обидите и нескопосаните обвинения към теб, дошли като гръм от ясно небе, наистина могат да те втрещят. Тази жена му е казвала, че го чувства като брат и изведнъж ни в клин, ни в ръкав, му лепи кални плесници. Няма ли право Момчил да каже две думи по въпроса?

Не знам как броиш думите, явно си имаш свой начин...

Все едно никой не забелязва, как реагират мъжете, когато са номинирани от жените... нещо им става, горките... като болест е! Stuck Out Tongue Winking Eye
А Гатю не спира да иска да го уважават във всеки един момент, като дума не проронва за/след плувните си постижения... просто женките трябва да го уважават непрекъснато от сутрин до вечер! И зарази с този вирус и Момчил! Много кофти вирус... Joy
  И аз питам: Мудева ти ли си ?

# 2 518
Манатарков, сигурно вижда щом иска той да решава

# 2 519
Мисля, че Дени ще се справи по добре от Калоян.
Да видим
Манатарков, сигурно вижда щом иска той да решава
Усещам го и аз. JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт