💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 748
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 715
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Снощи пак не можах да гледам, но четейки ви вече не знам дали и имам такова голямо желание. Много пошъл и точно по биг брадърски евтин сезон. Тази липса на правила и променянето им само и само да вървят "наш'те хора" много ме демотивира и дразни. Черешката на тортата е пазенето на Татината Златна, а в същото време си тръгват много добре подготвени играчи. Що се касае до анкетата и на мен ми е странен резултата. Забравиха ли всички обидите и злобата на Мартин към Моника, мъжете така ли се държат с половинките си? Жените такова отношение ли търпят вкъщи? Мартин може да има някакво стратегическо мислене, умен е, умее да се ориентира в обстановката, има и положителни качества, но той да е номер 1 в социалната игра, не знам странно ....
Сега и Гатьо явно искат да поеме към домА и рейтинга на Фродо и компания ще падне още повече, което мен лично ще ме зарадва.

# 2 716
За каква перка на устата говори Мудева? Цедка ли искаше да каже? 😄

Добре,че за позиране за снимки не е нужно да се говори,че ще стане страшно 😂 То ще са едни лапсуси,нови думи и словосъчетания, направо цял речник ще сътвори 🤪

Шегата на страна,обаче на мен ми става неудобно като я слушам - на 22 години и не може да трансформира мислите си в думи, пък за правилен изказ даже не говоря🤐

Аз, ако съм родител,ще се скрия някъде и потъна в земята,това е трагедия отвсякъде🤯 То не може само на хубава външност да се разчита цял живот.

Дано тя и нейният си наемат професионалист да ги научи кое къде как да казват ( ама едва ли, те имат твърде високо мнение и вяра в качествата си), че сега като се почнат интервюта/гостувания по предавания/постове и видеа в СМ не ми се мисли,добре че няма да ги слушам така или иначе 🤣

И още едно наблюдение,което и вие сте писали вече - Мудева адски лесно се влияе от Румен, попива като гъба от него, много бързо се настройва срещу хората, няма собствено мнение, нетърпим мрънкалник, изкривява думи и ситуации както й е удобно, мега лицемер, говори лъжи (но като я предизвикат да се обоснове и си глътва и малкото граматика,понеже това не са даже и нейни лъжи, Ами повтаря глупостите на гаджето), изобщо - пълно разочарование 🚫

# 2 717
  • Буркина Фасо
Дунев нещо даде на късо, Виктория все пак е на годините на дъщеря му нормално е още да не се научила да домакинства.
все пак са имали някакви договорки всеки да се редува в готвене и миене на съдовете. момата 3ч се къпе и гримира докато другите трябва да чакат да започне готвенето. това е изнервящото. можеше да започне приготвянето на вечерята, щяха да и помогнат ако не може да се справи напълно пък след това цяла нощ може да се плицука на воля.

# 2 718
Как искам Николчето да бие Вили....

# 2 719
Никол ако влезе в племето ще изтърка шезлонга от лежане. Хич не я виждам да вилнее в кухнята. Много искам да видя Дунев как я хока.

# 2 720
  • Дубай
Ей това ще е големия сюрприз на продукцията, Никол да победи Виолета...Дунева е толкова тъпа, ама наистина глупава...не вижда ли, че мама и Вили си я къта,  като последен и лесен билет към племената.

# 2 721
  • Стара Загора
Тази снимка сигурно стои на нощното шкафче на Биг Тупар.

Биг ТЪПАНАР! Nerd
Това пък защо ?
Сети се.
Нали знаеш виц не се обяснява!Или го схващаш или вицът е тъп.
Чувството ми за хумор или е слабо, или ти не го схващаш.Nerd

Моето стана, като в оня стар виц. "На студентите от Кеймбридж им забранили да си разказват в петък тъпи вицове, защото в неделя по време на литургия се смеели" Nerd

п.п. Мери ме е разбрала. Simple Smile Естествено нямам предвид гладиатора.
  Ахаа, I see ! Грешката ми е , че не погледнах потребителя. Ама късно снощи толкова откровени глупости изчетох от постовете на две потребителки, че не съм схванала иронията.

# 2 722
Рълев по-скоро няма пристеснения, че ще се удари в нещо, затова крачи толкова уверено. По едно време се блъсна в някаква греда.

Много забавна игра Simple Smile

Повече такива епизоди да има,смях се от сърце,толкова приятно беше за гледане 🥳

Щом и Денислава се заливаше от смях, представям си суровия материал колко е бил смешен, а на терен сигурно са се превивали от смях операторите 🤣

Значи можело да е готино и без изкуствени драми/телефони/афери/сценки, ама това ще ни е за първи и последен път,май 😶‍🌫️

Калоян ме изненада приятно по време на играта, беше стабилен през цялото време, не се поддаде на стреса, успешно и спокойно  навигираше момчето и по трасето и накрая Крум на пъзела 👏
Ако така играе и се държи и занапред и си заяви собствена позиция - ще се реабилитира в моите очи 🤗

# 2 723
И така драги зрители, в шестата седмица ИВ ще останат със 17 човека, а това още е средата на сезона. Какво следва според вас? Резерви ли ще вкарват или ще настанат седмици с по половин отпаднал?

# 2 724
Добре, че грошовете са изключително важни и могат да ти дадат голямо предимство... Обаче май някой трябва да припомни на Ралица, кой от амазонките ги има и евентуално да се сети да му даде я някой глас ,я нещо друго...

П.с. от първо лице знам, че той нямаше да ги използва, но все пак...

# 2 725
Цитат
на 22 години и не може да трансформира мислите си в думи, пък за правилен изказ даже не говоря🤐
Даа, от години специалистите в областта на образованието алармират, че на младежите им куца четенето с разбиране. Очаквам следващият проблем да се окаже говоренето с разбиране Simple Smile. Тези тромави опити да облечеш опитите си за мисъл в думи са направо отчайващи... На моменти се чудя тази девойка, да не би да е живяла в дън гори тилилейски досега и никога да не е чувала в какъв контекст се използват определени изрази, пословици и поговорки. Трудно е за разбиране какво изобщо се опитва да каже...

# 2 726
  • Дубай
Добре, че грошовете са изключително важни и могат да ти дадат голямо предимство... Обаче май някой трябва да припомни на Ралица, кой от амазонките ги има и евентуално да се сети да му даде я някой глас ,я нещо друго...
Според мен на този етап, Момчил не иска да ползва грошовете, за него не е проблем да се явява на битки, даже му е в полза да става по - богат...

# 2 727

В случая с Момчил - нишо няма да му дадат. Чудят се как да го сготвят. Прекалено умен и проницателен им идва на продуцентите.
В случая с Ива - 50 гроша заминаха в небитието. Тя се е провинила и я изкараха по възможно най-унизителният начин.

# 2 728
Дунев нещо даде на късо, Виктория все пак е на годините на дъщеря му нормално е още да не се научила да домакинства.
все пак са имали някакви договорки всеки да се редува в готвене и миене на съдовете. момата 3ч се къпе и гримира докато другите трябва да чакат да започне готвенето. това е изнервящото. можеше да започне приготвянето на вечерята, щяха да и помогнат ако не може да се справи напълно пък след това цяла нощ може да се плицука на воля.
Който е гладен да си сготви или направи един сандвич и да яде. Никой не е длъжен да домакинства на другите и да им слугува на повикване.

# 2 729
Абсолютна хиена е Виолета, голям играч.
Всички може да се учат от нея как се играе стратегически.

Направо "страхотен" играч, уникален "стратег"! Виолета е една озлобена лелка, която само знае да се кара с хората и да ги нагрубява. В същия момент се мисли за топ стратег, просто защото другите играчи спират да ѝ отговарят на провокациите, които са на ниво 3ти клас. И понеже спират да и говорят и тя се мисли за победител в споровете. И си я изгониха бързо-бързо, даже много се задържа в племето. Това между другото е много типично за ниско образованите в Америка (мое лично мнение).
Единственият наивник, който ѝ се върза на "стратегиите" е Дунев. Никол изобщо не я броя в играта, тя е толкова време на Чистилището, че и със змия би се сприятелила.

Признавам и някакви физически качества за възрастта ѝ и до там.

Поради всички тези причини, Виолета е сигурно най-недолюбваният участник, на сезона, жалко че няма зрителски вот, за да лъсне колко успешна е "стратегията" ѝ. Но те и самите ѝ съплеменници ще гласуват срещу нея ако се върне. Напомня ми на една Мартина от 7ми сезон на Фермата (или 6ти?) или на миналогодишната Камелия (също от САЩ), които цял сезон бяха "стратези" като се караха и обиждаха наред. Накрая цъфнаха с по 5-6% зрителски вот за срам и позор.

Общи условия

Активация на акаунт