💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 000
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Дубай
Това не е игри на кухнята, а на волята, въпреки, че този сезон е всичко друго, но не и Игри на волята...
Дунев като е гладен да си сготви нещо, ръцете му да не са  завряни да не казвам къде, че да не може... Айде сега, никой на никого не е длъжен да готви, чисти и слугува щото е по-стар.

# 2 731
Нещо не разбирам каква е вината на Мастагарков. По сценарий се размениха с Мартин, за да излеят цялата злост върху него, за да не закачат любимката - Дени. А истината е, че тя се провали и в навигацията и на пъзела.

Абсолютно, просто червените бяха по-добри от тях в тази игра,макардвете племена да се движеха почти успоредно през цялото време.

На пъзела Дени просто не можа да се ориентира достатъчно бързо за разлика от Калоян.

И Мартин да беше редил, резултатът щеше да е същият,не знам той за какво се пени при положение,че (уж) редящият не вижда и разчита на бързината на виждащия?
Или Мартин е планувал да хвърли половин оченце на пъзела ?🧐

# 2 732
I.V именно дописах си поста, той го е казвал, че нямаше да ги ползва.

emiliq.nikolova88 е това е лошото, че де вижда явно симпатиите на продукцията, което не е правилно. Витомир го знае, но не му пука грам, толкова се е помислил, че не е истина...

# 2 733
Цитат
на 22 години и не може да трансформира мислите си в думи, пък за правилен изказ даже не говоря🤐
Трудно е за разбиране какво изобщо се опитва да каже...
То тя сама не знае какво иска да каже, какво остава да го облече в думи. Синапсите не осъществяват контакт, а ние очакваме аргументи и причинно-следствени връзки.🤷‍♀️

# 2 734
Благодаря за разяснението ,
 Дяволче. Тогава в анкетата гласувам за Оряшкова, харесвана от всички , без глас на номинации и само положителни коментари спрямо нея. Мистър крак, успя да завърти с усмивка и блага дума и двете коалиции, жалко че физиката му не отговаряше на социалната игра. И за Николчи нея всички я харесват и и съчустват, дори и Леденият крал я прегърна на сбогуване.😉😁 Вярно, че едната от причините е че е слаб противник и затова я пазят, но не е само това. Всички се изказват положително за нея , дори Елена си отстъпи мястото в играта. Дунев също е без номинации, ама поради факта ,че е по- нисък от тревата, а не заради социалната му игра. До вчера и ГатЮ щях да съм отбелязала, ама той е малко на ръба, хем тръгва на контра, хем после с някоя шега отбива номера. ГолЕм.😜Гладиатори не ги броя, то при тях е такава каша с тази първоначална коалиция, че те помежду си не се знае, приятели ли са ,врагове ли са съдейки по постъпките им и изказванията един за друг. А мъжката им дума стана емблема на смеха и лъжата. Пълен миш- маш.
Иначе ми е все тая коя изгубенячка ще влезе в играта. А на елиминации никой не искам да отпада, защото си мисля, че освен ГатЮ и Момчи ще са номинирани Вики и моделчето ми. Той тариката си постели за това. И не знам на първата битка кой ще се спаси, но съм почти убедена че Вики ще стигне на втората, ама срещу кого не знам.

# 2 735
  • SF

И стига вече с тези забележки по анкетите. Две години едно и също. Който не харесва анкетите да не гласува и да ги скипва и толкоз. Няма да променя абсолютно нищо. А насочващи въпроси вече няма или са изключително редки.

Тук малко на Румен ми заприлича. Прав си, Дяволо, не променяй нищо! И въпроси, които не ти харесват като резултати, не ги задавай. Нека ти е приятно, като гледаш резултатите. В крайна сметка, те не се обработват в БАН и не служат за нищо особено.
Аз, понеже, леко професионално имам опит по въпроса и бях с милото намерение да ти дам малко насоки, ама ти като не го искаш, няма да излезе нищо. Това не са забележки, а правила. Половината да ги спазваш, трудът ти ще изглежда по-добре.
За правописа, за броя на отговорите, не съм ти правила забележките. Доглеждай ги, като знаеш, че само 24 часа имаш за корекции. Иначе много труд влагаш.

# 2 736
  • София
Гледам на запис и влизам да си излея потреса “чисто искрено” от интелектуалната пустош в главата на Мудева. Това момиче едно изречение не може да сглоби, липсва й речник, не знае значението на думите, положението е трагично. Преди да дойде Румен сякаш не се забелязваше толкова, може би сега й дойде самочувствие да говори повече. Да не говорим, че и двамата така флегматично говорят с РР, все едно всеки момент ще склопят очи за дрямка.

# 2 737
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Дунев нещо даде на късо, Виктория все пак е на годините на дъщеря му нормално е още да не се научила да домакинства.
все пак са имали някакви договорки всеки да се редува в готвене и миене на съдовете. момата 3ч се къпе и гримира докато другите трябва да чакат да започне готвенето. това е изнервящото. можеше да започне приготвянето на вечерята, щяха да и помогнат ако не може да се справи напълно пък след това цяла нощ може да се плицука на воля.
Който е гладен да си сготви или направи един сандвич и да яде. Никой не е длъжен да домакинства на другите и да им слугува на повикване.
защо да е на повикване? явно в племето са си изградили някакъв ред и до сега е спазван от всички. все пак са един отбор. ако има някой някакви затруднения те си помагат. но да те оставя да се оправяш, а аз да си гледам кефа ... ами ще избухнеш и ти с/у мен.

# 2 738
Мастагарков как мелеше на Моника? Едно и също до омала. Е, сега му мелят на него. Ами нека му е! И той е толкова виновен/невинен, колкото беше и тя.

# 2 739
Гатьо ката ден ражда бисери. От снощи за племето на Амазонките - "сбирщайн и пасмища". Satisfied
Може би пасмина?! Nerd
Иначе беше прав в разсъжденията си неблагодарността и неоценяването на чуждите усилия и жестове е едно от най-лошите човешки качества.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 11:19 от sineva 1

# 2 740
Гатьо ката ден ражда бисери. От снощи за племето на Амазонките - "сбирщайн и пасмища". Satisfied
Може би пасмина?! Nerd
Не можа да се сети как се произнася думата. И той като Мудева - елементарни думи не му идват на езика.

# 2 741
  • При семейството си
Добро утро на всички!
Тези Мудеви са си начертали доста стройна схема преди да влезнат в предаването и понеже не блестят с особен интелект, за да измислят нещо ново, са се опитали да копират до голяма степен успешната игра на Алекса и Елица от миналия сезон. С определената надежда, която колкото и да ви изненадва, дори се е доближавала до сигурност, че Румен ще стигне до финала и ще бъде един втори Алекса. Той във физическите си възможности не се е съмнявал - всеки вижда и знае, че е ууууникален атлет! Другото ще го уреди жена му - женска коалиция, в която той да доминира и която ще го изкара до финала. Видял е и как Алекса се зъби и властва над другите и наш Румен и той с влизането си се опита да покаже кой е шефа!
Провал, обаче. Алекса го презирам и ненавиждам, но той си е злодей от класа! Пък истинският неудачник, както знаем, и на световно първенство за неудачници да отиде, пак ще остане втори. Защото е неудачник.
В допълнение към това, Румен е голям комплексар, допълнително го удари по самочувствието “вечният втори” в Игрите, та той сериозно изревнува от Момчил (още повече един път Мудева се опита да застане на страната на Момчил и да противоречи на Румен). И ако на Оряшкова не и’ пука или по-скоро и е непонятна тази ревност, то годеницата май се е притеснила сериозно и подхвана “аргументите” на нейния. То, обаче, първо трябва да имаш наистина аргументи, второ да ги облечеш в правилните думи и трето да се опиташ поне да ги защитиш.
А Момчил наистина се засегна или поне озадачи, не от номинацията, а точно от аргументите/доводите.
Старейшините не ми се коментират, не съм им фен по принцип.
Забавна битка, Дени с посоките, в един момент се заливаше от смях, братята “роботи”, Рълев и подтичващия зад него Крум, патешкото ходене.

# 2 742
Голям смях беше играта в снощната серия, но ми дожаля за Мастагарков. Момчето се раздава в игрите, но сбърка ли нещо, веднага се превръща в боксова круша за Мартин и Дени. А колкото и да харесвам Дени, в снощната игра тя имаше голяма доза вина. На Дунев май най-накрая му просветна, че Никол няма да се върне и Виктория се оказа най-лесна мишена за гнева му. Тя пък си знае, че няма шансове и съответно няма за какво да си мълчи.

Мудева да ме прощава, че не мога да ѝ съчувствам, ама за Гатьови пуснах сълза.
Поправете ме ако греша, но Амазонките не спечелиха ли Резиденцията с предимството, спечелено от Момчил? Когато той имаше избор между 100 гроша за него и предимство за племето и той най-лицемерно, за да го харесат всички от аудиторията, избра предимството. И това предимство позволи на Мудеви да се настанят в апартамента в Резиденцията.

# 2 743
  • Брюксел / София
Сигурно не съм права, но се изумявам от общото ниво на уастниците: говор, изказ, начин на изразяване...
Жалко, че доста от тях са млади хора. Изобщо не е нужно да са академици, ама да не може да вържеш просто изречение и да изразиш мислите си с думи прости ми се струва абсурдно.
Мудева е моделка, ама това означава ли, че не трябва да може да си каже трите имена без аудиторията да се чуди какво точно иска да каже?! Тя на училище не е ли ходила, някоя книга така между другото не е ли прочела?! Мудев пък бил училител: направо е смешно! Хайде, за ГаЙко е ясно, ама и той що думи не знае ни как се произнасят, ни какво означават - направо човек се чуди тези хора къде живеят, с кого общуват и на какъв език...

# 2 744
Тя затова сега Мудевица се отблагодарява на Момчил. Храни Куче да те лае

Голям смях беше играта в снощната серия, но ми дожаля за Мастагарков. Момчето се раздава в игрите, но сбърка ли нещо, веднага се превръща в боксова круша за Мартин и Дени. А колкото и да харесвам Дени, в снощната игра тя имаше голяма доза вина. На Дунев май най-накрая му просветна, че Никол няма да се върне и Виктория се оказа най-лесна мишена за гнева му. Тя пък си знае, че няма шансове и съответно няма за какво да си мълчи.

Мудева да ме прощава, че не мога да ѝ съчувствам, ама за Гатьови пуснах сълза.
Поправете ме ако греша, но Амазонките не спечелиха ли Резиденцията с предимството, спечелено от Момчил? Когато той имаше избор между 100 гроша за него и предимство за племето и той най-лицемерно, за да го харесат всички от аудиторията, избра предимството. И това предимство позволи на Мудеви да се настанят в апартамента в Резиденцията.

Общи условия

Активация на акаунт