💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 823
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 625
  • sofia
И ако натаманят игра, в която Никол да бие Виолета....
Е, няма такава игра 😂
Или аз не мога да се сетя каква би могла да бъде.

# 2 626
Милата Мудева - толкова време с перка на устата, по или обратно на сцеплението, в търсене на на хляба мекото само и само да осигури властта на мъжовеца си и накрая ни власт, ни мъжовец.
Клетия Гатьо - май ще се изпълни пророчеството и ще отпадне от жена, дето не ще да готви и сервира.
Горкият Мадагаскарков - все нещо не разбрал, все нещо объркАл, все оплел конците, без да се усети.
Бедничкият Дунев - чакал, недочакал, крещи на млада жена като за световно. Него трябваше да турят за викач.

# 2 627
  • София
Дунева я Дундуркаха досега.И благодарение на нея си заминаха качествени играчи.
Елена, направи това, което 99,9% от останалите там няма да направят.
Въобще от самото начало(ако се върна назад и го намеря) мнението ми за "старейшините" само се е влошило.
Грам доблест нямат тези хора.
А Мундева с какво е изпила мозъка на Оряшкова?
И Момчил бил не знам какво си(пак се връщам към първата си асоциация, но подобрена версия),Ами нищо му няма просто еднорозите не се срещат често...
Ако радиоторите бяха паднали и там щеше да е драма, но предвидима ..
Момчил ли е еднорог!?  Ако еднорозите бяха хитряги като Момчил, светът щеше да е пренаселен с тях... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 628
  • SF
Иииии, те така Тета Виолета утре влиза у играта.
И ще кряка на масата на Старейшините.
Те тамън ще са останали с един по-малко.
Миличкият ми Мадагаскарков.
Харесвам и Мартин, но защо си позволява така да му крещи. Мадагаскарков е чувствителен и не умее да се защитава. Мартин се възползва от деликатното му поведение. Харесвам го по-малко от преди.

# 2 629
Е, няма такава игра 😂

Нали ви предложих оня ден -  да надлежиш куче на сенкЯ.

# 2 630
Имам чувство, че ако ме бутнат на сън ще скоча и ще извикам:
- Мастагарков!

# 2 631
  • Някъде в Матрицата
Скрит текст:
Интересно ми е, като се появи Виолета с фанфари и последния влак, Дунев дали ще я погне да отмъщава.
дунда къде ще ходи като загуби ?
Ще си ходи вкъщи 😂
не казаха, че отпадналия ще напусне игрите завинаги.

Няма да е завинаги, може да я поканят за Ол Старс. Trollface

# 2 632
  • sofia
Е, няма такава игра 😂

Нали ви предложих оня ден -  да надлежиш куче на сенкЯ.
А, сетих се! Вкарват и двете при Старейшините, Мартин почва да ги провокира и която първа проговори - гори! Виолета няма да издържи 🤣🤣

# 2 633
Номинирай мъж и му гледай сеира...

Наясно съм, че Момчил е свещена крава в темата, но не мога да не отбележа, че е жалък с искането на обяснения, защо, аджеба, някой си позволява да не го харесва и го номинира!?
На него никой не му иска отчет защо той номинира когото и да е... Смешен е... Rolling Eyes
До колкото разбрах, той не иска обяснение за номинацията, а за изказването, че е лицемерен... Ама всеки с гледната си точка... Чак пък свещена крава!

# 2 634
Харесвам Мартин, но прекалява като си позволява така да крещи. Още повече, че не само Мастагарков беше виновен за загубата. Едни и същи играчи поемат отговорността да се "пържат" на решаващите елементи от битките, а Дунев седи и се подпира и това става със съгласието и на Мартин, затова няма право да беснее така.

# 2 635
  • Другата България
Абсолютна хиена е Виолета, голям играч.
Всички може да се учат от нея как се играе стратегически. Особено Мудева. Ако има кой да ѝ подшушне да вземе някой друг урок при стрина, тъй или иначе се готвят с Мъдев за участие в Олд старс, току виж постигне нещо повече от тоталния хейт, който отнася заради сегашното си такова.

Жалко за Ива, мъчно ми стана, много нелеп начин да се отърват и от нея, да си беше тръгнала сама по-добре.
Нямаше нужда да я унижават чак толкова. Поредния играч, с когото продукцията се подигра, употреби и изхвърли заради нелепостите в сценария си.

Както и предполагах, НиколчИ ще е аут, и не знам дали точно това няма да предизвика утрешният изблик на Биг Дуньо.  Вече с нетърпение очаквам предстоящият сблъсък между Виолета и Мартин. Всъщност, предвид факта, че вече двамата с Дени са другарчета, хейтът на Виолета може да се прехвърли върху друг обект.

# 2 636
  • SF
Simple Smile 
Е, то само ти не си все още!

# 2 637
Той Дунев няма начин да не познава Пенелова от преди това. Нали и тя е бивша гимнастичка. Най- вероятно е отвявала Николчи по състезания и той си таи злоба към нея.😉😁 Как неговата златна някой ще я бие ? 😜 А и Дунев си личи ,че е злопаметен. А пък какво като е олимпиец ,те не са ли хора ? Просто атлет на високо ниво прекарал повече време в залата отколкото в училище. И надут такъв ,защото е с медал от олимпиада, а в същото време леко подтиснат комплексар, защото е вечният втори след Данчо Йовчев. А и аз съм убедена ,че той е един от участниците с хонорари и не заради дъщеря си се варди, а заради паричките.😉😁

# 2 638
  • София
Не е свързано с днешния епизод.
Мисля си нещо, което не е за игрите, а е за хората (в тях; като "за мишките и за хората", но не е тъй художествено). Каквито и да са участниците: шампиони, полу-шампиони, по-умни, по-мускулести, красиви, високи, дребни... за 3 месеца те показват през телевизора на 1 млн. зрители (да го кажем общо за времето) какво СА и какво НЕ са. Хубаво, знаят къде са отишли. Но не това се чудя. Познават ли себе си?
Показват себе си (вече пред аудитория, неизмеримо по-огромна от тази на приятели, близки, колеги, съотборници или съфитнесовци). Е, ние затова тук си пишем и спорим ли спорим - виждаме ги не като медалисти от първенства, а като играчи/хора/индивиди от шоуто.
Те дават ли си сметка, че после, отново в света и в живота - някои ще ги гонят за селфита и автографи, но други: кварталният месар/бакалин/фризьорка/косиерка/автомонтьора, някой на опашка, някой в метрото... ще ги попържа наум зад гърба им (най-малкото, като гледам даже тук колко се палят пишещи). Криви-прави, тези "състезатели" в играта са оставили такава представа за себе си като "хора", личности - у околните. Дали им пука? Дали се сещат, че нищо не свършва изведнъж със свършека на шоОто?

(А за играта след тази вечер. Споко. Изтече инфо, че се създава племе "Невидими" - от любимците на продукцията и на зрителите плюс оздравели контузени - от идните седмици. Няма да ги показват. Когато видимото шоу стигне до Топ5 - там ще се изиграе битка всеки срещу всеки. Победителят влиза в Топ6 и става видим за финала. Втори и трети получават уайлдкард за Сезон 6, а последните двама - в Изгубеното племе (река/остров) за С07. Никол е извън тази листа - тя чака онези двама последни там в С07.)

# 2 639
Интересно ми е, като се появи Виолета с фанфари и последния влак, Дунев дали ще я погне да отмъщава.
дунда къде ще ходи като загуби ?

Как къде? Директно към сезон All Stars 😄

Общи условия

Активация на акаунт