💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 412
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 300
  • BG-DE
Надявам се утре Гладиаторите да не загубят облога, защото сигурно пак ще "захранят" Амазонките, а никой не заслужава да отиде в това отровно племе 🥴

# 3 301
Стана ми мъчно, че Гатьо отпадна. И тази ретроспекция накрая...
Браво, Гате! Голям си!

# 3 302
# 3 303
Ще гледам, с превъртане на Animal Ant богомолките Animal Ant

# 3 304
  • София
Надявам се утре Гладиаторите да не загубят облога, защото сигурно пак ще "захранят" Амазонките, а никой не заслужава да отиде в това отровно племе 🥴

Ако следваме логиката на продукцията (да приемем, че има такава 😄), победителят от елиминационната получава някой, т.е. ще бъдат захранени Старейшините чрез Мастагарков

# 3 305

Пепел ти на клавиатурата. 😬

# 3 306
Остана да се моля Дунев или Калоян да не са на финал.
Искам в едно племе Мартин, Виолета и Радо. И Крум.

# 3 307
Момчи и Гатьо - топ bromance.

# 3 308
  • Другата България
Няма да има захранване повече, моята прогноза е, че в понеделник официално племената ще станат две.
Чистилището отпада, Виолета ес връща в племето си, Амазонките се разпадат - те са 4 човека, двама при едните, двама при другите.

Забравих нещо друго да си кажа. За поредна вечер, за пореден път хора като Оряшкова и Теди близначката бяха игнорирани от продукцията все едно ги няма в предаването. От Амазонките слушахме и гледахме само Мудева. Дано това да означава, че идва и нейния ред да си ходи при Румбата или където им видят очите, просто да ни освободи от присъствието си.

# 3 309
За всички сезони досега(поправете ме ,ако греша) няма човек натрупал толкова позитивизъм.
Да, простоват и първичен, но носи изконечната  човещина, която вече сме загубили.Тя струи от очите му.
ПП-Мастагара пак виждаше май..
И Гатьо виждаше, че трябва да се оплете, че да изостане! 😂😂😂
Ей за такава дребнавост говоря.Благодаря за демонстрацията!!!
А случайно да забелязахте,че трасето е построено за утрешните горили и ластара Мастагарков?

# 3 310
  • София
Утре на тази кастинг битка са сложили двама 120 килограмови танка!?!?!?!
Дано да им издържат конструкциите, че продукцията не се слави много със осигуряване на качествени и сигурни трасета

# 3 311
  • София
Денислава няма какво да си мие ръцете с Мастагарков - тя беше единствената, която вижда и съответно носи отговорност за загубата най-много от всички. Яд ме е, че хвърлят вината все на него.
Е, хубава работа! Та нали самият Мастагарков си призна, че е поискал да решава пъзела вместо Мартин само и единствено защото виждал!
А странно защо след като вижда и след като той е на пъзела, а не с/у него, както беше Дени, не той, а тя да е виновна? Особено след като тя остана без сили да крещи, за да ги навигира и си свърши работата с ключовете перфектно, а Мастагарков само си ходкаше... и то виждайки... Защо тогава /особено след като Дени каза, че май се обърква/ не нареди пъзела, а си търси друг виновник?! Rolling Eyes

# 3 312
Започнаха поздравленията от бившите участници.

# 3 313
Играта беше само за Дунев, но човекът е в очакване на щерката до финала явно. Не може да се трепе, да не я изпусне случайно.
Браво на Гатьо, очаквах, че ще имитира отпадане, но беше сякаш на импулси дали да се откаже, дали да спази думата към Момчи и натрие носовете на термитите.
Човек на думата, на честта, има точна преценка за хората. В началото ме дразнеше, но...стана ми любимец. Вероятно и от Цецо имаше много да видим, но...
Вече съвсем не ми е интересно, а тази Мудева направо поне да не и дават синхроните, не се търпи просто, толкова злоба и невежество, че и самодоволна, нямам думи. Оряшкова обаче големият спортист, честният и т.н. дума не обелва, стои кат статуя и мига невинно. Та нали са племе, нали са отбор, къде е спортната чест, достойнство. За Дунев пък съвсем, ама поне си се излага направо тоз, а Оряшкова... била разстроена, бреййй  и сега трябва да я съжалявам. Че тя безгласна направо. Мудева се закопа с простотии, а онази мълчи и дума не бели. Направо не ги търпя. Бе как в това предаване все такива жени избират, направо ...
Много ме е яд за Гатьо.
Мартин играе играта, като покер, надлъгва се , блъфира, сече му мозъка, не го виня, но не е приятен за гледане.

# 3 314
  • София
Аз съм ЗА..

Общи условия

Активация на акаунт