💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 781
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 610
Никол е по-слаба и от Анна-Мария. Не вярвах, че ще видя по-слаб и в същото време по-високомерен участник от нея, но ... явно има.

# 2 611
  • София
Вкъщи се надявам да си ходи, вие какво предлагате?

# 2 612
Гладиаторите в началото не можех да ги харесам като племе, сега в тази конфигурация започвам да им стискам палци. И морави екипи ще има на корем след чистилището, направо да ги обединяват .

Дунев не постъпва правилно. В такава ситуация е нормално да има и някакви малки дрязги, всички са натоварени, изнервени, но все пак възрастен човек в неговото положение би трябвало да знае, че трябва да се премълчат някои неща и не стои добре на камера. В този ред на мисли дори и Момчи да играе роля, ами браво, нито един досега не издържа толкова време - Веско Панчев се пропука, Алекса се пропука, Дунев не изкара също много.

Никол е мило и хубаво момиче, но престоят и' в играта е абсолютно безмислен, незначителен и съжалявам, че ще се запомни по този начин. Елена и Валентин излязоха по-големи победители, Валентин като герой, жертвал се за детето си, Елена пък отстъпи на приятел, въобще тяхната двойка са победители в това съревнование.

В един справедлив свят щеше да има битка между Ива, Крум,Никол и Виолета, двама отпадат, двама влизат в племената и закриват чистилището. Зрителите удовлетворени, епизодът висок рейтинг и щастие за всички, уви....гледайте сега двубой Никол - Виолета, какво зрелище само 😒

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 22:28 от валия

# 2 613
  • Буркина Фасо
Интересно ми е, като се появи Виолета с фанфари и последния влак, Дунев дали ще я погне да отмъщава.
дунда къде ще ходи като загуби ?
Ще си ходи вкъщи 😂
не казаха, че отпадналия ще напусне игрите завинаги.

# 2 614
  • Euskal Herria
И ако натаманят игра, в която Никол да бие Виолета....

# 2 615
  • в моя гьол
Тя като нова трябва да се докаже... в кухнята...
Ех, Дунев, Дунев, окончателно счупи пропуканото огледало.

# 2 616
  • София
Виолета ще отхапе главата на Никол. Нищо че и е "като дъщеря"
А Николчето седи и се усмихва доволно
Ама няма ли да е битка м/у двете!? Т.е. трябва съзнателно да падне, за да може да докаже, че е добронамерена към нея ли?!
Не, просто стрина си оплете кошницата. Видя, че Никол за нищо не става, видя колко лесен противник е и си я запази... за десерт и за сигурна победа и връщане в играта
Би ли ми дала пример, кой от всички не би постъпил така!?
Всеки, дори и аз. Но няма да обяснявам на момичето че ми е като дъщеря.
Мдаа...  Мисля, че и Момчил би постъпил като стрина ти... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 617
Дунева я Дундуркаха досега.И благодарение на нея си заминаха качествени играчи.
Елена, направи това, което 99,9% от останалите там няма да направят.
Въобще от самото начало(ако се върна назад и го намеря) мнението ми за "старейшините" само се е влошило.
Грам доблест нямат тези хора.
А Мундева с какво е изпила мозъка на Оряшкова?
И Момчил бил не знам какво си(пак се връщам към първата си асоциация, но подобрена версия),Ами нищо му няма просто еднорозите не се срещат често...
Ако радиоторите бяха паднали и там щеше да е драма, но предвидима ..

# 2 618
Вкъщи се надявам да си ходи, вие какво предлагате?
При Старейшините, за да готви и чисти “достойно”.

# 2 619
Ще си ходи вкъщи 😂
Ма не така, тате как да се скрие от арената, ако вече няма да чака Николчи?

# 2 620
Започва все повече и повече да не ми пука какво се случва този сезон. Нямам изразен фаворит, което за средата на сезона не е нормално. Просто наблягат последните две седмици на интригите и скандалите. Мисля, че така и ще продължават напред. Харесвам Дени, Момчил и Мартин.
Дунов изцяло ми падна в очите. Мисля си че осъзна, че Никол няма да влезе и това го озлоби към другите.

# 2 621
  • BG-DE
И каква ще е тази игра, кой ще изяде 2 пици по-бързо 😂😂😂

# 2 622
  • София
Дунев утре ще копае дъното. Да не се обучавал при онзи примат от сезон едно. Ютия някъде виждаме ли в кадър?
Превърна се в най-противния за мен участник този сезон. Изобщо, конфликтът Мудева-Момчил е направо "културен" на фона на подобно поведение от 50-годишен мъж. Всички се държат толкова добре с неговата дъщеря, а той чуждите дъщери за нищо ги няма.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 22:33 от La Vikinga

# 2 623
  • София
То и за Цецо казаха всъщност, че напуска "племето на Изгубените", и с това породиха някакви плахи надеждици, ама надали ще се появи отново.

# 2 624
И каква ще е тази игра, кой ще изяде 2 пици по-бързо 😂😂😂

Може да не ти се вярва, но и в тази игра залагам, че Никол ще бъде последна....ъгейн. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт