💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 785
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 850
  • София
Според мен никой никого не е издавал. Нали уж стана ясно, че за телефона от продукцията са знаели от начало. Е, не им е било трудно да измислят как да издебнат (микрофон или друго) кога внеслата го ще се "издъни" и ще го ползва. А при все, че е с Ива в стая, то ясна работата. По-скоро мога да си представя, от продукцията да са дали на Мудева и Румен сценарии какви да ги говорят - да подготвят от една страна зрителите, че има нещо там и да изпъкне единия от тях с наблюдателност.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 18:03 от gg__

# 2 851
Ако е умна Ива, дреме й за игрите. Те нищо не показаха от нея, до срамния финал. Всъщност нищо не показваха като отношения и синхрони от амазонките, защо ли. Но разговори, ни коалиции, ни си хрони,ни-що.
Орешкова явно познава Румен от симпатично хлапе, не знам що се подлага на всичко заради него...не знам и как е омотал Мудева. Но съм убедена, че Мудева видя поведение на истински мъж, сила и стабилност без унижения и комплекси. Затова в началото бяха приятели с "Момчи", а тя си се държеше нормално и си играеше нормално. След което пристигна господин Комплекс с цялата си злоба и яко изревнува от Момчи, от представянето на Мудева, от хубавите отношения и представяне на терен и от победите. Мудева я хвана срам, че си е паднала по друг и влезе яко във филма, в който сама не вярва.

# 2 852
  • София
Не знам дали помните разговора на резиденция между Радев, Мудева и Оряшкова, в който някой от Мудевите каза, че Ситнилска и Ива се заключвали в стаята. Може тогава да се е усетила продукцията и да са захлухтяли. От старите участници се знае, че на последния етаж в резиденцията едната стая е за екипа и там винаги има човек.

# 2 853
Вероятно в стаите има микрофони, а Теди близначката беше писала в стори, че последният етаж от резиденцията се ползва от екипа. Пиатаха я колко бани има и т.н. Самите микрофони на участниците също може би ловят едно-друго и като не са на тях.

# 2 854
Ама как иначе. От продукцията са знаели , че има телефон , но са си мислили, че го е взела за да си го подхвърля и чак когато Мудева отбелязва за усамотението на С и И ,се светва ,че може и да го ползват по предназначение

# 2 855
Някой, не помня кой беше казал, че не вярва как нагласят битките. Да си припомним

както и това

а, и как се избира победителя Close

С любезното съдействие на Алекс от с.3 Blush

# 2 856
Информацията, че Мудеви и Ива са близки сега е от интервюто на Румен и от общите им сбирки и сторита в ИГ.

# 2 857
Според мен никой никого не е издавал. Нали уж стана ясно, че за телефона от продукцията са знаели от начало. Е, не им е било трудно да измислят как да издебнат (микрофон или друго) кога внеслата го ще се "издъни" и ще го ползва. А при все, че е с Ива в стая, то ясна работата. По-скоро мога да си представя, от продукцията да са дали на Мудева и Румен сценарии какви да ги говорят - да подготвят от една страна зрителите, че има нещо там и да изпъкне единия от тях с наблюдателност.
Аз имах предвид за затварянето в стаята. Ако С и И са се затваряли след като екипът ги е нямало, значи някой е казал на продуцента.

# 2 858
Мудева, колкото повече говори толкова повече затъва.
Момчи бил арогантен, но защо, какво е направил, за да го счита за такъв ни дума, само обобщения без никакви аргументи?!
А какво показа самата тя седнала до лежащия до нея Момчи, като го "наръсваше" по нейни думи?! Демонстрира липса на възпитание, недостойно поведение и арогантност.
Грозно и арогантно държание, неподхождащо за една дама и в пълен противовес на деликатната и възпитана девойка от началото на формата.
Но тя си го каза, държала се е лицемерно съвсем стратегически, "тихичко е разбрала кой какъв е, за да постели килимчето пред Румен и да го вкара в племе, в което той да има власт". Това по нейни собствени думи.
Колко арогантно и без срам с безгрижието на глупака разказва за лицемерното си държание към племето?!
Колко е удобно да вменяваш собствените си недостатъци и грехове на другите?!.
Но всъщност, като виждам олекотения им умствен багаж, не съм сигурна, че казвайки "арогантен" и "лицемер" са наясно точно какво означават тези думи. Няма да им е първия случай! Trollface
С перка и без перка на устата излагацията е голяма.
Много дребни душици са, но са си лика прилика. Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 20:00 от sineva 1

# 2 859
  • софия
Размишлявам си тези дни по темата  как успяха в сезон 5 така да се объркат конците и да правят безумни врътки. После се сетих, че Ники Мартинов вече не при тях. Днес Дечо и Туджарката говореха, че и екипа, който отговаря за багажа на участниците е нов. Някой, който има инфо от кухнята може ли да ми отговори на един въпрос. Има ли вероятност много от стария екип на предаването да е подменен с нов. И от там да идва цялата идиотия. Грешки, пропуски и  от грешка на грешка и неопитност да се е получила тази лавина от миш маш, която ни предлагат в момента?

# 2 860
Скрит текст:
Ами то затова е игри на ВОЛЯТА,като глада е част от тази воля.
Знаят къде отиват,знаят за глада..подписали са,отишли са,поели са отговорност.
В същите тези договори Продукцията ясно е казала,че може да преиграва игри,да наглася игри,да използва участниците както си иска. Това също са го прочели и подписали. С какъв акъл се записват е друг въпрос..ама на,желаещи явно има мнооого

Едва ли в договора пише, че продукцията може да наглася игри. Няма как да има такова нещо в договора. Преиграването по различни причини е друго нещо.
Абе и мен ме дразни продукцията, ама това е формат, в който ти като пълнолетен човек влизаш доброволно и подписваш сто страници договор. И не е първи сезон, че да си толкова изненадан. Хайде, холан. Всеки драпа да стане известен, да разкеши малко след формата - спонсорства, рекламни договори и участия, ама не ще да спазва елементарни правила. Няма безплатен обяд, това е. Решиш ли, че ще бъдеш наемник, такъв си.

Изобщо не съм изненадан, знам добре за какво става въпрос.И точно затова твърдя, че няма как да има такава клауза в договора, в която пише, че продукцията може да наглася игри.
Ти може да твърдиш, но аз съм го видяла. Пише го.

Че продукцията може да преиграва игри, или че може да ги наглася да завършат както тя реши?Има много голяма разлика между двете

# 2 861
  • Другата България
Някой, не помня кой беше казал, че не вярва как нагласят битките. Да си припомним

както и това

а, и как се избира победителя Close

С любезното съдействие на Алекс от с.3 Blush
Благодари на Алекс от мен, аз не можах да намеря в архивите копие от страниците на договора от Сезон1, но там нямаше ЧАК такива уточнения. Явно след издънката с СМС-ите са задобряли.Blush

# 2 862
  • España
Lafusco, благодаря за споделеното ! Обаче …. никой не ги заставя участниците насила да подписват ! Щом си подписал , няма какво да мрънкаш и да се оплакваш . Аз се чудя как всяка година желаещите се увеличават ….та и “мечта на живота си “ определят някои влизането в ИВ . А продукцията здраво си е вързала гащите , нямам никакви съмнения !
Скрит текст:
Преди доста години се явявях на кастинг за едно друго реалити  . Кастингите се записваха на живо , тоест очевидно и “влязох” . Когато ми дадоха договора за подписване , имах възражения по някои точки ….не подписах ….когато ни събраха за следващия кръг , ни разпределиха всички класирани в 5 отбора ( принципно са 4) и на нашия отбор пред всички заявиха , че ние поради една или друга причина отпадаме …..после стана ясно , че и другите от “моя отбор” са имали някакви “претенции”  😉. Аз поисках обяснение от продуцента , той ми отговори , по негови думи не бил длъжен да го прави , но понеже съм се обърнала към него по доста интелигентен начин  ми отговарял : в някои държави правели така и ……защо не. 😳 . Иначе , че вече като класиран , си отделил време , ресурси , отложил сделки, мероприятия …..хич не ги вълнува ……

# 2 863
  • Буркина Фасо
Аз имах предвид за затварянето в стаята. Ако С и И са се затваряли след като екипът ги е нямало, значи някой е казал на продуцента.
продукцията не ги остава сами където и да са. винаги има някой дежурен. отделно от това са наслагали камери на възлови места за наблюдение. също така микрофоните на участниците винаги са пуснати и с тях, с изключение може би когато са в банята. когато спят са до тях, но включени. вероятно двечките са си легнали, микрофоните до тях и са се мушнали под завивките да говорят тихо по тел. . няма значение от кога знае продукцията за телефона - важното е да ги хванат на "местопрестъплението". на реката няма как да са ползвали тел. защото нямат багаж и контакт да включат зарядно. за това и толкова късно са разбрали за разговорите.

# 2 864
Може би идеята за игрите мотивира, после следва труд - подготовка, кастинги, планиране на свободно време и разрешения от работодател... всичко върви и се случва, избират ги и хоп - дават им договора, четат, не ги кефи, ама подписват, защото са вложили вече твърде много време и усилие, че да се откажат.

После други хора гледат игрите по тв, харесва им предизвикателството и евентуално представата им за съпътстващи облаги, популярност, възможности, наградата (но не знаят какво гласи договора и че дори, ако добре разбрах от споделения по-горе скан, наградата на победителя после може и да не му я дадат!)...

Скрит текст:
Lafusco, благодаря за споделеното ! Обаче …. никой не ги заставя участниците насила да подписват ! Щом си подписал , няма какво да мрънкаш и да се оплакваш . Аз се чудя как всяка година желаещите се увеличават ….та и “мечта на живота си “ определят някои влизането в ИВ . А продукцията здраво си е вързала гащите , нямам никакви съмнения !
Скрит текст:
Преди доста години се явявях на кастинг за едно друго реалити  . Кастингите се записваха на живо , тоест очевидно и “влязох” . Когато ми дадоха договора за подписване , имах възражения по някои точки ….не подписах ….когато ни събраха за следващия кръг , ни разпределиха всички класирани в 5 отбора ( принципно са 4) и на нашия отбор пред всички заявиха , че ние поради една или друга причина отпадаме …..после стана ясно , че и другите от “моя отбор” са имали някакви “претенции”  😉. Аз поисках обяснение от продуцента , той ми отговори , по негови думи не бил длъжен да го прави , но понеже съм се обърнала към него по доста интелигентен начин  ми отговарял : в някои държави правели така и ……защо не. 😳 . Иначе , че вече като класиран , си отделил време , ресурси , отложил сделки, мероприятия …..хич не ги вълнува ……

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 19:57 от cool_style

Общи условия

Активация на акаунт