💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 766
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Другата България
Ирония към Тупарев.
Аз съм си го кръстила Биг Тупар, от Биг Бос=Тупарев.
Синева иронизира него, не Цецо.

# 2 671
Момчи и Гатьо на елиминация Grinning Евала мацка. Дано илядите на реката форевър Grinning
Това е като да си отрежеш сам клона, на който стоиш Trollface

# 2 672
Тази снимка сигурно стои на нощното шкафче на Биг Тупар.

Биг ТЪПАНАР! Nerd
Това пък защо ?
Сети се.
Нали знаеш виц не се обяснява!Или го схващаш или вицът е тъп.
Чувството ми за хумор или е слабо, или ти не го схващаш.Nerd

Моето стана, като в оня стар виц. "На студентите от Кеймбридж им забранили да си разказват в петък тъпи вицове, защото в неделя по време на литургия се смеели" Nerd

п.п. Мери ме е разбрала. Simple Smile Естествено нямам предвид гладиатора.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 23:53 от sineva 1

# 2 673
  • Другата България
Забравих да си кажа за сините.
Трудно ми е да предположа кого ще номинират. Освен Вики, естествено.
Но предвид това, че всички говорят за обединение през следващата седмица, закриване на чистилището и т.н., и предвид започналото унищожение на племето на Амазонките, то според мен тази седмица трябва да отпадне нов амазон, за да сведат племената до две. За съжаление смятам, че ако това е така, ще трябва да се разделим с Гатьо. Дано греша и да отпадне Виктория, ако не сега, ще е на следващия съвет.
И ако наистина сливането е през следващата седмица,  “случайно“ Момчил и Мудева ще попаднат в едно племе. Вероятно. Blush В синьото предполагам, където ще се върне и Виолета. И веселбата ще започне. Отсега потривам ръце.

# 2 674
Много просто момиче се оказа Мъдева … Момчил много точно я определи като каза , че се държи все едно някой и е длъжен .
Силно се надявам да вижда каква всеобща любов я обгръща заедно с нейния ревльо и да си извадят съответните изводи , но много се съмнявам … Изключително неприятни лапета . Колкото ги харесвах , сега копаят дъното … за ръка с Дунев . Имах много положително мнение за него , но май се оказа мишка . Мартин добре го каза , никой не е длъжен да го пази , за да чака дъщеря си , която така и няма да дочака вероятно … отровната Виолета ще и види сметката с усмивка .

# 2 675
След Мъдреви и Дундев и той изтрещя. 🙄Сигурно живее още във времето на Гераците. 🙄
Не сте прави Никол може да победи Вили- ако играта е търкаляне на бурета (бъчвички) и Дундева в ролята на бурето. 😂
Свети Момчил Розов Еднорог Най-Възпитания, Умния, Хитрия и Възвишения празнува имен ден всеки ден.  😜И ако всички бяха като него с "лицемерен морал" този свят щеше да е почти идеален. Това Мудева няма как да го разбере, не знам защо се опитва да и отговаря изобщо.

# 2 676
Мудева - "Той избра тях, а не нас". Не бе, душицо златна! Не избра тях, избра себе си. Избра да начеше великото си его, ама балонът се спука.  И пак ще избира себе си, всеки път, но ти ще го разбереш след време, когато понатрупаш малко опит и осъзнаеш, че не той ти е гръб, а ти - негова патерица и украшение, с което пак храни егото си. Ех, как се пада от високо тогава...
Да знаеш, обаче, че човек може да прости всичко на всеки, но на себе си най-трудно прощава, понякога дори не успява. Това - по-нататък. Сега се радвайте на изключителната симбиоза между вас! Поне докато я има.

Колкото до Момчил, най-чистосърдечно си признавам, че искрено му завиждам. От години се опитвам да постигна някаква приемлива по моите критерии степен на самоконтрол,  но не мога да му стъпя и на малкия пръст. Ще продължавам да му се радвам, въпреки че все така опитвам да озаптя женската версия на Мартин в мен.😁

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 10:41 от _Hope_

# 2 677
  • София
И Момчил бил не знам какво си(пак се връщам към първата си асоциация, но подобрена версия),Ами нищо му няма просто еднорозите не се срещат често...
Момчил ли е еднорог!?  Ако еднорозите бяха хитряги като Момчил, светът щеше да е пренаселен с тях... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами да ,еднорог е!
Кой друг играе или е играл досега като него(във всички сезони и този).А иначе светът  е пренаселен с Дъневци, Мастагарковци, Виолети, Николети и тем подобни.
Ако "бягат" думичките мога да обясня и по-подробно.
Думичките няма как да ми "бягат", елементарни са...
А умните, които играят стратегически не са еднорози!
Стратези са!
И са умни!
Толкова!
Момчил е тих стратег, доста по-добър от шумния стратег Мартин!
Просто Мудева /да и се ненадяваш Joy/ напълно без да го съзнава го изкара от обувките и от тихата стратегия не остана нищо, а Момчи си я довърши сам... И в следващия епизод още повече дълбае, вместо да млъкне и да остави Мудева сама да си доразвива теориите... Много, много глупаво, за един всъщност умен човек!

N.B.  А колкото до Мастагарков, не бях аз тази, която го величаеше.

# 2 678
  • SF
Не мога да редактирам вече, но реално съм ви изял един глас.
Трябваше да имате общо 9 опции за глас, а не 8.
Така че ако искате да гласувате на последния въпрос с всичките четири опции, то някъде не трябва да гласувате. Извинявам се.

Под социална игра не стреляйте първосигнално, а помислете кой е най-харесван и кой колко гласове е отнесъл на съветите...
Моят топ 3 е малко странен, но няма да ви казвам какъв е. Ще се види в архив секцията на 1 стр. Това което стои удебелено е моето.

Simple Smile

Първо и основно правило на анкетиращите  е никога, ама по никакъв начин да не насочва мисленето или отговорите на анкетираните в дадена посока. Първосигналните често са по-търсените и по-ценните от премислените отговори.
Лишаваш ли от участие съфорумци, които не са гледали всички съвети и нямат представа кой колко гласове е отнесъл на съветите?
Социалната игра на даден участник не лъсва от гласовете на съветите. По равен брой отнасят по един от коалиция и зависи от това колко добре отделните им членове ще си изиграят социалната игра, а не самият номиниран. Ако не ме разбираш, ще ти го обясня и с други думи.
Участник може да не отнесе нито една номинация, само защото е считан за безопасна игла.
Въпросите и без това са подвеждащи. Поясненията в скобите обикновено дават уклон и така анкетираният може да не разпознае своя отговор.

# 2 679
Успех в живота, Ива!
Топ плувец, пропилян потенциал и шанс. Вината тук е изцяло в продукцията, че я набутаха в това обречено женско племе.
Разбира се вина има и Ситнилска, че е вкарала телефона и така и изкушението за Ива.

Вината тук е ИЗЦЯЛО на Ива.Шанса сама си го пропиля..за 2 минути разговор с мамичка,все едно света е спрял ако не се чуе с майка си за 4 седмици. Толкова глупава излезе.
Нито Ситнилска,нито Продукцията й са виновни,че е мамила и против правилата е ползвала телефон.

# 2 680
Мудева - "Той избра тях, а не нас". Не бе, душицо златна! Не избра тях, избра себе си. Избра да начеше великото си его, ама балонът се спука.  И пак ще избира себе си, всеки път, но ти ще го разбереш след време, когато понатрупаш малко опит и осъзнаеш, че не той ти е гръб, а ти - негова патерица и украшение, с което пак храни егото си. Ех, как се пада от високо тогава...
Да знаеш, обаче, че човек може да прости всичко на всеки, но на себе си най-трудно прощава, понякога дори не успява. Това - по-нататък. Сега се радвайте на изключителната симбиоза между вас! Поне докато я има.

Колкото до Момчил, най-честосърдечно си признавам, че искрено му завиждам. От години се опитвам да постигна някаква приемлива по моите критерии степен на самоконтрол,  но не мога да му стъпя и на малкия пръст. Ще продължавам да му се радвам, въпреки че все така опитвам да озаптя женската версия на Мартин в мен.😁
+++++ Страхотен коментар. Simple Smile

# 2 681
Те всичко делят, дори речниковия запас!
Затова ни на единия, ни на другата им достига.
Любов голяма - един мозък в две глави..

Мудева - "Той избра тях, а не нас". Не бе, душицо златна! Не избра тях, избра себе си. Избра да начеше великото си его, ама балонът се спука.  И пак ще избира себе си, всеки път, но ти ще го разбереш след време, когато понатрупаш малко опит и осъзнаеш, че не той ти е гръб, а ти - негова патерица и украшение, с което пак храни егото си. Ех, как се пада от високо тогава...

# 2 682
Нямах сили и желание да изгледам епизода. Вярвам, че всичко, което мисля, сте го написали. Мудева залсужава мъжа си и си подхождат.
Интересно е, че явно психолозите са прави. Виждаш у другите каквото носиш в себе си и те дразни това, което кореспондира на твоите недостатъци.

# 2 683
Аз не мога да разбера ,защо Мартин има толкова много гласове в анкетата. Това ли е пример за социална игра ??? Ужасена съм. Или аз не разбирам думичките социална и игра или съм от други времена. За мен този човек трябваше вече да е вън от предаването, него го изцакаха на съвет по най- смешният начин.  А след това и изгуби игра. След като премахна най- голямата си опозиция прецака собствената си коалиция по отвратително грозен начин. Аз от него освен задължителното крещене и обиди  съм видяла само интриги, долни манипулации, лъжи и фалшиво геройство. Ако това е примера за най- добрата социална игра съм в потрес. Накъде отива света, Боже.🫣

# 2 684
Предаването губи от този нов формат, където отшелниците в даден момент директно избират някой да си тръгне. В това отношение винаги ИВ ми е харесвало повече от Сървайвър - че до последно хората решават съдбата си повече на арената, отколкото в социалната игра. Ако ми бяха по-интересни социалните игри, щях да гледам Биг Брадър. На мен най-вече ми е интересно да гледам съревнование по разнообразни терени, това е. И хората заслужено да извоюват резултата си. Цецо, Ива и доста други играчи в крайна сметка този сезон си тръгнаха по доста нелеп начин, без да са имали поне последна битка на арената, която да реши съдбата им окончателно. Да оставим дали е честно, по-скоро е някак скучно и неприятно за гледане как някой силен играч си тръгва директно след гласуване от трима души. Дори да кажем - ама тоя човек преди това е участвал в битка (или с отбора си), която е била загубена, т.е. пак е можел да избегне съдбата си на арената. Да, но на онзи етап самата битка не е била дефинирана като "ако изгубиш - напускаш играта". А обикновено в ИВ винаги е било така. Напускаш почти само и единствено след непосредствена битка за оставане в играта. И там на арената е последният ти сюблимен момент, в който да докажеш волята си. В едно гласуване, където другите решават съдбата ти, нямаш последно изпитване на твоята воля. Просто те гласуват и ти си тръгваш. Някак не ми е "игри на волята" по този начин, а по-скоро е SIMS, Барби, Биг Брадър и игри на кукли - кой кого харесва и ще остави в играта вместо другия. Тоя формат не ми е достатъчно интересен, за мен се е изчерпал още преди много години.

Общи условия

Активация на акаунт