💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 766
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 655
За Мастагарков - с  такъв приятел като Мартин, враг му не требе Simple Smile За втори път Мартин съвсем нарочно и целенасочено го оплюва сериозно пред водещите и най-вече другото племе/на. А пък на Благо, милият той, ма толкова му се иска да блесне и да е герой, ама ей на, не уцели момента.

А иначе реално, ако ще се търси виновник, то Дени е. Но и с монтажа не виждаме реално те с каква скорост се движат, но заради пъзела, твърдо си е тя.

В началото при реакциите на 3-мата мъже и Дени, ми се струваше, че Дунев има право, че Вики е готованка, но от промото излиза, че не е като да не пипа нищо. Черна точка за г-н олимпиеца, мисля, че истината е някъде по средата - не е като да се държи като принцеса, но не е (и не трябва да е) слугиня. Но каквато и да е, то такова крещене, такава физиономия... Интересно кой ще е утре от тяхното племе, жени нямат никакъв шанс на тази игра

# 2 656
Според мен Мастагарков имаше малко видимост и затова той излезе отпред да води и затова той се предложи да реди пъзела. Все пак имаше и малко жокери които той каза, ама Мартин така е набрал, че не схваща, а пред камерите как да кажеш... Та за играта, че паднаха са виновни Дени и Дунев. И от предни сезони играчи са казвали, че очилата не на всеки прилепват плътно.

# 2 657
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 2 658
Дунева я Дундуркаха досега.И благодарение на нея си заминаха качествени играчи.
Елена, направи това, което 99,9% от останалите там няма да направят.
Въобще от самото начало(ако се върна назад и го намеря) мнението ми за "старейшините" само се е влошило.
Грам доблест нямат тези хора.
А Мундева с какво е изпила мозъка на Оряшкова?
И Момчил бил не знам какво си(пак се връщам към първата си асоциация, но подобрена версия),Ами нищо му няма просто еднорозите не се срещат често...
Ако радиоторите бяха паднали и там щеше да е драма, но предвидима ..
Момчил ли е еднорог!?  Ако еднорозите бяха хитряги като Момчил, светът щеше да е пренаселен с тях... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами да ,еднорог е!
Кой друг играе или е играл досега като него(във всички сезони и този).А иначе светът  е пренаселен с Дъневци, Мастагарковци, Виолети, Николети и тем подобни.
Ако "бягат" думичките мога да обясня и по-подробно.

# 2 659
  • София
Не мога да редактирам вече, но реално съм ви изял един глас.
Трябваше да имате общо 9 опции за глас, а не 8.
Така че ако искате да гласувате на последния въпрос с всичките четири опции, то някъде не трябва да гласувате. Извинявам се.

Под социална игра не стреляйте първосигнално, а помислете кой е най-харесван и кой колко гласове е отнесъл на съветите...
Моят топ 3 е малко странен, но няма да ви казвам какъв е. Ще се види в архив секцията на 1 стр. Това което стои удебелено е моето.

Simple Smile

# 2 660
  • Дубай
Дунев е фурнаджийска лопата.... Неговата Дунева ако нищо не пипа, така ли щеше да и вика, а Мудева дано се маха и отиде при възлюбения  си. Колкото повече ги бълва срещу Момчи, толкова по-голяма анти реклама си прави...

# 2 661
Толкова не искам да я гледам и слушам тази злобара Виолета, но никакъв шанс да пусне кокала утре. Колко бързо й размъти главата на Николчето, чак й напомняла на баща й. То не бяха целувки, милувки, прегръдчици, женски думи. Stuck Out Tongue Closed Eyes  Кеф й - някой мразел жените, кеф й - само тя разбирала връзката родител-дете, кеф й - ние сме спортисти преди всичко. Дени е много интересен образ и изглежда по-уравновесен и щастлив човек. Предпочитам да не знаех коя е майка й и ми е мноооооого добре, че я излъчват по-рядко. Едвам изтърпях сезон 2, заради Катя, а тази я задминава.

Относно Момчил - според мен човекът рано е стигнал до важни житейски истини, които го карат дори на врага да не отвръща с лошо. Може би е попил от азиатската култура, а и човек, прочел повече от вагон книги и то не чик лит. Grinning Сигурно затова изглежда странен на балкански хора като Румен и Мудева.

# 2 662
  • София
Мудева с тая си перка дали има нещо общо с Карлсон, който живее на покрива Smile

Май перката й е отвяла малко връзките между мозъчните клетки. Не мога да повярвам как това момиче се промени с влизането на нейното си мрънкало. Ето това е пример на жена, която е като огледало на мъжа си. Обвинява Гатьо, че Момчи му бъркал в мозъка, а не осъзнава как Радев е бръкнал в нейния. Яд ме е на Оряшкова, че си мълчи, а е на друго мнение.

Момчил много се засегна щом утре ще вика. Продукцията яко играе срещу него и братята Радо и Мишо.

Елвиса и Денислава яко искат да изложат мастагарков, който пък явно страда от някакъв комплекс и все иска да се покаже. А реално е доста силен и изръжлив, смятам, че дори повече от Мартин. Дунев и Дунева са жалки, наистина Никол си е Мани 2.

Жал ми стана за Ива. Искрено съжалява, бе много подтисната. Тя ще си научи уроците, изглежда упорито и добро момиче. Но Виолета ме потриса каква злоба има, а малката се опитва да й подражава.

# 2 663
  • Някъде в Матрицата
Diavolo добре напомни за първата страница, да видя че Ива имаше 50 гроша, които не разбрах къде са.
Някой заграби ли ги? Похарчени ли са?

# 2 664
Само мнение.
Мастара и Вики за Дунев
Мартин и Дени за Мастара
Готово 4 мъже на пангара
Кои отпадат ще видим утре. Почти се знае но без спойлери......
Аз ги виждам така:
Благо -> Дени
Дени -> Благо
Вики -> Дунев
Дунев -> Вики
Реално Мартин като капитан ще реши, не вярвам да прати Благо, може би Вики и Дунев, за тях и гласувах в анкетата.

Иначе гласувах, че искам Вили да се върне, на практика тя беше пратена там от играч, който нечестно беше запазен в играта. Аз сигурно съм от малкото, които не че я харесвам, но да речем и симпатизирам, не мисля, че е злобна, просто маниерът на говорене си и е такъв. И също в нито един момент Гатьо не го захаресвах, не ми бяха смешни лафовете му, надявам се той да си ходи. Той ми е по-шумната версия на Румен.
Въобще за победител ми се иска да е някой с повече интелктуален багаж - Момчил, Рълев, Мишо, Крум, Дени, Вили, та дори и Мартин (макар и сериозно подбутнат)
Това е вторият сезон, който гледам, първият, който съм гледала е сезон 3 - там Андрей заради езиковата бариера така и не можах да го разгадая.

# 2 665
  • Sofia
Чак пък! Момчил е масово харесван, никъде не помня да съм прочела, че е идеален, светец и т.н.
Аз на друго се чудя – всеобщото убеждение/очакване, че голям спортист/шампион = голям човек. Ми не е, примери много.

# 2 666
Дунева я Дундуркаха досега.И благодарение на нея си заминаха качествени играчи.
Елена, направи това, което 99,9% от останалите там няма да направят.
Въобще от самото начало(ако се върна назад и го намеря) мнението ми за "старейшините" само се е влошило.
Грам доблест нямат тези хора.
А Мундева с какво е изпила мозъка на Оряшкова?
И Момчил бил не знам какво си(пак се връщам към първата си асоциация, но подобрена версия),Ами нищо му няма просто еднорозите не се срещат често...
Ако радиоторите бяха паднали и там щеше да е драма, но предвидима ..
Момчил ли е еднорог!?  Ако еднорозите бяха хитряги като Момчил, светът щеше да е пренаселен с тях... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами да ,еднорог е!
Кой друг играе или е играл досега като него(във всички сезони и този).А иначе светът  е пренаселен с Дъневци, Мастагарковци, Виолети, Николети и тем подобни.
Ако "бягат" думичките мога да обясня и по-подробно.
Фифо, Гого, Георги, Андрей на първо четене.

Кога празнуваме деня на Св. Момчил-Еднорогий, да не взема да чистя в тоя ден и да съгреша?
Нито един от четиримата, на първо,второ или на п-то четене.Но всеки мери според собствения си "аршин".
Това , че не харесвам/те някого, поради ред причини, не трябва да ми влияе  на обективната оЦенка за него.
За съжаление сме склонни да оправдаваме хора със същите негативи,които носим.Тук включвам  и себе си,въпреки,че се опитвам да се коригирам  и да съм обективна.

# 2 667
Аз пак съм объркана от анкетата за последния въпрос. Предният път за стратега ( битка, игра или с помощта/ пречката на продукция ), а сега за социално, социално в племето или за зрители. Ако е за вътре в играта то тогава Дунев, Оряшкова и Бедъра трябва да оберат овациите. За тях никой не е гласувал и почти никой не е казал лоша дума на синхрон. Ако е за публиката Момчи е ненадминат. Лошото е ,че много трудно мога да си направя верните изводи с този монтаж. Иначе най- големият тарикат е Мартин, ама да не забравяме ,че той е с протекцията на продукцията. Рълев също изобщо не е зле ,ама пък той е насаден на пачи яйца при пичУите. Гатенцето също до днес му се разминаваше всичко, въпреки че не си мълчи, ако не беше сменил племената кой знае до къде щеше да стигне без номинация. Така ,че относително ми е.

# 2 668
Тази снимка сигурно стои на нощното шкафче на Биг Тупар.

Биг ТЪПАНАР! Nerd

# 2 669
  • Стара Загора
Тази снимка сигурно стои на нощното шкафче на Биг Тупар.

Биг ТЪПАНАР! Nerd
Това пък защо ?

Общи условия

Активация на акаунт